Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Medarbejder til produktion af glasvægssystemer
A/S VN GLAS & FACADECENTER
På grund af stadig større ordre tilgang af vores glasvægssystemer søger vi til snarest mulig tiltrædelse 1 medarbejder som vil deltage i produktion af vores aluminiumprodukter - glasvægge og facader. Arbejdet foregår i vores værksted på Grønlandsvej i Herfølge, og du vil komme til at deltage i et mindre team af medarbejdere som er vant til at arbejde med ovenstående. Arbejdet foregår i videst mulig omfang på CNC-maskiner, så det er en fordel hvis du har lidt kendskab til IT.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 06-02-2019

Tømrersvend
Dansk Kvalitets Håndværk IVS
Tømrersvend med få år på bagen eller medarbejder til forefaldende tømrerarbejde, der gerne vil udfordres fagligt. Vi er et mindre tømrerfirma på 4 medarbejder med et godt sammenhold, der udføre alle former for tømrer/snedker arbejde i Storkøbenhavn og omegn. Vi arbejder for private, kommuner og virksomheder.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 21-12-2018

Tømrer søges
VVS-INSTALLATØR LEON PETERSEN A/S
Tømrer søges: Leon Petersen - " Center for bad og energi" er i rivende udvikling og søger derfor en dygtig tømrer, til vores håndværkerteam som udfører badeværelser/køkkener hos private.   Opgaver og ansvar: Der skal laves lofter, vægge, gulve, skiftes døre og vinduer. Opsætning af baderumsmøbler. Du skal være projektkoordinator på vores totalrenoveringer af badeværelser. Du er med til opstart og afslutning på badeværelsesprojekter. Du skal kunne informere vores kunder under forløbet.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 06-02-2019

Selvstændig Tømrer søges
BREINHOLT A/S FJERRITSLEV
Selvstændigt arbejdende tømrer søges til byggevirksomhed. Du tilbydes varieret arbejde og gode løn-og arbejdsvilkår. Kontakt: Palle Breinholt Bjerre på telefon: 30980025  
Indrykket : 11-12-2018 Ansøgnings frist : 05-02-2019

Lundgaard Tømrer - Snedkerfirma ApS søger tømrere til alsidige opgaver -
SCANPEOPLE ApS
Det går stærkt hos Lundgaard Tømrer – Snedkerfirma, en veletableret, seriøs og solid virksomhed beliggende i Karlslunde. Vi søger i den forbindelse tømrere til alsidige opgaver og til snarlig opstart. Der er tale om fast arbejde og lønnen er i henhold til overenskomst og erfaring. Det er et krav at du har svendebrev indenfor faget.
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 19-12-2018

Tømrer til renoveringsopgaver på Sydsjælland
SYSTEM VIKAR BYG & ANLÆG ApS
Vores kunde, er et tømrerfirma, beliggende på Midtsjælland, med ca. 25 ansatte. Kunden har opgaver, på hele Sjælland samt i hele Storkøbenhavnsområdet. Kunden udfører restaurerings-, murer-, tømrer-, og entreprenøropgaver for en stabil kundekreds der er opbygget gennem mere end 20 år. Der i blandt udføres opgaver for en række offentlige kunder, med hvilken firmaet har rammeaftaler med. Kunden ligger vægt på, kvalitet, høj faglighed og langvarige relationer. Kunden forventer, at du har masser af erfaring inden for tømrerfaget, at du er stabil, omgængelig og en god kollega.
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 23-12-2018

Tømrer til facade opgave i Valby
SYSTEM VIKAR BYG & ANLÆG ApS
Vores kunde, er et entreprenørfirma, beliggende i Søborg, med ca. 25 ansatte. Kunden løser opgaver, i hele Storkøbenhavnsområdet, både renovering og nybyg, for privat- og erhvervskunder, samt offentlige institutioner. Kunden ligger vægt på kvalitet, struktur og samarbejde. Kunden forventer, at du har masser af erfaring inden for tømrerfaget, at du er omhyggelig og perfektionistisk. Er du den rette, er der mulighed for længerevarende samarbejde. JobbeskrivelseRenovering af facade
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 23-12-2018

Tømrer/Snedker
M.B. FREDERIKSEN & SØN A/S, SNEDKER- OG TØMRERMESTRE
Velrenommeret snedker- og tømrerfirma søger nye dygtige medarbejdere. Rette kandidat er uddannet tømrer, og desuden kræves: erfaring selvstændig tilgang til opgaverne serviceminded tale og forstå dansk kørekort Du skal være indstillet på at køre/arbejde alene. Vi har opgaver i hele Københavnsområdet. Hvis ovenstående er noget for dig, så ring hurtigst muligt til Mogens Bünsov Frederiksen og hør mere om jobbet.
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 04-02-2019

Tømrere søges til start hurtigst muligt
AKTIVPERSONALE A/S
For vores kunde i Holstebro søger vi 2 dygtige og erfarne tømrere til job med start hurtigst muligt. Der foretrækkes ansøgere med bred og god erfaring indenfor alle tømreropgaver, og at din bopæl er i fornuftig afstand af Holstebro. Arbejdsopgaverne er primært indenfor nybyggeri og projektarbejde. Udover din relevante og fagligt dygtige baggrund forventer vi, at du har en frisk indstilling til opgaverne og er klar på et job med mange udfordringer.  Start: Hurtigst muligt.
Indrykket : 07-12-2018 Ansøgnings frist : 06-01-2019

Tømrer til Gentofte & København
PERSONALE-MATCH ApS
Er du uddannet tømrer og klar på nye udfordringer? Så giver vi dig muligheden for at være en del af længerevarende projekter i Gentofte og København. Vi søger en erfaren tømrer til udendørsarbejde for en af vores kunder, som har mere end 40 års erfaring inden for tømrer- og snedkerbranchen. Virksomheden har gang i mange spændende projekter, og har brug for netop dig.
Indrykket : 06-12-2018 Ansøgnings frist : 26-12-2018