Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Karriere indenfor psykiatri?
Psykiatrisk Center Sct. Hans
Psykiatrisk center Sct. Hans – afd. R6 søger sygeplejerske 32 timer om ugen Vi søger en sygeplejerske der ønsker at specialisere sig indenfor psykiatrien. Vi er et lukket rets-psykiatrisk afsnit med 9 patienter. Vores patienter har typisk en dom til anbringelse, behandling eller er indlagt til mentalobservation. Afsnittets pleje og behandling tilrettelægges og udføres ud fra den kognitive miljøterapeutiske referenceramme.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 10-06-2018

Truckfører/Lagermand søges til vikariat - I Glostrup
VIKARRINGEN ApS
Arbejdssted: Til vores kunde, som er en større virksomhed i Glostrup, søges en erfaren truckfører/lagermedarbejder til et langvarigt vikariat, med god mulighed for fastansættelse. Om stillingen:   Dine væsentligste arbejdsopgaver vil være: Vedligeholdelse af lageret Truckkørsel Forfaldende arbejde   Pluk og pak     Endvidere forestiller vi os derfor at du har/er:
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 26-05-2018

Eksamensvagter til Roskilde Universitet
GOWORK ApS
Er du studerende eller har kendskab til procedurerne, der foregår ved skriftlige eksamener, så er det måske dig, vi søger. GO:WORK søger lige nu eksamensvagter til de skriftlige eksamener ved Roskilde Universitet den d. 1 juni. Der vil dog også være mulighed for at være eksamnesvagt til de kommende eksaminer i dette år, samt det næste.   JobbetSom eksamensvagt ved de skriftlige eksamener skal du:
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 31-05-2018

Afdelingslæge/overlæge til Plastikkirurgisk og Brystkirurgisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde
Region Sjælland
Ved Plastikkirurgisk og Brystkirurgisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde, er en stilling som afdelingslæge eller overlæge i plastikkirurgi ledig til besættelse fra 01.08.18 eller snarest derefter. Plastikkirurgisk og Brystkirurgisk Afdeling De grundlæggende mål
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 18-06-2018

Handicaphjælper på fuldtid samt fast vikar søges. Snoldelev ved Roskilde
HANDICAPFORMIDLINGEN ApS
OMRÅDE:  RoskildeAntal stillinger:1 deltids handicaphjælper til ca. 20-25 timer pr. Uge1 fast vikar, uden fast timeantal.JOBBESKRIVELSE:Om jobbet:21 årig multihandicappet, ung pige. Bor i en topmoderne handicapvenlig tilbygning, til forældrenes hus.Pigen har 24 timers døgndækning, året rundt.Er elkørestolsbruger, forflyttes via loftlift.Sondeernæres via indopereret mavesonde, “salt- og Cpap-masker” 4 gange dagl.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 10-06-2018

Servicemedarbejder, Roskilde
Roskilde, Harald Nyborg
Få nye udfordringer i en stor virksomhed med et stærkt fællesskab!   Vi går ind for frihed under ansvar, og forsøger at skabe en munter hverdag med mulighed for udvikling for den enkelte, og arbejder i et uformelt miljø med højt til loftet.   Du er ungarbejder under 18 år og skal primært fylde varer op og udføre lagerarbejde.   Arbejdstiden er ca. 4-8 timer pr. uge.
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 15-06-2018

Social og sundhedsassistent til Ø2, Psykiatrien Øst i Roskilde
Region Sjælland
Vil du være med til at gøre en forskel og hjælpe mennesker med psykisk sygdom videre i samarbejde med dem selv, deres pårørende og dine nye kolleger og vil du være vores nye kollega og en del af et godt team med spændende arbejdsopgaver på vores psykiatriske afsnit Ø2, som ligger i Roskilde? Vi søger en SSA 32 timer pr. uge i blandede vagter med hver 2. weekend
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 13-06-2018

social- og sundhedsassistent
Margrethe Hjemmet
Margrethe hjemmet er en selvejende institution, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Vi har plads til 44 beboer, fordelt på to etager. På hver etage er der fælles opholds-arealer, hvor der er mulighed for at få en hyggesnak. Vi skaber rammerne for, at ældre, kan bevare et meningsfyldt, aktivt og socialt ældre liv, hvor hverdagen tilpasses den enkelte beboer. Vi vægter det gode samarbejde og kommunikationen med beboerne, pårørende og vores tværfaglige kollegaer højt. Vi tilbyder
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 11-06-2018

Lastbilschauffør
THE SCANDINAVIAN PIZZA COMPANY FOOD PRODUCTIOM APS
Jobbet  Domino’s Pizza, søger en pligtopfyldende og pålidelig lastvognschauffør til distribution af varer mellem Domino’s hovedlager i Roskilde og vores 31 butikker i Danmark. Der er tale om et job med konstant fokus på support af vores butikker.   Jobbet består  i: 
Indrykket : 22-05-2018 Ansøgnings frist : 22-06-2018

Medarbejder-Ungarbejder
Burger King Danmark
Vi ved at ansatte som trives skaber gode gæsteoplevelser. Vi leder efter dig, som elsker at have direkte kontakt med gæster. HVORFOR SKAL DU VÆLGE OS? - Du får erfaring med at samarbejde i et team og det kan blive værdifuldt for dig resten af livet. Vi er også sikre på, at du vil møde mange nye venner. - Du får lært meget om gæsteservice. - Vi tilbyder flexible arbejdstider, hvilket gør, at du let kan kombinere jobbet med skole og fritidsaktiviteter. - Hos os findes der gode karrieremuligheder, hvis du ønsker dette.
Indrykket : 22-05-2018 Ansøgnings frist : 21-06-2018