Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Kardiologisk Laboratorium, Hjertecentret, Rigshospitalet, søger ny afdelingssygeplejerske
Rigshospitalet
Har du lyst til at være afdelingssygeplejerske på Danmarks største kardiologiske laboratorium og gå i front i et offentlig-privat samarbejde?
Indrykket : 21-09-2018 Ansøgnings frist : 15-10-2018

Teamleder til Dronninggård Børnehus
Rudersdal Kommune
I vores børnehaveteam mangler vi en faglig stærk teamleder, som er interesseret i at implementere de nye styrkede læreplaner. Vi søger en teamleder, der primært tager ansvaret for at børnehaveteamet løser deres samlede opgave i børnehuset.
Indrykket : 21-09-2018 Ansøgnings frist : 21-10-2018

Assisterende rehabiliteringsleder til Tornhusets nye afdeling
Odense Kommune
Brænder du for    • At starte en ny afdeling op   • At lede flere afdelinger samtidig   • At have en masse at se til   • At være medskaber af et godt liv for borgergruppen    • Og har du en bred og velfunderet faglighedSå er du måske vores nye assisterende rehabiliteringsleder?  
Indrykket : 21-09-2018 Ansøgnings frist : 07-10-2018

Swedish or Norwegian Speaking Team Manager - International Financial Company
SITEL DENMARK ApS
Do you speak Swedish or Norwegian fluently? Do you love to lead, motivate and support your team to succeed? Do you want to be part of a culture of teamwork and passion? Do you want to work on behalf of a company that are shaping the future of the financial industry? Then we have the role for you! About Sitel At Sitel you will join a fun family environment with tons of support and growth opportunity.
Indrykket : 19-09-2018 Ansøgnings frist : 28-10-2018

Afdelingsleder til Helsingør Rehabiliterings- og Træningscenter
Helsingør Kommune
Afdelingsleder på genoptræningsområdet - til Helsingørs Rehabiliterings- og TræningscenterBrænder du for personaleledelse? Kan du involvere, sikre følgeskab og fastholde fokus i en omskiftelig dagligdag? Så er du måske den afdelingsleder, vi søgerHelsingør Rehabiliterings - og Træningscenter (HRT) har i alt 130 medarbejdere og varetager døgnrehabilitering efter udskrivelse fra hospitalet, patientrettet forebyggelse, ambulant genoptræning (både servicelov og sundhedslov), og har en sekretariatsfunktion samt en køkken & serviceafdeling
Indrykket : 19-09-2018 Ansøgnings frist : 04-10-2018

Kardiologisk Laboratorium, Hjertecentret, Rigshospitalet, søger ny afdelingssygeplejerske
Rigshospitalet
Har du lyst til at være afdelingssygeplejerske på Danmarks største kardiologiske laboratorium og gå i front i et offentlig-privat samarbejde?
Indrykket : 18-09-2018 Ansøgnings frist : 01-10-2018

Teamleder til handicapområdets bo- og døgntilbud
Handicapområdet, Døgninst-by
I Billund kommune sætter vi barren højt: Vi ønsker en stærk leder, som har lyst til at være med til at skabe rammer for det gode liv og arbejdsmiljø på handicapområdet, til at indgå i samspil med lokalmiljøet og til at blive en del af voksensocialområdet i Billund Kommune.     Tænder du på ledelse? Drives du af dine medarbejderes succes?
Indrykket : 18-09-2018 Ansøgnings frist : 21-10-2018

Manager of Safety Surveillance Insulin & Devices NGI in Global Safety
NOVO NORDISK A/S
Do you want to play a key role in the further development of new generation insulin and drive the ongoing safety surveillance activities? And would you like to be part of one of the most skilled and advance safety functions in Denmark? Are setting direction and inspiring a team of highly engaged professionals your key competencies? Then you may be the new manager for the New Generation Insulin (NGI) team.About the departmentSafety Surveillance Insulin & Devices is a department within Global Safety and is situated in Bagsværd, Denmark.
Indrykket : 18-09-2018 Ansøgnings frist : 30-09-2018

Leder af Sundhedsplejen
Holstebro Kommune
Vil du gå forrest for at give forældrene den bedst muligt start på familielivet?Og vil du være med til at styrke sammenhængen i sundhedsplejens arbejde blandt børn og unge fra 0-18 år?Vi søger en leder til Sundhedsplejen i Holstebro Kommune. Du skal være ledelsesfagligt velfunderet.Du skal være en erfaren og inspirerende leder, der vil stå i spidsen for at udvikle sundhedsplejen. Du skal være god til at involvere medarbejdere og samarbejde på tværs af afdelinger, forvaltninger og sektioner.
Indrykket : 17-09-2018 Ansøgnings frist : 08-10-2018

Engageret souschef til Center for Kræft og Sundhed København
Koncern Service og IT
Vil du være med til at sætte dit præg på landets eneste kommunale rehabiliteringscenter for borgere berørt af kræft? Så er det måske dig, vi har brug for som souschef i Center for Kræft og Sundhed København (CKSK). Vi tilbyder
Indrykket : 17-09-2018 Ansøgnings frist : 08-10-2018