Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Sjældent udbudt stilling hos CSIS! Karriere start inden for IT sikkerhedsbranchen
CSIS SECURITY GROUP A/S
Leder du efter en karriere start?   Vi har to sjældent udbudte stillinger som B2B Sales Associate I CSIS, et af Danmarks mest velrenommerede IT sikkerhedsvirksomheder.   Stillingen   CSIS leder efter stærke profiler der vil (og kan!) være med til at genetablere vores fokus på et af vores kerne produkter og, på sigt, udvide produkt porteføljen inden for det specifikke forretningssegment.   Profilen  
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 22-03-2019

Er du vores nye servicemedarbejder??
ANDERSEN-DAHL ApS
  7-Eleven på Ishøj Strandvej 78 søger en servicemedarbejder til deltid med skiftende arbejdstider.   Vores forventninger til dig
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 22-03-2019

Er du interesseret i forbrugerundersøgelser og kunne tænke dig et studierelevant job?
DMA/RESEARCH A/S
Analyseinstituttet DMA Research søger lige nu nyt blod til deres interviewafdeling i hjertet af Aarhus. Hos DMA-research A/S er vi interesseret i verden omkring os, og vi arbejder med dataindsamling, der har mennesket i højsæde. Vi kan derfor tilbyde dig en professionel arbejdsplads, hvor du vil komme til at bidrage til indsamlingen af både værdifuld og spændende viden.    Om jobbet:
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 20-03-2019

Key Account Manager til Erhvervsafdeling Søges
PersonaleNU IVS
Vi søger nu friske key account managers til vores kontor i Ballerup. Vi gør vores bedste for at medarbejderne altid har den motivation der kræves for, at udvikle sig internt i virksomheden ifht. karriere, såvel som personligt også. Du bliver derfor tilbudt de bedste lønmuligheder i branchen, for hvert resultat du skaber. Med den rette indsats, har du muligheden for, at tjene rigtig mange penge. “Vores dygtigste sælger i Januar, fik udbetalt 38.912,- DKK efter. skat” Hvem er EkspertByg?
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 04-03-2019

SALGSKOORDINATOR – MED FOKUS PÅ WEB/ONLINE
BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping Center
  Bahne & Co i Vejle udvider salgsafdelingen og søger en dygtig salgskoordinator med fokus på WEB/online og eksportkunder hurtigst muligt. Du vil indgå i et online team i salgsafdelingen og have tæt samarbejde med den kollega, der har det daglige ansvar for online key accounts.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 21-03-2019

Finnish-speaking part-time customer service consultant for finance
NORDICCOM ApS
Nordiccom Communications in Copenhagen is looking for a Finnish-speaking part-time customer service consultant for finance Nordiccom Communications is expanding our customer service team and therefore looking for a new collegue to our projects within the financial business. The task consists of contacting our current Finnish bank customers  with a service call. The job is suitable for all who want to earn extra. You will work indepently but within the team with mutual goals and helpful collegues in an international environment.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 08-03-2019

Seniorsælger søges
AKTIVPERSONALE A/S
For vores kunde i Holstebro søger vi en dygtig og erfaren sælger/"Seniorsælger" som kan varetage opgaver med opsøgende salg indenfor jern- og metalindustrien. Vores kundes ønske er - som underleverandør - at få flere opgaver ind i huset som kan fylde deres produktion op og dermed sikre en mere optimal udnyttelse af produktionskapaciteten. Der tilbydes en stilling hvor der arbejdes 2-3 dage om ugen med bearbejdning af potentielle kundeemner primært i Vestjylland.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 24-03-2019

KH TRADE søger en handelsassistent med branchekendskab
KH Trade
Vi er i vækst og har derfor brug for en ekstra på holdet. Trænger du til nye udfordringer? Befinder du dig i dag i et job som ekspedient i et byggemarked eller arbejder du som montør, låsesmed eller lignende, er du måske den rette for os. Jobbet består i:Salg og servicering til professionelle kunder.Disponering af varerne inden for dit områdeIndkøbRådgivningFaktureringVarekontrol og pakning Vi forventer at du:Har branchekendskab
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 28-03-2019

Sælger søges
BAKKE AUTO A/S
Er du den nye dygtige sælger, vi mangler i vores salgsteam? Vi har forrygende travlt... - derfor søger vi en ny sælger med evnen til at sælge mange biler samt styre administrative opgaver i salgsafdelingen. I samarbejde med forretningens øvrige salgspersonale, får du ansvaret for HONDA afdelingen og diverse salgsaktiviteter, samt opnåelse af kommercielle mål. For stillingen gælder, at du skal brænde for at sikre kunder en professionel og personlig kundebetjening.
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 17-04-2019

Fuldtids Telefon-researcher til Århus
AALUND BUSINESS RESEARCH A/S
  Aalund søger nye kollegaer tíl telefoninterview!   Hvad kan vi tilbyde dig?  Fuld tid, fast timeløn, grundig oplæring og fleksible arbejdstider - Lyder det som noget for dig? Kulturen i Aalund er kendetegnet ved høj faglig standard og godt humør. Der er plads til personligheder, men ikke til egoisme. Vi driver virksomheden efter værdierne: Selvstændighed, Åbenhed, Engagement, Innovation og Teamkultur. 
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 17-04-2019