Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Tømrer til Horsens FAST STILLING
Job InWest Vikar
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 23-04-2019

Tømrer søges hurtigst muligt til Hundested!
CONNECTION VIKAR ApS
Vi søger på vegne af kunde, hurtigst muligt dygtige tømrer til Hundested-området.    Vi  forventer at du • Er uddannet tømrer • Har gode samarbejdsevner • Har interesse for dit arbejde og besidder faglig stolthed • Kan arbejde selvstændigt • Kan løfte opgaven via samarbejde med dine kollegaer.     Til at starte med er det nogle sommerhuse, som skal laves   
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 12-06-2019

SELVSTÆNDIG TØMRER TIL VARDE SØGES
Job InWest Vikar
For tømrervirksomhed i Varde søger vi en tømrer. God løn.       Om Virksomheden   Virksomheden beskæftiger sig hovedsageligt med nybyggeri, og det er her du vil have din daglige gang, hvor arbejdsopgaverne rummer alt fra træ, til gips, gulv og tag.       
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 24-04-2019

Tømrer til virksomhed i Skive søges straks!
Job InWest Vikar
For tømrervirksomhed i Skive søger vi en tømrer.     Om Virksomheden   Virksomheden beskæftiger sig med renovering, køkkenmontage, totalbyg m.m., hvor arbejdsopgaverne rummer alt fra træ, til gips, gulv og tagarbejde.  
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 24-04-2019

Lundgaard Tømrer - Snedkerfirma ApS søger tømrere til alsidige opgaver -
SCANPEOPLE ApS
Det går stærkt hos Lundgaard Tømrer – Snedkerfirma, en veletableret, seriøs og solid virksomhed beliggende i Karlslunde. Vi søger i den forbindelse tømrere til alsidige opgaver og til snarlig opstart. Der er tale om fast arbejde og lønnen er i henhold til overenskomst og erfaring. Det er et krav at du har svendebrev indenfor faget.
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 24-04-2019

Tømrer søges hurtigst muligt til Midtjylland!
CONNECTION VIKAR ApS
Vi søger på vegne af kunde, tømrer til Midjylland.    Vi  forventer at du • Er uddannet tømrer • Har gode samarbejdsevner • Har interesse for dit arbejde og besidder faglig stolthed • Kan arbejde selvstændigt • Kan løfte opgaven via samarbejde med dine kollegaer.   Der er projekter både i Århus, Skanderborg og Horsens  Til at starte med skal der laves tag og vindue udskiftning   
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 11-06-2019

Tømrer - Brønderslev kommune
Xterna A/S
Er du uddannet tømrer og vil du være en del af en stor, veletableret virksomhed, hvor det er udfordrende og sjovt at gå på arbejde, så har vi jobbet til dig. Xterna søger en tømrer for virksomhed i Brønderslev Kommune. Det er en projekt ansættelse. Du vil indgå i et team af kompetente medarbejdere. Kvalifikationer:
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 24-05-2019

Tømrer - Århus kommune
Xterna A/S
Er du uddannet tømrer og vil du være en del af en stor, veletableret virksomhed, hvor det er udfordrende og sjovt at gå på arbejde, så har vi jobbet til dig. Xterna søger en tømrer for virksomhed i Århus Kommune. Det er en projekt ansættelse. Du vil indgå i et team af kompetente medarbejdere. Kvalifikationer:
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 24-05-2019

Tømrer - Esbjerg kommune
Xterna A/S
Er du uddannet tømrer og vil du være en del af en stor, veletableret virksomhed, hvor det er udfordrende og sjovt at gå på arbejde, så har vi jobbet til dig. Xterna søger en tømrer for virksomhed i Esbjerg Kommune. Det er en projekt ansættelse. Du vil indgå i et team af kompetente medarbejdere. Kvalifikationer:
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 24-05-2019

Tømrer - Herning kommune
Xterna A/S
Er du uddannet tømrer og vil du være en del af en stor, veletableret virksomhed, hvor det er udfordrende og sjovt at gå på arbejde, så har vi jobbet til dig. Xterna søger en tømrer for virksomhed i Herning Kommune. Det er en projekt ansættelse. Du vil indgå i et team af kompetente medarbejdere. Kvalifikationer:
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 24-05-2019