Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
SÆLGENDE CAMPAIGN MANAGER
EUROPEAN MEDIA PARTNER DANMARK ApS
Er du en skarp sælger med øje for content marketing og elsker du at udvikle dig selv? – Så er du vores nye sælgende Content Manager!
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 14-11-2018

NOWAS A/S søger salgsassistent/sælger til vores Løgstør afdeling
NOWAS A/S
Vi søger salgsassistent med lyst til at varetage salgsopgaver, ordrehåndtering, samt varehåndtering i vores salgsafdeling i Løgstør, Tinghøjvej 3. Du må gerne med have en faglig baggrund eller erfaring med salg af vinduespudserudstyr, men dette er ikke et krav. Der søges en medarbejder som selvstændigt og ansvarsfuldt vil kunne varetage mange spændende opgaver, og som har lyst til at være en del af den fortsatte udvikling der har præget NOWAS gennem de sidste 13 år.
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 16-11-2018

Salgskonsulent til gourmetvirksomhed
KARAMEL KOMPAGNIET A/S
Elsker du også et godt salg? Salgskonsulent til gourmetvirksomhed Til en nyoprettet stilling i vores salgsteam, søger vi en energisk og engageret salgskonsulent, der kan sikre at vores kunder får den bedst mulige service og pleje. Vi ønsker en person, der brænder for salg og som trives i et travlt arbejdsmiljø, hvor salget og den gode service altid er i højsædet.
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 31-10-2018

Erhvervs konsulent søges til at arbejde for blandt andet Dansk Erhverv/IT Branchen, Fiat Danmark, Grafisk Arbejdsgiverforening og 55 andre spændende virksomheder
FOCUS TELEMARKETING A/S
Er du på jagt efter et job i et roligt, professionelt og afbalanceret miljø? Her får du mulighed for at prøve dig selv af og finde netop dét område, du er bedst til. Siden 2003 har vi bygget vores succes på at finde og fastholde de rigtige mennesker til jobbet – voksne og modne medarbejdere, som uddanner og udvikler sig i skønne rammer. Er det dig? En anderledes telemarketingvirksomhed
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 11-12-2018

Supply Chain Professional
Novo Nordisk A/S
Supply Chain Professional Are you highly analytical and eager to create great results in a developing Supply Chain organisation?Then you might be our new Supply Chain Professional at Needle Manufacturing and Sourcing in Hjørring. You will be joining a team of 13 dedicated colleagues, who always focus on getting products to customers at the right time at lowest cost.About the departmentNeedle Manufacturing and Sourcing is located in Hjørring, and is a Novo Nordisk A/S production site.
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 25-10-2018

Salgsassistent Helsam Horsens
Helsam A/S
SALGSASSISTENT - søges til Helsam Horsens Brænder du for SALG og service? Og er du serviceminded og samtidig i besiddelse af et naturligt salgstalent og formår at skabe mersalg og god stemning i butikken? Vores butik i Horsens søger en deltids salgsassistent, som sammen med butikschefen og de øvrige kollegaer sætter en ære i at vise resultater og videreudvikle butikken i en hastigt voksende branche inden for sundhed og økologi.
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 16-11-2018

Senior Manager, Strategy Partner for Chief Operation Officer
LEGO SYSTEM A/S
Use your experience from a top-tier management consultant company or international company in a challenging and highly visible position in the LEGO Group. Here, you will gain unique experience as you get an insight into our top management and influence strategic decision-making. Support the Chief Operation Officer (COO)
Indrykket : 15-10-2018 Ansøgnings frist : 25-10-2018

Struktureret og opfølgende Account Manager til opsøgende telesalg
BEKEY
Vi vækster og vi er ambitiøse! Derfor har vi i BEKEY brug for flere dygtige og engagerede medarbejdere i salgsafdelingen. Har du gode kommunikationsevner, og trives du med opsøgende kontakt via telefonen? Motiveres du af at levere kvalitet, er du resultatorienteret og foretrækker du at arbejde selvstændigt? Så er du måske vores nye Account Manager til opgangsmarkedet.     BEKEY er en nytænkende virksomhed i en rivende udvikling.
Indrykket : 15-10-2018 Ansøgnings frist : 10-12-2018

JUNIORINDKØBER
BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping Center
KREATIV JUNIORINDKØBER -  BAHNE & CO Bliv en vigtig del af Bahne-familiens spændende wholesale- og butiksunivers, som er et af Danmarks flotteste inden for bolig, mode og design. Vi er i en rivende udvikling og søger en dynamisk og kreativ juniorindkøber til vores kontor i København til at tage ansvaret for vores importsortiment indenfor udvalgte brands.
Indrykket : 15-10-2018 Ansøgnings frist : 30-10-2018

Salgskonsulent til Fyn og Sønderjylland
RYNKEBY FOODS A/S
I Rynkeby Foods er du som medarbejder en vigtig del af en vinderkultur, hvor medarbejderne tager ejerskab for egne opgaver og spiller sine kolleger gode.Vi søger en salgskonsulent til vores Out of Home (OOH) afdeling, distrikt Fyn-Sønderjylland.Ansvar for kundeudvikling og udvidelse af kundekredsSom salgskonsulent får du ansvar for at drive og udvikle vores eksisterende kunder og skabe nye kunder inden for såvel den offentlige som den private sektor.
Indrykket : 15-10-2018 Ansøgnings frist : 10-12-2018