Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Organist
Snejbjerg Kirke V/ Snejbjerg Menighedsråd
Organist eller kirkemusiker søges til Snejbjerg, Studsgård og Haunstrup Kirker, Herning Nordre Provsti, Viborg Stift. Snejbjerg Menighedsråd søger organist eller kirkemusiker til 8 - 15 timers stilling pr. 1. september 2018. Stillingens primære indhold: At spille ved gudstjenester, kirkelige handlinger og møder i og ved de tre kirker. At spille ved gudstjenester på plejehjem.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 08-06-2018

Korsanger / tenor
DYSSEGÅRDS SOGNS MENIGHEDSRÅD
En stilling som tenor-korsanger ved Dyssegårdskirken er ledig til snarlig besættelse.  Dyssegårdskirken ligger i Hellerup tæt på Dyssegård S-station. Kirkens kor er et ensemble bestående af 5 professionelle sangere. 
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 07-06-2018

Musiklærer til Rolf Krake Skolen
Holstebro Kommune
Er du dygtig og brænder du for musik, så er det sikkert dig vi mangler!På Rolf Krake Skolen er der en fast ledig stilling fra 1. august 2018.Vi har brug for en lærer til mellemtrinnet der kan og har stor lyst til at undervise i musik. Dansk, matematik og andre skolefag kan også være relevante.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 08-06-2018

Musiklærer søges
Arrild Privatskole
Musiklærer søges til kommende skoleår. Vores musiklærer har valgt at gå på efterløn, derfor søges ny musiklærer. Arrild Privatskole er en lille privat landsbyskole, der ligger i Tønder kommune. Vi tilbyder undervisning til elever fra 0.-7.klasse. Vi er pt. 51 elever. Vi søger en underviser, der brænder for musikundervisningen. En underviser der forstår at formidle musik og sang for eleverne.  Du skal kunne undervise følgende klasser (vore klasser er samlæste):
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 07-06-2018

To kirkesangere søges.
Hirtshals kirkegård
  To Kirkesangere søges Hirtshals og Emmersbæk kirker søger to kirkesangere med tiltrædelse 1. september 2018 eller snarest derefter. Stillingen som kirkesanger omfatter sang ved gudstjenester og kirkelige handlinger. Der kan ligeledes være krav om deltagelse ved familiegudstjenester og rytmiske gudstjenester. Menighedsrådene forventer, at du:
Indrykket : 22-05-2018 Ansøgnings frist : 11-06-2018

Research internship at Copenhagen Business School
Copenhagen Business School
Ever wondered what it is like to work as a researcher? Here is your chance to find out! The Velux-funded research project, AlterEcos: Exploring Alternatives to Currently Dominant Forms of Economic Organizing, headed by professor Sine Nørholm Just, is looking for an intern to join the team of researchers. The purpose of the project is to investigate how progressive change is enacted at various levels of society.
Indrykket : 22-05-2018 Ansøgnings frist : 01-06-2018

Sanger søges til søndagskor i Tveje Merløse kirke, Holbæk
Tveje Merløse
Tveje Merløse kirke søger en sanger til søndagskoret pr. 1. august 2018. Koret består af 6 sangere. Vi søger fortrinsvis efter en bas/tenor, men alle m/k opfordres tilsat søge stillingen. Tveje Merløse kirke er en smuk gammel middelalderkirke, med en stor velsyngende menighed. Kirken har et rigt og mangfoldigt gudstjenesteliv, så søndagens tjenester vil byde på forskellige opgaver: Almindelige højmesser, konfirmationer, rytmiske gudstjenester, udendørs gudstjenester mm.
Indrykket : 17-05-2018 Ansøgnings frist : 29-05-2018

Dragør Musik- og Kulturskole ønsker verdens bedste underviser til Rytmik og SDS
Dragør Kommune
Vi søger en lærer som er samarbejdsskabende og i en åben kommunikation med elever, medarbejdere, forældre og øvrige interessenter kan indgå i musikskolens liv.Du skal undervise vores Babymusik og vores 2 Børne rytmikhold. Derudover kan der være projektundervisning i Dragør Kommunes institutioner.Vi forventer musikfaglig uddannelse og gerne erfaring, men sidstnævnte er intet krav. Vi ønsker en positiv, smilende og energisk kollega, som ser muligheder frem for begrænsninger.
Indrykket : 16-05-2018 Ansøgnings frist : 08-06-2018

Lærer til undervisning i basun og baryton på Musikskolen
Koncern Service og IT
Københavns Kommunes Musikskole søger en uddannet lærer til undervisning i basun og baryton og deltagelse som støtte i skolens harmoniorkester. Stillingen er på ca. seks timer om ugen, og undervisningen er for nærværende skemalagt til torsdag eftermiddag/aften. Da vi på Musikskolen lægger vægt på at være en helhedsarbejdsplads, forventer vi, at du indgår i et tæt samarbejde med de øvrige lærere. Løn- og ansættelsesvilkår Stillingen er ledig til besættelse den 1. august 2018 eller evt. før.
Indrykket : 16-05-2018 Ansøgnings frist : 01-06-2018

Lærer til undervisning i klassisk klaver på Musikskolen
Koncern Service og IT
Københavns Kommunes Musikskole søger en uddannet lærer til undervisning i klassisk klaver. Undervisningen er for nærværende skemalagt til tirsdag eftermiddag med et timetal på ca. 10 timer om ugen. Da vi på musikskolen lægger vægt på at være en helhedsarbejdsplads, forventer vi, at du indgår i et tæt samarbejde med de øvrige lærere. Løn- og ansættelsesvilkår Stillingen er ledig til besættelse den 1. august 2018 evt. før. Mere information
Indrykket : 14-05-2018 Ansøgnings frist : 01-06-2018