Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Radiograf, Røntgenafdeling, Dronning Ingrids Hospital, Nuuk, Grønland
Styrelsen for Sundhed og Forebyggelsen - Personaleadministrationen
Radiograf til Røntgenafdeling ved Dronning Ingrids Hospital Er du handlekraftig og trives du under selvstændigt ansvar? Så har vi brug for dine kompetencer.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 09-11-2018

Regionslæger, Aasiaat, Grønland
Styrelsen for Sundhed og Forebyggelsen - Personaleadministrationen
Regionslæger til Aasiaat Er du engageret i dit fag og brænder du for at gøre en forskel? Sundhedsvæsenet i et grønlandsk distrikt, som Aasiaat, er først og fremmest rettet mod sundhedsfremme og forebyggelse samt såvel medicinsk som kirurgisk sygdomsbehandling. Du kan forvente en spændende og varierende arbejdsdag, da vi er borgernes primære sundhedstilbud. Vores funktioner udgår fra sygehuset til samtlige af distriktets beboere uanset om de er bosat i by eller bygd.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 09-11-2018

Entreprise / akkordelektriker søges til Nuuk:
Jobbest
For Arssarnerit søger vi anlægs- & akkord elektriker: Opgaven: Nybyggeri Kvalifikationer: Uddannet elektriker Faglig velfunderet Flere års praktisk erfaring med anlægsopgaver Selvstændig, fleksibelt, udadvendt og samarbejdsorienteret. Er indstillet på et ansættelsesforhold af længere varighed I besiddelse af kørekort  Vi tilbyder:
Indrykket : 15-10-2018 Ansøgnings frist : 15-11-2018

Sygeplejerske, Jordemoder, Sundhedsassistent, Gynækologisk/Obstetrisk afdeling, Dronning Ingrids Hospital i Nuuk, Grønland
Styrelsen for Sundhed og Forebyggelsen - Personaleadministrationen
Sygeplejerske, Jordemoder, Sundhedsassistent til Gynækologisk/Obstetrisk afdeling, Dronning Ingrids Hospital i Nuuk Vi prioriterer udvikling og opkvalificering blandt personalet højt. Brænder du for at lære nyt og udvikle dine kompetencer, så har vi jobbet til dig!  Gynækologisk/Obstetrisk afdeling, K3
Indrykket : 15-10-2018 Ansøgnings frist : 12-11-2018

Elektrikere søges til Nuuk:
Jobbest
Arssarnerit A/S har travlt og søger derfor 2 elektrikere til serviceafdelingen.. Arbejdet omfatter alle former for serviceopgaver og mindre projektopgaver. Har du specialkompetencer indenfor brand eller sikring vil du også kunne komme i betragtning.   Kvalifikationer Vores nye medarbejdere skal:
Indrykket : 12-10-2018 Ansøgnings frist : 09-11-2018

VVS-Projektleder / Nuuk:
Jobbest
VVS-Projektleder / Nuuk:Brøndum Grønland A/S søger en dygtig projektleder Gennem mange års erfaring med entrepriser i Grønland har vi opbygget en uvurderlig viden og en dybdegående forståelse for de helt særlige arbejdsforhold i Grønland. Forankret i de grønlandske forhold, leverer vi en lang række ydelser inden for tekniske installationer, modernisering og kvalitetssikring.
Indrykket : 12-10-2018 Ansøgnings frist : 29-11-2018

Mekaniker med erfaring i elektronisk fejlfinding søges til Nuuk, Grønland
Jobbest
  Skal du være en del af teamet hos AutoNord?   Vi søger en dygtig faglært mekaniker med erfaring i elektronisk fejlfinding
Indrykket : 12-10-2018 Ansøgnings frist : 30-11-2018

Projektansatte tømrere til arbejde i Grønland
SEAMAR SCANDINAVIA A/S
Projektet i Grønland, tæt på Nuuk Centrum, består af følgende opgaver:   - 400m2 tagkonstruktion - 3100m2 facadeopbygning - Montering af 250 vinduer og døre   Projektet løber over cirka 2 år.  Rotation er 3 måneder i Grønland - 1 måned hjemme. Rejse og bolig er betalt. Svendebrev er påkrævet.  
Indrykket : 11-10-2018 Ansøgnings frist : 06-12-2018

Administrerende dommer ved Retten i Grønland
Domstolsstyrelsen
Vil du medvirke til at præge udviklingen i det grønlandske retsvæsen? Stillingen som administrerende dommer ved Retten i Grønland er ledig til besættelse snarest muligt. Som led i styrkelsen af justitsområdet i Grønland forventes Retten i Grønland at få tilført en yderligere dommerstilling fra 2019, således at der er to dommerstillinger ved retten.
Indrykket : 09-10-2018 Ansøgnings frist : 29-10-2018

Sygeplejerske på vinger, Grønland
Styrelsen for Sundhed og Forebyggelsen - Personaleadministrationen
SYGEPLEJERSKE PÅ VINGER Ny og enestående mulighed for dig der har eventyr i blodet. Kan du se dig selv rejse derhen hvor der er brug for dig? Så har du chancen nu! Tre unikke steder i Grønland – en mulighed, et eventyr og en chance for at opleve Grønland. Vi ansætter efter aftale. Som sygeplejerske på vinger vil du have hele Grønland som din arbejdsplads
Indrykket : 08-10-2018 Ansøgnings frist : 31-10-2018