Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Kurdisk Kurmanji og Soranitalende freelance tolk i Vejle og i Haderslev.
Sproghuset ApS
Sproghuset søger Kurdisk Kurmanji og Sorani talende freelance tolke i Vejle og i Haderslev. Arbejdsopgaver: Tolkens arbejdsopgaver består i mundtlig tolkning bl.a. i forbindelse med lokale samarbejdspartnere. Herunder vil der være en række skriftlige oversættelsesopgaver, som diverse dokumenter og informationsmateriale. Kvalifikationer: -bred kendskab til dansk og kurdisk kultur -evne til at formidle kommunikation mellem parterne uden meningsforstyrrende fejl
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 19-07-2018

AC-fuldmægtig med kendskab til børneområdet til Kontor for Socialtilsyn og National koordination
Socialstyrelsen
Vi tilbyder Socialstyrelsen tilbyder en spændende stilling som AC-fuldmægtig i Kontor for Socialtilsyn og National koordination. Stillingen giver mulighed for at fordybe sig i større projektopgaver og arbejde med produktion af fx større skriftlige produkter og metodebeskrivelser. Du vil i udgangspunktet blive tilknyttet kontorets store projekt omkring plejefamilieområdet, men din opgaveportefølje vil efterfølgende blive sammensat ud fra dine kompetencer.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 07-06-2018

Metodisk stærke fuldmægtige søges til Kontor for Socialtilsyn og National koordination
Socialstyrelsen
Socialstyrelsen tilbyder to spændende stillinger som AC-fuldmægtig i Kontor for Socialtilsyn og National koordination. Begge stillinger indebærer, at du først og fremmest skal arbejde med monitorerings- og analyseopgaver i forbindelse med kontorets to hovedopgaver. Du får samtidig mulighed for at arbejde i et miljø, hvor ambitioner og høj kvalitet i opgaveløsningen går hånd i hånd med udvikling, faglig sparring og en uhøjtidelig omgangsform. Stillingsbeskrivelse
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 07-06-2018

Hebraisktalende freelance tolk i Vejle.
Sproghuset ApS
Sproghuset søger Hebraisktalende tolke i Vejle. Arbejdsopgaver: Tolkens arbejdsopgaver består i mundtlig tolkning bl.a. i forbindelse med lokale samarbejdspartnere. Herunder vil der være en række skriftlige oversættelsesopgaver, som diverse dokumenter og informationsmateriale. Kvalifikationer: -bredt kendskab til dansk og israelsk kultur -evne til at formidle kommunikation mellem parterne uden meningsforstyrrende fejl
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 18-07-2018

Medarbejdere til henholdsvis fast NAThold i vores produktion.
DYKON A/S
Mangler du JOB??   DYKON A/S i Lunderskov søger nye medarbejdere til henholdsvis fast NAThold i vores produktion. Tiltrædelse hurtigst muligt. Vi producerer kvalitets dundyner og puder i Danmark under mærker som Ringsted Dun, Flora Danica, Danica og Engmo Dun.    DU ER: Stabil og effektiv Lærenem Moden Loyal og arbejdsom Ansvars- og kvalitetsbevidst Fleksibel  Forstår og taler flydende dansk  Har erfaring med produktionsarbejde
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 07-06-2018

Smilende og kundeorienteret Sælger til VVS
BAUHAUS DANMARK A/S
Smilende og kundeorienteret Sælger til VVS (deltid) 15 timer til BAUHAUS Kolding - I branchens bedste byggemarkedskæde Har du kendskab til detailhandel? Brænder du for salg og kundeservice og kan du li’ at møde mange forskellige mennesker hver dag? Så er det måske dig, som skal være Sælger (deltid) i branchens bedste byggemarkedskæde!
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 31-05-2018

Robot installatør søges
Ulkebøl Plæneklipperservice v/Lars Haarhøj Malle
Automower installatør/Chauffør søger!   Er du vores nye medarbejder? Vi har meget travlt og mangler derfor en ekstra mand til at hjælpe med at installere have robotter i vore kunders haver. Du vil indgå i vores nuværende 3 mands team på værkstedet, hvor dine primære arbejdsområder vil være reparation, service samt opsætning af have robotter. Har du mod på følgende er det måske lige dig vi mangler: 
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 29-05-2018

Projektleder med el-teknisk baggrund
AT-SOLAR ApS
Pga. stor efterspørgsel/ordre tilgang, søger ATsolar/Better Energy i Sønderborg snarest, en Projektleder med el-teknisk flair. Vi står overfor mange spændende projektopgaver, hvor til vi søger en erfaren projektleder med en el-teknisk baggrund. Vi er meget fokuseret på at vore projekter leve op til høje kvalitetskrav, samt bliver afleveret til den aftalte tid. Jobbet:
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 19-07-2018

Pædagoger søges til Botilbud
Faaborg-Midtfyn Kommune
Døgnpsykiatrien Faaborg-Midtfyn- Botilbud Solskrænten søger 2 Pædagoger til faste stillinger i skærmet enhed. Botilbud Solskrænten, Korinth søger Pædagoger til faste stillinger i skærmet enhed. Stillingerne er på 32 timer/uge, fortrinsvis dagarbejde, med arbejde hver 3. weekend, og ønskes besat den 1.august 2018. Solskrænten er et botilbud § 107 og §108 for sindslidende og senhjerneskadede borgere, som har brug for støtte til at mestre dagligdagen. Stillingerne er i skærmet enhed for senhjerneskadede borgere, hvor der bor 6 borgere.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 24-06-2018

Social- og sundhedshjælpere til Hjemmeplejen Aarup
Assens Kommune - Hjemmeplejen Aarup
Vil du være med til at gøre en forskel for vores borgere og støtte dem i at mestre deres hverdagsliv? Er du fagligt bevidst, nysgerrig og positiv, og har du lyst til at arbejde med psykiatriske opgaver? Vil du have medbestemmelse og være en del af en arbejdsplads med et godt sammenhold og plads til forskellighed? Så har vi jobbet til dig!
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 03-06-2018