Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Stilling til ambitiøs sygeplejerske, der gerne vil arbejde med klinisk sygepleje i Danmarks bedste Hjertemedicinske Ambulatorium
Odense Universitets Hospital
Vi er 32 sygeplejersker og 1 bioanalytiker, som sammen med vores læger og sekretærer udgør en unik enhed, hvor høj service, faglighed og fælles værdier betyder, at du føler dig set, hørt og velkommen – uanset om du kommer som patient, samarbejdspartner eller kollega. I Hjertemedicinsk Ambulatorium stræber vi efter at være de bedste med den nyeste viden, og vi arbejder målrettet med patient- og pårørendeinddragelse.
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 15-11-2018

Sognepræst i Engum Pastorat i Haderslev Stift
HADERSLEV STIFT
En stilling som deltidsbeskæftiget overenskomstansat sognepræst i Engum Pastorat i Haderslev Stift er ledig. Ansættelse sker foreløbig for 4 år. Der er til stillingen knyttet en bistandsforpligtigelse til Bredballe pastorat, som fastsættes ved regulativ. Ansættelse og aflønning i henhold til gældende overenskomst for akademikere i staten med tilhørende protokollat. Aflønning vil ske med en kvote 50 %.
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 05-11-2018

Danmarks bedste Kardiologisk Laboratorium, Hjertemedicinsk Afdeling B, OUH, søger en sygeplejerske pr. 1.12.2018 eller snarest derefter.
Odense Universitets Hospital
Stillingen omfatter en ugentlig arbejdstid på 37 timer med mulighed for tilkaldevagt fra eget hjem. Vi efterlyser en kollega, der ligger vægt på værdierne: Tillid, respekt, ansvarstagen, fællesskab og fremmende kommunikation. Er det dig?
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 28-10-2018

Solid Works tegner
TEMP TEAM A/S
Din dag begynder med gennemgang af arkitektens skitseoplæg. Du vil derefter tegne produktets delelementer i Solid Works og samle dem i en samlingstegning. Derefter vil der igen være en sparring med arkitekten omkring mindre tilpasninger inden det endelige produkts billede udarbejdes. Når arkitekten har aftalt detaljer med produktionen, vil du igen blive inddraget til de sidste tilretninger.Dit arbejde er en del af processen i den projektplan, som arkitekten har lagt sammen med kunden.
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 03-11-2018

Hæmatologi - et speciale, der går i blodet på dig! Hæmatologisk Afdeling X søger sygeplejersker til sengeafsnittene
Odense Universitets Hospital
Kan du spejle dig i værdier som tværfaglighed, fællesskab, udvikling, gensidig respekt og et højt fagligt niveau? Så vil vi meget gerne se dig og din ansøgning. Hæmatologisk afdeling X er en afdeling, hvor patienter og pårørende sættes i første række. Vi arbejder i fællesskab og på tværs af faggrænser med patient og pårørende i centrum. Vi søger sygeplejersker i stillinger på 33 – 37 timer/uge, i blandede vagter og med weekendarbejde ca. hver 3. uge.
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 25-10-2018

Audiologopæd til barselsvikariat på OUH Høreklinikken
Odense Universitets Hospital
Da en af vores medarbejdere skal på barsel, har Høreklinikken OUH brug for en dygtig audiologopæd til barselsvikariat på afdelingen. Stillingen er på 37 timer/ugentl. fra den 1. januar 2019, og der vil være mulighed for deltidsansættelse med 17 timer/uge med tiltrædelse hurtigst muligt og frem til den 31. december 2018. Hvis du har mulighed for at tiltræde i deltidsansættelse inden 1. januar 2019 med henblik på oplæring og vikar for deltidssygemelding, kan dette aftales nærmere i forbindelse med ansættelsen.
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 08-11-2018

Vi søger hurtigst muligt dygtige bygningsmaler.
CONNECTION VIKAR ApS
Vi søger hurtigst muligt dygtige bygningsmaler til projekter i trekantsområdet Vi forventer: At du er uddannet bygningsmaler Har gode samarbejdsevner Har interesse for dit arbejde og ejer faglig stolthed Kan arbejde selvstændigt At du er fleksibel Det er længerevarende job med god løn.  Kontakt konsulent Camilla Borup på tlf.: 22 57 76 23 hverdage mell. kl. 8 -16 eller send cv til jh@connectionvikar.dk  
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 11-12-2018

Afdelingsleder for Vej og Park i Sønderborg Kommune
Økonomi, Teknik og Miljø
  Her er en spændende lederstilling til dig, som har lyst til at arbejde engageret for vedligeholdelse af kommunens vejnet, stier og ikke mindst mange grønne områder og parker. Du vil få en central rolle i at bidrage til kommunens mange visioner på Teknik- og Miljøområdet i de kommende år.
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 08-11-2018

Produktionsmedarbejder/Håndværker til fast stilling
Work4all Vejle
For en virksomhed beliggende i Kolding, søger vi en engageret medarbejder/håndværker med opstart så hurtigt som muligt. Stillingen er planlagt til en fastansættelse efter endt prøveperiode. Arbejdstiden ligger fra 07-16.  En håndværksmæssig baggrund er ikke et krav, men du skal have flair for godt håndværk og 'hænderne skruet rigtigt på'. Derudover skal du kunne lide at bruge dine hænder og have den rette indstilling.
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 11-11-2018

Brænder du for at arbejde med akut kardiologisk sygepleje i et engageret fællesskab? … så er dette job lige noget for dig!
Odense Universitets Hospital
Sygeplejerske søges til B2/Karma, Hjertemedicinsk Afdeling OUH, 37 timer. I B2/Karma bliver du en del af et farvestrålende og engageret team med stor aldersspredning og et varieret erfaringsgrundlag. Vi sætter en stor ære i altid at møde den enkelte patient, hvor denne er, og yder en målrettet og effektiv behandling og omsorgsfuld pleje.
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 03-11-2018