Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Fagligt stærk daglig leder til Hjemmeplejen Gladsaxe
Gladsaxe Kommune
Hjemmeplejen Gladsaxe søger en fagligt stærk daglig leder til hjemmeplejeafdeling samt internt vikarbureau.Vest 1-2 er én af fem hjemmepleje afdelinger i Gladsaxe Kommune, og er beliggende i Mørkhøj området. Afdelingen består af 45 engagerede social- og sundhedshjælpere og assistenter i dag og aftenvagter. Vi har et godt arbejdsmiljø, stabilitet og lavt sygefravær.
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 04-01-2019

Teamleder til Sygeplejeenheden – Team Øst, Esbjerg Kommune
Esbjerg kommune
Vil du være med til at fremtidssikre sygeplejen i Esbjerg Kommune, og har du lyst til at være en del af en kommune, som nationalt er anerkendt og respekteret for at gå foran i den faglige udvikling af den kommunale sygepleje - så har du chancen nu! 
Indrykket : 07-12-2018 Ansøgnings frist : 21-12-2018

Leder søges til Hjemmeplejen i Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Kommune søger en dygtig leder af Hjemmeplejen, som vil være med til at udvikle og sætte retning for fremtidens hjemmepleje i kommunen. Ishøj Kommunes ledelsesgrundlag tager udgangspunkt i anerkendende lederskab og følgeskab. Vi arbejder ud fra fire hovedperspektiver i opgaveløsningen, nemlig:
Indrykket : 07-12-2018 Ansøgnings frist : 06-01-2019

Afdelingssygeplejerske til intensivt afsnit C270Ø på Psykiatrisk Center København, Frederiksberg Hospital
Psykiatrisk Center København
Brænder du for ledelse? Vil du være leder for en ung energisk medarbejdergruppe? Vil du være en del af en velfungerende afdelingssygeplejerskegruppe? Så er det dig vi mangler Stillingen ønskes besat af en sygeplejerske med gode ledelseskvalifikationer og gerne erfaring i psykiatri. Vi søger en afdelingssygeplejerske, som har evne og lyst til at være en central drivkraft i den fortsatte udvikling af en afdeling med kompetente og dedikerede medarbejdere.
Indrykket : 06-12-2018 Ansøgnings frist : 19-12-2018

Afdelingssygeplejerske til Kardiologisk sengeafsnit B75, Sjællands Universitetshospital, Roskilde
Region Sjælland
Hermed opslås en af de mest attraktive lederstillinger på Sjællands Universitetshospital. Kardiologien er i rivende udvikling og arbejder konstant på at hjemtage specialepatienter til mere kvalificeret behandling og sygepleje. Hvis du er den leder, som vil være med i den udvikling, fagligt som personligt og som samtidig er ambitiøs og en god part i vores lederteam, så hører vi gerne fra dig.
Indrykket : 06-12-2018 Ansøgnings frist : 06-01-2019

Ledende overlæge til Hæmatologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde
Region Sjælland
Vi søger en ledende overlæge til Hæmatologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde med ansættelse pr. 01.04.19 eller snarest derefter. Hæmatologisk Afdeling
Indrykket : 05-12-2018 Ansøgnings frist : 07-01-2019

Afdelingssygeplejerske søges til voksen psykiatrisk åbent afsnit
Psykiatrisk Center København
Nyt år, nye spændende muligheder. - Afdelingssygeplejerske søges til åbent Safewards afsnit 19.0 Afdeling 19.0 søger en ledelsesvant og erfaren afdelingssygeplejerske, som har stor lyst til samt mod på, i samarbejde med afdelingens overlæge, at være med til at videreudvikle afdelingen. Så hvis du brænder for ledelse og udvikling samt ønsker at være en del af et fantastiske og dynamisk team, så læs annoncen til ende.
Indrykket : 04-12-2018 Ansøgnings frist : 03-01-2019

Teamleder til Dagtilbud og Hjemmevejledning i Frederikshavn Kommune
Frederikshavn Kommune
Center for Handicap og Psykiatri søger en teamleder på fuldt tid til Handicapafdelingens Dagtilbud og Hjemmevejledning. DagtilbudI Frederikshavn Kommune er der dagtilbud i de tre største byer, Sæby, Frederikshavn og Skagen. Der er to dagtilbud i Sæby, i Frederikshavn er der to små tilbud samt et stort, i Skagen er der et dagtilbud.
Indrykket : 04-12-2018 Ansøgnings frist : 01-01-2019

Afdelingssygeplejerske til Akutafdelingen, Nykøbing F. Sygehus
Region Sjælland
Er du vores nye leder for vores modtage- og observationsafsnit ? Da vores nuværende afdelingssygeplejerske har søgt nye udfordringer, søger vi en ny leder til vores modtage- og observationsafsnit. Afsnittet står foran en udvidelse til 39 modtage- og observationspladser. Du skal være leder for ca. 60 ansatte, men får god hjælp af to erfarne souschefer, og afdelingens øvrige ledelsesteam, som du bliver en del af.
Indrykket : 03-12-2018 Ansøgnings frist : 17-12-2018

Afdelingssygeplejerske til Center for Neurorehabilitering, Næstved Sygehus
Region Sjælland
Har du lyst til at lede et visionært afsnit, der arbejder med specialiseret genoptræning på regionsniveau? Og vil du være en del af et stærkt tværfagligt fællesskab med patienten i centrum? Så er dit nye job lige her Vores afdelingssygeplejerske gennem mange år går på pension, og vi søger derfor en ny afdelingssygeplejerske.
Indrykket : 03-12-2018 Ansøgnings frist : 18-12-2018