Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Vil du være med til at konfigurere og administrere Skatteforvaltningens nye processtyringsværktøj QualiWare i den kommende Udviklings- og Forenklingsstyrelse?
SKAT
Med en vision om at forbedre effektiviteten og kvaliteten i sagsbehandlingen på tværs af koncernen, har Skatteforvaltningen besluttet at implementere QualiWare som Business Proces Management-værktøj. QualiWare er konfigureret med en koncernfælles standard og skal fremadrettet implementeres i alle styrelser under Skatteministeriet.  I Metodekontoret har vi ansvaret for videre konfigurering, systemadministration, udrulning og forretningsmæssig support i samarbejde med den øvrige styrelse og systemleverandøren.
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 12-03-2018

Analytisk .NET webudvikler til produktionsteam i Aarhus
Vertica Aarhus
Vi søger dig, der ligesom os brænder for webudvikling og sætter pris på en sund virksomhedskultur med gode kollegaer, sociale arrangementer, fleksible og familievenlige rammer.Du får en varieret hverdag med konstant mulighed for på eget initiativ at gribe nye bolde og udfordringer. I praksis foregår det ved, at du selv udvælger din næste opgave, sikrer evt.
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 30-03-2018

betterpeople A/S søger Frontend-udvikler med holdånd til Catering Danmarks IT-afdeling
betterpeople A/S
Er du en erfaren Frontend-udvikler, der altid gør dit bedste for at spille alle på holdet gode? Evner du at analysere og forstå brugerens behov, og kan du designe veltænkt og relevant frontend med brugeroplevelsen i centrum? Så er det måske dig, vi leder efter! A-Z frontend-udvikling og brugervenlighed
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 22-03-2018

betterpeople A/S søger Backend-udvikler til Catering Danmarks IT-afdeling
betterpeople A/S
Har du erfaring med udvikling af IT-løsninger i ERP-systemer? Er du en udpræget teamplayer, og vil du være en del af et fagligt dygtigt udviklerteam, som sammen sætter retningen for Catering Danmark? Programmering af brugervenlige løsninger
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 22-03-2018

Studentermedhjælper ved Klinisk Institut, Radiologisk afdeling
Syddansk Universitet
Har du interesse for virtual reality og spilprogrammering? Så er det måske dig vi søger! Vi er ved at udvikle en innovativ VR applikation til undervisning i, og øvelse af, praktiske færdigheder for medicinstuderende. Dette foregår i samarbejde med Teknisk Fakultet, Sundhedsvidenskabeligt Fakultet, SDU's e-læringskonsulenter samt Odense Universitetshospitals Innovationsenhed.
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 07-03-2018

Infrastrukturarkitekt til transitionsprojekter i Statens It
Statens It
Har du en solid erfaring med design og beskrivelse af it-infrastruktur løsninger og er blandt de allerbedste til at gennemføre due diligence af it-infrastruktur? Om stillingen   I Statens It gennemføres der løbende flere større konsolideringsprojekter, og for tiden arbejdes der med insourcing af flere nye kunders basale it-infrastruktur.    
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 07-03-2018

Software Enthusiast
GRAM-HANSEN HOLDING ApS
 If you - want to shape the future in am more sustainable way - want to make a difference in renewable energy - want a versatile, challenging and technical job in computer science/software engineering - are a team player wanting to work in a rapidly developing international company   Choose the future
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 26-03-2018

Systemudvikler til konsulentvirksomhed
mySupply ApS
Vi søger en systemudvikler, der har mod på at kunne løse mange forskellige udviklingsopgaver lige fra web-frontend udvikling, udvikling af interfaces, konvertering af dokumenter, design og udvikling af robot-løsninger m.v. – kort sagt - en der er parat til at løse de opgaver, som vores kunder giver os. Kunder og kvalitet er i højsædet.
Indrykket : 21-02-2018 Ansøgnings frist : 09-03-2018

Robot- og PLC-programmør søges til innovativ virksomhed i vækst
JKS Herning
Så er det dig, vi søger til et udviklende og selvstændigt job som robot- og PLC-programmør til Sealing System A/S i Grindsted.     Sealing System A/S er i vækst og søger derfor en ny kollega til deres team på 6 dygtige PLC-programmører. Virksomheden tilbyder løsninger, der spænder fra semi-automatiske pakkemaskiner til komplette, fuldautomatiske pakkelinjer med robotpalletering.   
Indrykket : 21-02-2018 Ansøgnings frist : 20-03-2018

Product Management Engineer til professionelle kommunikationssystemer (PMR)
JKS Sønderborg
Så er det her måske dit nye job hos DAMM CELLULAR SYSTEMS.    Stillingen    Du bliver ansvarlig for først og fremmest at vedligeholde og optimere vores produktportefølje indenfor systemer til kritisk kommunikation. Det bliver derudover din opgave at holde dig løbende opdateret på efterspørgsler fra kunder og fra markedet i den professionelle radioindustri.    
Indrykket : 21-02-2018 Ansøgnings frist : 23-03-2018