Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Tømrer søges til Tasiilaq:
Jobbest
 Jobbet: Nybyggeri Om & tilbygning Bygdearbejde Kvalifikationer: Faglært Tømrer, gerne nogle års erfaring Gode samarbejdsevner Er omhyggelig med arbejdet Virksomheden tilbyder:
Indrykket : 14-04-2019 Ansøgnings frist : 26-04-2019

Køkkenchef til Hotel Kangerlussuaq
Jobbest
  Hotel Kangerlussuaq skal forandres og udvikles! Vi søger derfor en køkkenchef pr. 1/4 2019 eller efter aftale, der vil være med til at indfri og udvikle vores ambition om at skabe en unik helhedsoplevelse for alle vores gæster via ekstraordinær kvalitet og service på alle områder.
Indrykket : 12-04-2019 Ansøgnings frist : 10-05-2019

Souschef ved Grønlands Landsret
Domstolsstyrelsen
Vil du medvirke til at præge udviklingen i det grønlandske retsvæsen? Er du en dygtig og erfaren jurist, der søger nye personlige og faglige udfordringer? Så er du måske den rette kandidat til stillingen som souschef ved Grønlands Landsret. Om Grønlands Landsret Grønlands Landsret er en del af Grønlands Domstole og har kontor i Nuuk. Landsretten har otte medarbejdere: To jurister, en sekretariatsleder, tre retssekretærer, en retsbetjent og en kommunikationskonsulent.
Indrykket : 12-04-2019 Ansøgnings frist : 06-05-2019

Kok søges til Café Neriusaaq / Tasiilaq:
Jobbest
Tasiilaq, Grønland - Alting virker lidt større i Tasiilaq. Fjeldene, afstandene, eventyrene og udfordringerne knejser og gør sig til både sommer og vinter.   Om Café Neriusaaq: Vi er pt. 5 medarbejder + tilkalde hjælp, når der er travlt.Vore menukort består af dagens ret, et bredt udvalg af burgers, steak, thaiboks, isbar, kaffe og kage, derudover har vi Take away.
Indrykket : 12-04-2019 Ansøgnings frist : 30-04-2019

Sygeplejerske, Sisimiut, Grønland
Styrelsen for Sundhed og Forebyggelsen - Personaleadministrationen
Sygeplejerske til Sisimiut Vil du bringe alle dine kompetencer i spil – både som menneske og fagperson? Så kan du se frem til en spændende stilling i arktis, hvor vejrforhold og kulturforskelle er en del af din hverdag. Her venter mange forskellige og spændende udfordringer. Jobbet Sisimiut regionssygehus fungerer som en kombination af lægepraksis og skadestue med mulighed for indlæggelse.
Indrykket : 11-04-2019 Ansøgnings frist : 03-05-2019

Akademisk medarbejder
Mælkebøttecentret
Akademisk medarbejder uddannet inden for økonomi, administration og HR søges til Mælkebøttecentrets administration. Er du til administrative udfordringer og udvikling? Mælkebøttecentret søger en akademisk eller akademiuddannet medarbejder til ansættelse på fuld tid og med snarlig tiltrædelse.
Indrykket : 11-04-2019 Ansøgnings frist : 03-05-2019

Speciallæge, Nuuk, Grønland
Styrelsen for Sundhed og Forebyggelsen - Personaleadministrationen
Hoveduddannelsesstilling i almen medicin Vil du uddanne dig til speciallæge i Grønland? Hos os får du bred erfaring og gode udviklingsmuligheder. Vi tilbyder spændende hoveduddannelsesstilling hvor du vil anvende dine kompetencer og få erfaring fra både vores sundhedscenter og landshospital i Nuuk samt et sundhedscenter i en anden by i Grønland.
Indrykket : 11-04-2019 Ansøgnings frist : 05-05-2019

Permagreen Grønland A/S søger Beregner/Kalkulatør
Permagreen Grønland A/S
Har du erfaring med kalkulation, prisindhentning, tilbudsarbejde, indkøb og vil du være en del af et fagligt stærkt team, der brænder for at opfører spændende byggerier i Grønland.Vil du bruge dit engagement og dine evner i en virksomhed, hvor du har mulighed for at få indflydelse og gøre en forskel.
Indrykket : 10-04-2019 Ansøgnings frist : 17-05-2019

Permagreen Grønland A/S søger Ansvarlig for KS og Sikkerhed
Permagreen Grønland A/S
Har du erfaring/interesse for sikkerhed, arbejdsmiljø, kvalitetssikring, og vil du være en del af et fagligt stærkt team, der brænder for at udfører spændende byggerier.Vil du bruge dit engagement og dine evner i en virksomhed, hvor du har mulighed for at få indflydelse og gøre en forskel på området.
Indrykket : 10-04-2019 Ansøgnings frist : 17-05-2019

Bioanalytiker til Ilulissat Regionssygehus (ferievikariater), Grønland
Styrelsen for Sundhed og Forebyggelsen - Personaleadministrationen
Bioanalytiker til Ilulissat Regionssygehus (ferievikariater) Motiveres du i et udfordrende arbejde med forskellige opgaver indenfor dit fagområde? Så kan du forvente et spændende vikariat, hvor dine alsidige kompetencer kommer i spil samtidig med at du sikrer laboratoriefunktionen på vores regionssygehus.
Indrykket : 10-04-2019 Ansøgnings frist : 05-05-2019