Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Ledende overlæge til afdelingen for Hjertesygdomme, Sygehus Sønderjylland
Sygehus Sønderjylland Aabenraa
Til afdelingen for Hjertesygdomme for Sygehus Sønderjylland, Aabenraa søges en ambitiøs og visionær ledende overlæge, der sammen med oversygeplejersken skal videreudvikle afdelingens faglige profil, trivsel blandt medarbejderne og patientforløb.
Indrykket : 22-06-2018 Ansøgnings frist : 08-07-2018

Daglig leder til genoptræning og hjerneskadeområdet, Træningscenter Gladsaxe
Gladsaxe Kommune
Du kan li’ udfordringen med at skabe balance i driften på træningsområdet og har øje for udviklingspotentiale. Du har særlig viden om hjerneskadeområdet, der er højt prioriteret i kommunen. Du kan få faglighed til at spille sammen med kommunale rammer. Du er ambitiøs, erfaren og hviler i dig selv som leder. Du tænker i tværgående og tværfaglige løsninger og tager gerne initiativ til innovativ tænkning og handling i tæt samarbejde med medarbejderne. Du er nærværende og synlig.
Indrykket : 21-06-2018 Ansøgnings frist : 04-07-2018

Resultatorienteret og fagligt velfunderet teamleder til Udvikling og rehabilitering
Jobcenter
Arbejdsmarkedsafdelingen i Sønderborg Kommune søger en teamleder til en nyoprettet stilling i Udvikling og rehabilitering, som skal understøtte den helt nye organisering på området og det målrettede arbejde med tværgående udvikling samt fokus på resultater og effekt.    Om jobbet     Du bliver sammen med afdelingslederen i Udvikling og rehabilitering ansvarlig for den daglige drift og ledelse af dygtige og engagerede medarbejdere, der arbejder målrettet med tværfaglige indsatser og forløb til aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere og borgere i ressourcefo
Indrykket : 20-06-2018 Ansøgnings frist : 25-07-2018

Vi søger en gruppeleder, der kan lede og udvikle den tidlige indsats i hjemmeplejen
Fredensborg Hjemmepleje
Genopslag.Fredensborg Hjemmepleje søger gruppeleder pr. 1. oktober 2018 til en nystartet lederstilling for Akutfunktion og Tværfagligt team.  I stillingen vil du fungere som gruppeleder for sygeplejersker tilknyttet akutfunktionen samt ergoterapeuter og klinisk diætist tilknyttet tværfagligt team. Samtidigt vil du skulle arbejde md udviklingsprojekter der understøtter Akutfunktion og rehabilitering. 
Indrykket : 20-06-2018 Ansøgnings frist : 06-08-2018

Afdelingsbioanalytiker til Klinisk Biokemisk Afdeling, Nykøbing F
Region Sjælland
Afdelingsbioanalytiker søges til Klinisk Biokemisk Afdeling, Nykøbing F. Klinisk Biokemisk Afdeling, Nykøbing F., søger pr. 01.10.18 – eller efter aftale, en Afdelingsbioanalytiker. Du skal indgå i det lokale afsnitslederteam, der består af to afdelingsbioanalytikkere og en ledende bioanalytiker. Stillingen er vagtfri. Om afsnittet
Indrykket : 18-06-2018 Ansøgnings frist : 01-08-2018

Teamleder til Sekretariat, Udvikling og Personale
Sekretariat, Udvikling og Personale
Vi søger en teamleder til teamet Sekretariat og Udvikling, der er en del af Haderslev Kommunes fællesstab Sekretariat, Udvikling og Personale.
Indrykket : 18-06-2018 Ansøgnings frist : 25-06-2018

Sygeplejerske til stilling som faglig leder på Rehabiliteringscenter Bispebjerg-Nørrebro (BIN)
Koncern Service og IT
Vil du være med til at sikre faglighed og kvalitet til gavn for ældre københavnere? Rehabiliteringscenter BIN opretter pr. 01. september 2018 en ny stilling som faglig leder. Rehabiliteringscenter BIN er en del af Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune og består af 46 midlertidige pladser. Her sikrer ca. 50 medarbejdere med sundhedsfaglig baggrund rehabilitering til ældre københavnere hele døgnet.
Indrykket : 15-06-2018 Ansøgnings frist : 15-07-2018

Afdelingssygeplejerske til lukket afsnit SL9, Afdeling for Retspsykiatri, Psykiatrisygehuset Slagelse
Region Sjælland
Retspsykiatrisk sengeafsnit åbnes - afdelingssygeplejerske søges Vi åbner nyt sengeafsnit SL9 i Afdeling for Retspsykiatri, Psykiatrien Slagelse, og søger derfor en ambitiøs og motiveret afdelingssygeplejerske med viden om psykiatri, der sammen med afsnittets overlæge skal stå for opstarten og afsnittets fortsatte drift. Der er store muligheder for, i samarbejde med resten af lederteamet, at udvikle og præge kulturen og fagligheden. Afdeling for Retspsykiatri
Indrykket : 15-06-2018 Ansøgnings frist : 15-07-2018

Engageret og fagligt stærk teamleder til daghjem, aktivitets- og aflastningstilbud
Træning og aktivitet
Ballerup Kommune er i gang med at omlægge vores indsatser inden for demens-, daghjem og aflastningstilbud, og søger derfor en stærk leder, der kan stå i spidsen for denne spændende omlægning. Stillingen er på 37 timer med tiltrædelse den 1. september 2018. Hvis du kan navigere i en hverdag med nærledelse, hvor du både har en sikker hånd på den daglige drift, og samtidig kan understøtte udvikling af aktiviteter og tilbud med udgangspunkt i brugernes og de pårørendes behov i samspil med frivillige – så er du måske vores kommende leder. 
Indrykket : 14-06-2018 Ansøgnings frist : 26-06-2018

Engageret og erfaren daglig leder til moderne plejecenter
Slagelse Kommune
Engageret og erfaren daglig leder søges til moderne plejecenter- hvor vaner brydes og tiden ikke er gået i ståStillingen er til besættelse den 1. august eller efter aftale.
Indrykket : 13-06-2018 Ansøgnings frist : 25-06-2018