Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Møbelsælger deltid, Vejle
Vejle, Daells Bolighus A/S
Daells Bolighus i Vejle søger frisk møbelsælger på deltid.    Vi forventer:  - Du er engageret.  - Mødestabil  - Holder hovedet koldt i pressede situationer.  - Smilende og imødekommende.    Når du starter, får du introduktion, hvor du lærer edb systemet og får produkt kendskab.  Du kommer herefter til at indgå i vores slagsteam som både er fuldtid og deltids sælgere.    Vi tilbyder:  - Erhvervserfaring.  - Et arbejde under ordnede forhold.    Om jobbet:  Som sælger i Daells Bolighus er den primære  opgave at gå k
Indrykket : 17-05-2018 Ansøgnings frist : 17-06-2018

Gardin- og solafskærmningsmontør
GARDINMONTØREN ODENSE APS
Er dine hænder skruet rigtigt på - Så er du måske vores nye solafskærmnings- og gardinmontør.  Gardinmontøren Botex Home søger en ny dygtig medarbejder, da en af vores gode montører har valgt at gå på pension.  Den rigtige kandidat:
Indrykket : 07-05-2018 Ansøgnings frist : 29-06-2018

HÅRDHUDET POLSTRER SØGES
dahl & juul - Interiør ApS
dahl & juul - Interiør søger en engageret og pokkers dygtig møbelpolstrer.Ung som gammel, afgørende er at du af egen drift, kan gå til både traditionelle og industrielle opgaver, er indædt håndværker, udviser engagement og har et godt drive. Vi tilbyder ordnede forhold, en uformel omgangstone og godt arbejdsklima. Endvidere kommer du inden for døren hos en polstrervirksomhed, som hylder det gode håndværk og som ønsker at gøre tingene lidt anderledes.
Indrykket : 04-04-2018 Ansøgnings frist : 30-05-2018

Gardinmontør søges
Sadolin Farveland Esbjerg ApS
Vi søger en gardinmontør til fuldtidsansættelse hurtigst muligt. Arbejdet består i montering af gardiner mm i private hjem og hos virksomheder. Du skal have erfaring fra lignende arbejde og kørekort B. Vil du høre mere om jobbet kontakt: Peter Nørgaard på tlf. 26431919. Send din ansøgning på mail: pn.sadolin@gmail.com.  
Indrykket : 03-04-2018 Ansøgnings frist : 29-05-2018