Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Mesterlære- eller ernæringsassistentelever til vores kantiner i Roskilde, Vordingborg og Nykøbing F.
Campus Roskilde - Fysioterapeut, Lærer, Pædagog, Socialrådgiver, Sygeplejerske, Leisure Management o
På Professionshøjskolen Absalon har vi et mål at vores campusmiljøer skal være levende, og det er vi i kantinen med til. Det gør vi blandt andet ved, at vi ud over et stort fokus på vores produktion af mad og salg, også vil gøre kantinen til det uformelle samlingspunkt på campus, og et sted hvor der altid er rart at være. Vi er overbeviste om, at udvalget af mad, stemningen og kvalitetsniveauet i vores kantiner betyder meget for vores studerende og for vores medarbejdere på campus.
Indrykket : 25-03-2019 Ansøgnings frist : 22-04-2019

ScanPeople søger et større antal vikarer til kunde i Roskilde
SCANPEOPLE ApS
Vores kunde i Roskilde søger et større antal af vikarer til deres dag, aften- og nathold. Virksomheden søger både faglærte- og ufaglærte vikarer, som kan assistere i produktionen. Vikariatet indeholder 37 timers ugentligt arbejde, og strækker sig fra uge til uge, hvor der er muligheder for forkortelse/forlængelse.
Indrykket : 25-03-2019 Ansøgnings frist : 03-04-2019

Organiseret studentermedhjælp med flair for systematik til EVU ved Center for Pædagogik
Campus Roskilde - Fysioterapeut, Lærer, Pædagog, Socialrådgiver, Sygeplejerske, Leisure Management o
På Professionshøjskolen Absalon ønsker vi at være en udviklingspartner inden for efter- og videreuddannelse af medarbejdere i private og offentlige organisationer. I Efter- og Videreuddannelsen ved Center for Pædagogik (EVU/CPÆ) arbejder vi sammen med administrationen og ledere om løsningen af opgaver. Gennem vores indsats bidrager vi til at skabe vækst og velfærd i Region Sjælland gennem uddannelse som regional drivkraft, med særligt fokus på det pædagogiske område.
Indrykket : 25-03-2019 Ansøgnings frist : 05-04-2019

Tune Hjemmeplejen, Greve Kommune, søger faglig koordinator til aftenvagt.
Hjemmeplejen Ude- U3
Greve kommunes udekørende hjemmepleje, område Tune, søger en faglig koordinator med baggrund som social og sundhedsassistent til fast stilling i aftenvagten, som har lyst til at højne vores kvalitet i dagligdagen. Om jobbet: Aftenvagten er udekørende fra vores base på Skolegade 9B, 4030 Tune og byder på mange forskelligartede opgaver, så der er rig mulighed for både faglig og personlig udvikling.
Indrykket : 25-03-2019 Ansøgnings frist : 15-04-2019

Spændende studenterjob til forskningsprojekt om Vestsjællands natur- og kulturskatte
Roskilde Universitet
Projekt ”Nye Veje i Naturpark Åmosen” søger 1-2 studerende fra Geografi, Plan, By og Proces eller lignende studieretninger til et spændende studiejob. Interesserer du dig for borgerinddragelse og lokalsamfund? Interesserer du dig for regionaludvikling? Brænder du for destinationsudvikling og turisme, og har du kendskab til udvikling af natur- og nationalparker i Danmark? Så har du måske lyst til at være med til udvikle naturpark Åmosen i Vestsjælland, og tilgængeliggøre områdets natur- og kulturskatte? Projektet skal udvikle nye spor og oplevelser i Vestsjælland, bl.a.
Indrykket : 25-03-2019 Ansøgnings frist : 04-04-2019

Kirkesanger i Syv-Ørsted-Dåstrup pastorat
SYV SOGNS MENIGHEDSRAAD
En stilling som kirkesanger i Syv-Ørsted-Dåstrup pastorat er ledig pr. 1. maj 2019.  Stillingen er normeret til 832 timer pr. år, hvilket udgør 16 timer pr. uge. Kirkesangeren skal bl.a. varetage følgende opgaver:
Indrykket : 22-03-2019 Ansøgnings frist : 15-04-2019

Social- og sundhedsassistent til vikariat året ud på Kardiologisk Sengeafsnit B75, Sjællands Universitetshospital, Roskilde
Region Sjælland
Vores kollegaer skal på barsel og derfor tilbydes barselsvikariat til en social- og sundhedsassistent, som vil bidrage positivt til afdelingens kultur, hvor faglighed og godt humør er vores vigtigste fokuspunkter for et godt arbejdsmiljø. Vi søger en social- og sundhedsassistent med arbejdstid på 37/ 32 timer pr. uge med vagt hver 2. weekend til en start. Vi arbejder intenst på, at arbejdet i weekenderne kan være hver 3. weekend for dem som måtte ønske dette.
Indrykket : 22-03-2019 Ansøgnings frist : 14-04-2019

Afdelingsleder på deltid søges Ungdomsskoles afdeling MIDT
Roskilde Kommune - Ungdomsskolen
Til ungdomsskoleafdelingen Roskilde MIDT, der har kontor i en pavillon ved Sct.
Indrykket : 22-03-2019 Ansøgnings frist : 11-04-2019

Customer Service Representative - Rockpanel A/S - Temporary postion 3-6 months
PEEQ ApS
CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE – Temporary position 3-6 months Peeq ApS recruiting on behalf of Rockpanel A/S Do you speak Danish and English fluently and preferably Swedish and are you willing to join us, providing world class service to our customers? Then this job has your name on it. Welcome to Rockpanel. This is who we are:
Indrykket : 22-03-2019 Ansøgnings frist : 17-05-2019

Sygeplejerske, Ungdomspsykiatrisk Afsnit U1, Roskilde, 005872
Region Sjælland
Ved afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri, Ungdomspsykiatrisk Afsnit U1 (døgnafsnit) – Roskilde er en stilling ledig for sygeplejerske fra den 01.06.19. Stillingen er på 37 timer pr. uge i blandede vagter. Kompetencer
Indrykket : 22-03-2019 Ansøgnings frist : 05-04-2019