Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Tjener Søges på Vesterbro
FRK. BARNERS KÆLDER ApS
TJENER SØGES! :) Frk Barners Kælder I København V søger tjenere. Send CV og en kort beskrivelse af dig selv til alexander@frkbarners.dk, så vender jeg tilbage snarest muligt. Tiltrædelse hurtigst muligt. Der er mulighed for alt mellem 20-40 timer i ugen og lønnen fastsættes efter kvalifikationer. Vi søger en person som er serviceminded, har overblik, tempo, dygtig til salg og har lyst til at give den fuld pedal på vores super hyggelige restaurant.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 16-11-2018

Bartender
Mojo ApS
Drømmer du om at blive Bartender i det århusianske natteliv? Så er det nu du skal spidse ørerne, for Mojo søger udadvendte århusianere, der vil være med til at feste med byens bedste gæster weekend efter weekend. Du skal være festens midtpunkt og have et stort netværk. Du må gerne have barerfaring, men det er ikke et krav, og du skal min. være fyldt 21 år. Du skal kunne arbejde min. 1 gang om ugen enten torsdag, fredag eller lørdag nat.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 31-10-2018

TJENERE MED ERFARING !
SUSHI NØRREGADE ApS
Restaurant Sushi Nørregade søger tjenere Tjenere med minimum 2 års erfaring søges Restaurant Sushi Nørregade er en forholdsvis lille restaurant, men vi har for tiden travlt og søger derfor en tjenere på Deltid med tiltrædelse snarest muligt. Vi forventer at vores tjenere er serviceminded,imødekommende og ansvarsbevidste, samt har erfaring med et lignende stilling og kender netegnelserne på Nikigiri og Maki.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 13-12-2018

Deltids medarbejder søges til Emdrup bodega
Emdrup Bodega I/S
Emdrup bodega er en hyggelig bodega med et dejligt stampublikum og også unge festglade weekend gæster. så god kunde kontakt er derfor et must. leder du efter en ekstra indtjening er nedenstående måske noget for dig. vi søger en bartender hver anden weekend fredag-lørdag fra 16 til 24 (01) hvis interessen er der kan der være hverdags vagter også, samt søndagsvagter fra kl 11 til 18 vi søger en bartender min 25 år. erfaring fra branchen vil være et plus.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 31-10-2018

Tjenerjob med erfaring fra restaurant - timeløn kr. 150,-
Restaurant Superbowl & Golfcenter Slagelse
Restaurant Superbowl & Golfcenter Slagelse søger personer med erfaring for servering i restaurant samt interesse for salg bag baren.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 15-11-2018

Grillen Burgerbar søger tjenere til vores restaurant i centrum
GRILLEN GROUP ApS
Brænder du for at give folk en god oplevelse, og ønsker du at være en del af en voksende succes? Er du passioneret omkring dit arbejde, energisk, ambitiøs? Yder du en god service og har du lyst til at arbejde med mennesker? Så kunne det sagtens være lige præcis dig, som vi leder efter!
Indrykket : 17-10-2018 Ansøgnings frist : 12-12-2018

Tjener
BISTROTEKET ApS
Bistroteket søger faglært tjener til ungt team. Vi er en travl Alacarte-restaurant, hvor vi løber stærkt og sætter en ære i god gammeldags service og et stærkt samarbejde mellem køkken og gulv. Vi tilbyder gode vilkår, pension og sundhedsforsikring efter prøvetiden og attraktiv løn. Ansøgning og CV sendes til bistroteket@gmail.com
Indrykket : 17-10-2018 Ansøgnings frist : 30-11-2018

Restaurant Under Klippen søger tjener
Restaurant Under Klippen I/S Ertugrul Dogan/Ismail Aydoganer
Brænder du for at skabe gode og mindeværdige gæsteoplevelser? Og har du sans for smilende betjening? Så er det måske dig, vi leder efter! Restaurant Under Klippen søger en kreativ, serviceminded og smilende tjener til vores tjener team. Du vil på sigt få ansvar for drift af restauranten, i tæt samarbejde med dine kollegaer og køkkenchefen. Hvem er du?
Indrykket : 17-10-2018 Ansøgnings frist : 12-12-2018

Tjenere søges til Byens Bedste Restaurant
Restaurant Under Klippen I/S Ertugrul Dogan/Ismail Aydoganer
Er du smilende, glad for at arbejde, at have travlt og vil du være en del af et vinderhold? Så er du måske vores nye tjener til Under Klippen som er kåret til Byens Bedste Restaurant? Som tjener bliver du en vigtig del af forretningen, da du skal være super hurtig, pligtopfyldende og yde kanon service for vores gæster. Vi søger derfor en medarbejder der brænder for at gøre et godt stykke arbejde, som er fleksibel, og giver vores gæster et smil med på vejen.
Indrykket : 17-10-2018 Ansøgnings frist : 12-12-2018

Vi ønsker os en glad person som elsker mad og vin, til at være tjener på vores dejlige restaurant
THYGESEN & THALLAUG ApS
Tjener til Restaurant MellemRum søges.Vi mangler en timelønnet tjener til at indgå i et vores glade team af friske ildsjæle til aften- og weekendarbejde. Du skal være med til at holde et højt niveau, hvor håndværk, hygge og energi er i højsædet. Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor der er mulighed for at sætte sit personlige præg. Arbejdsopgaver vil være:•    A la carte•    Selskaber
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 31-10-2018