Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Tømrere søges
Futurae ApS
Vi har i øjeblikket forrygende travlt og er i fuld gang med at opbygge vores tømrerafdeling og søger derfor flere dygtige tømrere. Vi er på udkig efter nogen, der synes, det kunne være spændende at være en del af vores nye team af tømrere.   Vi forestiller os, at du: Er uddannet tømrer med flere års erfaring Har gode samarbejdsevner Har interesse for dit arbejde og besidder faglig stolthed
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 15-03-2019

Tømrere / Uummannaq:
Jobbest
Nordgrønland – indbegrebet af Arktis: Hundeslædeture, sejlads blandt de smukkeste og største isfjelde, kajak blandt hvaler, vandring i storslåede og smukke omgivelser – det og meget mere oplever du kun i Nordgrønland… Arbejdsopgaver: Nybyggeri Om & tilbygninger Bygdeopgaver Alm. service / spjældarbejde Vores nye medarbejder:
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 31-03-2019

Tømrere søges til nybyggeri
AKTIVPERSONALE A/S
For vores kunde i Ikast-området søger vi 2 dygtige og erfarne tømrere til jobs med start hurtigst muligt. Der foretrækkes ansøgere med bred og god erfaring indenfor alle tømreropgaver, og at bopæl er i det midtjyske område. Der køres i firmabil til projektet/byggepladserne som primært er i Stor-Århus. Der er tale om projektarbejde/nybyggeri. Der arbejdes på projektet hele foråret 2019 og der forventes yderligere projekter i efteråret 2019.
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 15-03-2019

Tømrere søges til start hurtigst muligt
AKTIVPERSONALE A/S
For vores kunde i Herning søger vi 2 dygtige og erfarne tømrere til job med start hurtigst muligt. Der foretrækkes ansøgere med bred og god erfaring indenfor alle tømreropgaver, samt bopæl i fornuftig afstand af Herning og Ikast. Arbejdsopgaverne er primært indenfor nybyggeri og spjældopgaver. Udover din relevante og fagligt dygtige baggrund forventer vi, at du har en frisk indstilling til opgaverne og er klar på et job med mange udfordringer.  Start: Hurtigst muligt.
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 15-03-2019

Tømrer - Billund
Work4all Vejle
Vi søger dygtige tømrere til langvarigt projekt nær Billund. Arbejdsopgaverne vil være blandede. Nybyggeri.  Vi forventer følgende fra dig: - Du er faglært tømrer - Du kan starte nu - Du er mødestabil og en god kollega   Virksomheden kan tilbyde dig følgende: - Et projekt med afvekslende opgaver - Opstart nu - Flere tilgængelige projekter efter dette - Timeløn efter kvalifikationer   
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 17-04-2019

Tømrer til Christiansø
Christiansø
Er du vores nye medarbejder?Kunne du - evt. sammen med din familie og børn - tænke dig at komme til Danmarks østligste og smukkeste ø og beriges med de oplevelser man får, når man bor og arbejder i et lille ø-samfund? Christiansø søger en tømrer eller lign. til byggeopgaver på gamle, bygningsfredede bygninger.Om os
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 15-04-2019

Tømrer til spændende opgave
Team Consult ApS
Vi søger en tømrer der har nogle års efaring til virksomhed i Brøndby , til service opgaver efter 1 års gennemgang af rækkehuse, og andre tømrer opgaver, du får firma bil , god løn med overenskomst m.m ring gerne til Torben Winther Team Consult tlf. 50 57 29 73
Indrykket : 19-02-2019 Ansøgnings frist : 04-03-2019

Havnebygger, tømrer og smed
Munck Havne & Anlæg a/s
Vi søger rutinerede medarbejdere til spændende infrastrukturprojekter hovedsageligt på Fyn og Sjælland. Kunne du tænke dig et spændende job med gode fremtidsmuligheder i en af Danmarks førende entreprenørvirksomheder?
Indrykket : 19-02-2019 Ansøgnings frist : 26-03-2019

Tømrer
TØMRERMESTER CLAUS SÆTRE APS
Vi er en mindre, men stolt virksomhed med gode håndværksmæssige traditioner. Vores kunder er hovedsagelig private og opgaverne er alsidige bl.a. renovering, ombygning samt mindre nybyggeri i høj kvalitet, hvorfor vi leder efter en tømrer - snedker, som sætter en ære i at levere et stykke kvalitetsarbejde. Vi ser gerne, at du er dansk talende, kan arbejde selvstændigt, har nogle års erfaring med tømrer - snedkerarbejdet og er vant til at træffe beslutninger.  
Indrykket : 18-02-2019 Ansøgnings frist : 15-04-2019

Specialarbejder til tømrer afdeling.
TeamVikaren
Specialarbejder til tømrer afdelning. For vores kunde i Ikast søges specialarbejder til vikariat med henblik på fastansættelse.
Indrykket : 18-02-2019 Ansøgnings frist : 15-04-2019