Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Effektive produktionsmedarbejdere på fast daghold fuldtid
Ekspres Vikar ApS - Rødovre Afd.
Til vores kunde i Vallensbæk søger vi produktionsmedarbejdere til daghold på fuld tid, til længerevarende vikariater, med mulighed for fastansættelse. Opgaverne består primært i produktion af tryk på tøj og lign. Arbejdet kan til tider være ensformmigt, men det er vigtigt at kunne holde tempoet hele dagen. Det er fordel, men ingen betingelse, hvis du har erfaring med tryk på tøj eller lign. Vi forventer at du: 
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 31-10-2018

Faglært Polstrer Søges
dahl & juul - Interiør ApS
dahl & juul - Interiør søger en engageret og pokkers dygtig møbelpolstrer.Ung som gammel, afgørende er at du af egen drift, kan gå til både traditionelle og industrielle opgaver, er indædt håndværker, udviser engagement og har et godt drive.
Indrykket : 17-10-2018 Ansøgnings frist : 12-12-2018

Tysktalende ordrer- og lagermedarbejdere (deltid / studerende)
Ekspres Vikar ApS - Rødovre Afd.
Til vores kunde i Vallensbæk søger vi Tysktalende lagermedarbejdere til daghold på deltid (8 - 40 timer pr uge), til længerevarende vikariater, med mulighed for fastansættelse. Opgaverne består primært i ordrebehandling og pakning af varer til tyske kunder, herunder dialog med tyske kunder pr telefon og e-mail. Det er fordel, men ingen betingelse, hvis du har erfaring med ordrerbehandling til det tyske marked.
Indrykket : 04-10-2018 Ansøgnings frist : 01-11-2018

Maskinkonstruktør til udvikling af verdens bedste komponenter og systemløsninger til transport af bulk varer.
PAM A/S
  PAM A/S er en innovativ udviklings- og produktionsvirksomhed, der leverer løsninger til transport af bulk- og massevarer til en bred vifte af kunder, i såvel ind- som udland. Inden for vore fokusområder er vi førende, og vi betjener kunder inden for flere segmenter, bl.a. byggematerialer og råvarer, fødevarer og fiskeindustri, energi og forbrænding samt industrielle processer.
Indrykket : 02-10-2018 Ansøgnings frist : 27-11-2018

Dygtig og erfaren vinduespudser søges til Gazelle virksomhed
DM Polering
    Er du en dygtig vinduespudser?     Kan du håndtere private kunder med et smil og god service?     Kan du lide at have med mennesker at gøre? Så læs videre her: DM Polering i Hvidovre søger en dygtig og kvalitetsbevidst vinduespudser til servicering af vores privatkunder i København og omegn, da vi oplever en stor vækst og derfor søger vi endnu en dygtig medarbejder. DM Polering ønsker sig følgende:
Indrykket : 20-09-2018 Ansøgnings frist : 15-11-2018

Buntmager/syerske (m/k)
Alex Petersen
Søger buntmager syerske til ca 30 timer ugenligt - uddannelse en fordel. Henvendelse: viggo@alexpetersen.com
Indrykket : 03-09-2018 Ansøgnings frist : 29-10-2018