Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Kundeservicemedarbejder på deltid
CHECK POINT TRAVEL ApS
Vi søger 1-2 nye kollegaer på deltid til vores kundeserviceteam i Check Point Travel. Vi søger 1-2 deltidsagenter til vores kundeserviceteam, med tiltrædelse snarest muligt. Som kundeserviceagent, hos Check Point Travel i Brabrand, bliver du en del af vores Service Support-afdeling, hvor salg og kundeservice sker via telefon, e-mail, chat og på de sociale medier.
Indrykket : 13-12-2018 Ansøgnings frist : 27-12-2018

Skal julen stå på nyt job for dig?
ONLINE TELEMARKETING AARHUS ApS
Vi har valgt, at udvide alle vores hold. Derfor er vi på jagt efter flere energiske medarbejdere, der har lyst til at arbejde i en spændende og lærerig branche.  Jobbet består i opsøgende salg til det danske B2C og B2B-marked. Vores kundegruppe består flere store og velrenommerede virksomheder, såsom Telenor og Verisure. Vi fungere som vores kunders eksterne salgsafdeling, hvorfor vi har et meget tæt og stærkt samarbejde med dem. 
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 10-01-2019

Skal julen stå på nyt job for dig?
ONLINE TELEMARKETING AARHUS ApS
Vi har valgt, at udvide alle vores hold. Derfor er vi på jagt efter flere energiske medarbejdere, der har lyst til at arbejde i en spændende og lærerig branche.  Jobbet består i opsøgende salg til det danske B2C-marked. Vores kundegruppe består flere store og velrenommerede virksomheder, såsom Telenor og Verisure. Vi fungere som vores kunders eksterne salgsafdeling, hvorfor vi har et meget tæt og stærkt samarbejde med dem. 
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 10-01-2019

Vi udvider vores B2B-hold! Skal du være med?
ONLINE TELEMARKETING AARHUS ApS
Vi leder efter flere udadvendte og modne salgskonsulenter til opsøgende salg af produkter fra Telenor Erhverv til det danske B2B-marked. Erfaring med telemarketing og/eller salg er en fordel, men bestemt ikke et krav. Vores dygtige teamchef vil nemlig stå for en grundig oplæring af dig. Derudover er der også løbende salgstræning og rig mulighed for videreuddannelse. Om os
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 10-01-2019

Indkøbsansvarlig til VVS, EL og BLIK, Hornbæk
& Friends
Hos FVA Entreprise er der fokus på glade medarbejdere, hvor du får mulighed for at udvikle dig og sætte dit præg på din hverdag, og det som fungere for dig.Vi leder nu efter en erfaren indkøber, der skal være med til at bygge dette område op. Du kan se frem til en varieret hverdag, hvor din hovedopgave vil være at forestå og optimere vores indkøb.Du vil komme til en flad organisation, tæt på beslutningerne og få ansvaret for det daglige indkøb samt indgåelse af samarbejdsaftaler med leverandører og samarbejdspartnere.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 10-01-2019

SALGSKOORDINATOR MED ANSVAR FOR SYDEUROPA, PRIMÆRT TYSKLAND, SØGES.
UTOFT KIDS GROUP A/S
Vi søger en salgskoordinator, som brænder for at gøre en forskel i et ambitiøst team. Du får ansvar for Sydeuropa, primært Tyskland, samt udvalgte Key Accounts. Med base på hovedkontoret i Give, får du en central rolle i salgsafdelingen, hvor du vil bistå sælgere og agenter i deres daglige arbejde. DU FÅR ANSVAR FOR: Support af kunder, sælgere og agenter
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 06-02-2019

Vi udvider vores B2B-hold! Skal du være med?
OnLine Telemarketing ApS
Vi leder efter flere udadvendte og modne salgskonsulenter til opsøgende salg af produkter fra Telenor Erhverv til det danske B2B-marked! Erfaring med telemarketing og/eller salg er en fordel, men bestemt ikke et krav. Vores dygtige teamchef vil nemlig stå for en grundig oplæring af dig. Derudover er der også løbende salgstræning og rig mulighed for videreuddannelse.   Om os
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 05-02-2019

Nets søger Servicekonsulenter
StudentConsulting
Trives du med at skabe resultater? Og kan du samtidig yde Danmarks bedste kundeservice? Så er det dig vi søger til stillingen som Servicekonsulent i Nets.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 20-01-2019

Indkøbsassistent til BLEND A/S - Barselsvikariat
DK-Company A/S Vejle
INDKØBSASSISTENT TIL BLEND A/S TIL ET BARSELSVIKARIAT SØGER VI EN HANDLEKRAFTIG OG ERFAREN INDKØBSASSISTENT MED MOD PÅ NYE UDFORDRINGER OG EN HVERDAG I EN TRAVL INDKØBSAFDELING, HVOR TO DAGE ALDRIG ER ENS.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 20-12-2018

O&M Wind Procurement - Procurement Specialist
Vattenfall A/S
Vattenfall is one of Europe`s largest electricity generators and producers of heat. We operate in Sweden, Denmark, Germany, the Netherlands and the UK. Our strategy is to reduce emissions from power generation with a road  map aiming at achieving climate neutrality by 2050.  As the company’s ambitions for growth in renewable energy increases, the demand for procurement expertise grows. We are therefore looking for the right person to join our O&M Wind Procurement  team as Procurement Specialist.  
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 31-12-2018