Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Søger medarbejder til Tekstiltryk, til tryk af T-shirts og Transfer
Miks Modetryk
Miks Modetryk søger personale til Tekstiltryk og Transfer - Hurtigst mulig! Arbejdet består af følgende: Trykke t-shirts, på maskiner: Trykning af transfer-mærker: Påsætning af transfer-mærker, på tekstiler: Pakning af t-shirts i pose: Fremstilling af film og digital print: Vi bruger Photoshop-Illustrator-Corel Draw: Oplærding kan finde sted: Skal kunne kommunikere på Dansk! - Både skriftlig og mundlig: OM jobbet: 37 timers uge
Indrykket : 31-07-2018 Ansøgnings frist : 25-09-2018

Søger Tekstiltrykker eller Grafiker til tryk af T-shirts og Transfer
Miks Modetryk
Miks Modetryk søger personale til Tekstiltryk og Transfer - Hurtigst mulig! Arbejdet består af følgende: Trykke t-shirts, på maskiner: Trykning af transfer-mærker: Påsætning af transfer-mærker, på tekstiler: Evnt. Mediegrafiker/Grafiker til fremstilling af film og digital print: Skal være øvet i Photoshop-Illustrator-Corel Draw: På grund af maskinehøjde skal medarbejder være min. 172cm høj:
Indrykket : 30-07-2018 Ansøgnings frist : 24-09-2018

Søger medarbejder til Tekstiltryk, eller Medie/Grafiker til tryk af T-shirts og Transfer
Miks Modetryk
Miks Modetryk søger personale til Tekstiltryk og Transfer - Hurtigst mulig! Arbejdet består af følgende: Trykke t-shirts, på maskiner: Trykning af transfer-mærker: Påsætning af transfer-mærker, på tekstiler: Evnt. Mediegrafiker/Grafiker til fremstilling af film og digital print: Skal være øvet i Photoshop-Illustrator-Corel Draw: Oplærding kan finde sted: Skal kunne kommunikere på Dansk! - Både skriftlig og mundlig: OM jobbet:
Indrykket : 30-07-2018 Ansøgnings frist : 24-09-2018

Søger medarbejder til Tekstiltryk, eller Medie/Grafiker til tryk af T-shirts og Transfer
Miks Modetryk
Miks Modetryk søger personale til Tekstiltryk og Transfer - Hurtigst mulig! Arbejdet består af følgende: Trykke t-shirts, på maskiner: Trykning af transfer-mærker: Påsætning af transfer-mærker, på tekstiler: Evnt. Mediegrafiker/Grafiker til fremstilling af film og digital print: Skal være øvet i Photoshop-Illustrator-Corel Draw: Oplærding kan finde sted: På grund af maskinehøjde skal medarbder være min. 172 cm høj,
Indrykket : 30-07-2018 Ansøgnings frist : 24-09-2018

Møbelpolstrer eller autopolsrter
2M POLSTRING OG HANDEL ApS
Vi er en lille virksomhed med store visioner, vi satser på kvalitet frem for kvantitet. På vores værksted i Middelfart laver vi mange forskellige former for polstring. Vi har meget travlt og søger derfor en uddannet eller erfaren møbelpolstrer eller autopolstrer.
Indrykket : 25-07-2018 Ansøgnings frist : 01-09-2018

tekniske lærlinge
SKOVTEX A/S
Vi er importør og leverandør til den danske industri, inden for Broderi maskiner, Broderi software, Industri symaskiner, Hobby symaskiner, industri damp og stryge anlæg, varm pressere, CNC maskiner, laser gravering og skæring.  Så lærer tiden vil på værkstedet omhandle, arbejde med mekanik, el, elektronik, automatik og edb.
Indrykket : 12-07-2018 Ansøgnings frist : 31-08-2018

CNS Group søger dygtig konstruktør
CNS Group
CNS Group er i rivende udvikling og søger nu en dygtig konstruktør til et dynamisk team i virksomheden. Teamet arbejder med et atypisk kollektionsforløb med både pige- og herrebrands på tværs af alle produktgrupper. Så ønsker du nye udfordringer, er du klar til at arbejde i en dynamisk og innovativ virksomhed og trives du blandt engagerede og kreative kollegaer? Så er det dig, vi søger som vores nye konstruktør.
Indrykket : 06-07-2018 Ansøgnings frist : 15-08-2018

Disponent til international transport – Nagel-Group, Padborg
Charlotte Park
Vi er: I Nagel-Group koncernen beskæftiger vi os med transport af fødevarer til hele Europa og sørger dagligt for, at logistikken forløber planmæssigt, samt at alle deadlines overholdes. Som international virksomhed kan vi tilbyde flere forskellige karrieremuligheder inden for vores organisation og imødekommer gerne et ønske om videreuddannelse fra vores medarbejdere. Vi søger:
Indrykket : 25-06-2018 Ansøgnings frist : 20-08-2018

Kreativ Møbelpolstrer søges til Gardin Lis – Randers
Charlotte Park
Har du lyst til at arbejde på flere forskellige projekter, hvor din faglighed sættes i spil på forskellig vis – og er du på udkig efter spændende nye udfordringer hos en velrenommeret virksomhed? Så læs gerne videre her – måske er det netop dig, vi søger. Virksomheden:
Indrykket : 25-06-2018 Ansøgnings frist : 20-08-2018

Selvstændig Gardinsælger/ montør søges til Gardin Lis – Randers
Charlotte Park
Er du vant til at planlægge din egen arbejdsdag? Har du drivkraften til at gøre ’det’ ekstra, når det er nødvendigt, og er du født med et veludviklet salgs/-og servicegen? Så læs videre her – denne stilling kunne meget vel, være noget for dig! Virksomheden:
Indrykket : 25-06-2018 Ansøgnings frist : 20-08-2018