Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Skal julen stå på nyt job for dig?
ONLINE TELEMARKETING AARHUS ApS
Vi har valgt, at udvide alle vores hold. Derfor er vi på jagt efter flere energiske medarbejdere, der har lyst til at arbejde i en spændende og lærerig branche.  Jobbet består i opsøgende salg til det danske B2C-marked. Vores kundegruppe består flere store og velrenommerede virksomheder, såsom Telenor og Verisure. Vi fungere som vores kunders eksterne salgsafdeling, hvorfor vi har et meget tæt og stærkt samarbejde med dem. 
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 10-01-2019

Vi udvider vores B2B-hold! Skal du være med?
ONLINE TELEMARKETING AARHUS ApS
Vi leder efter flere udadvendte og modne salgskonsulenter til opsøgende salg af produkter fra Telenor Erhverv til det danske B2B-marked. Erfaring med telemarketing og/eller salg er en fordel, men bestemt ikke et krav. Vores dygtige teamchef vil nemlig stå for en grundig oplæring af dig. Derudover er der også løbende salgstræning og rig mulighed for videreuddannelse. Om os
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 10-01-2019

Projektleder til langvarige el-entrepriser, Fyn
& Friends
Søger du et job med dygtige og engagerede kolleger, der altid arbejder på at have fokus på at udføre opgaverne med kvalitetsmæssigt højt niveau. Kolleger der lægger vægt på at samarbejde, så søger vi lige nu efter projektledere indenfor EL-entreprise.Du vil få en stilling med spændende opgaver, hvor du vil kunne udvikle dig både fagligt og personligt.du kan læse mere og søge jobbet her!
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 10-01-2019

SALGSKOORDINATOR MED ANSVAR FOR SYDEUROPA, PRIMÆRT TYSKLAND, SØGES.
UTOFT KIDS GROUP A/S
Vi søger en salgskoordinator, som brænder for at gøre en forskel i et ambitiøst team. Du får ansvar for Sydeuropa, primært Tyskland, samt udvalgte Key Accounts. Med base på hovedkontoret i Give, får du en central rolle i salgsafdelingen, hvor du vil bistå sælgere og agenter i deres daglige arbejde. DU FÅR ANSVAR FOR: Support af kunder, sælgere og agenter
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 06-02-2019

Capacity and Demand Manager
LEGO SYSTEM A/S
We are on a mission to set up a world-class capacity and demand planning process to enable data-driven decision-making in our global mould production. Do you have the analytical skills and ambitions to bring our mission to life and influence the direction of our capacity and demand function? Shape the future of capacity and demand management
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 25-12-2018

Studentermedhjælper eller praktikant søges til markedsanalyser
LINAK A/S
Studentermedhjælper eller praktikant søges til markedsanalyser LINAK A/S søger en studentermedhjælper, der har lyst til at være en del af vores salgsafdeling, som dagligt håndterer internationale kunder og datterselskaber. Vi forventer, at du kan arbejde fuldtid som praktikant eller 8-15 timer om ugen som studentermedhjælper, mens vi er fleksible omkring eksamensperioder.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 05-02-2019

Studentermedhjælpere - Genopslag
Politik og Strategi
Vi søger 2 studentermedhjælpere til at hjælpe med databehandleraftaler, samt øvrige opgaver i krydsfeltet mellem GDPR og informationssikkerhed i Faaborg-Midtfyn Kommune.Har du særlig interesse i persondataret og it-kontrakter? Er du glad for at arbejde i et team og er du OK med en del praktiske indtastningsopgaver mv?
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 10-01-2019

Rengøringsassistent Ribe
Kn Rengøring Henrik Krogstrup Nielsen
Vi søger en assistent til 2,5 timers rengøring hver dag fra 4.30-7.00 Tiltrædelse hurtigst muligt. Skal som minimum tale engelsk og helst dansk
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 21-12-2018

Industritekniker
Genopslag Virksomhed i Vejen Kommune søger en industritekniker til manuelle dreje-, fræse-, svejse-, montage- og reparationsopgaver. Virksomheden har brug for en dygtig medarbejder som kan være med i udviklingsprocessen af specialmaskiner. Virksomheden renoverer alle former for maskiner, samt udfører smede- og maskinarbejde. Du vil blive tilknyttet det mekaniske værksted, hvor de primære opgaver er udvikling, fremstilling og vedligeholdelse af specialmaskiner.   Kvalifikationer:
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 11-01-2019

Smed / Montør til værksted
MAIMBURG SERVICECENTER A/S
Vi søger en energisk og faglig dygtig smed/montør til reparation og opretning af trailere og lastbiler. Sammen med dine kolleger skal du være med til at sikre en høj kvalitet af de reparationer værkstedet udfører. Fleksibilitet og selvstændighed er et krav, men du skal også kunne samarbejde med dine kolleger ved større reparationer. Vi råder over over moderne værkstedsfaciliteter med det nødvendige computerudstyr til fejlfinding på lastbiler.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 06-02-2019