Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
FARSI TOLK SØGES !
AARHUS TOLKESERVICE ApS
ER DU VORES NYE FARSI TOLK OG KAN DU SIGE JA, TIL NEDSTÅENDE.Så send os endelig en ansøgning samt et CV, til vores mailadresse: job@aarhustolkeservice.dk Vi søger en freelance Farsi tolk, til at dække vores tolkeydelser til private samt til det offentlige i Region Midtjylland. Vores tolkeopgaver drejer sig bla:-Lægebesøg.-Jobcenter.-Kommuner.-Regioner.-Skolehjemsamtaler.-Børneinstitutioner.-Hjemmebesøg. 
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 01-04-2018

ARABISK TOLK SØGES !
AARHUS TOLKESERVICE ApS
ER DU VORES NYE ARABISKE TOLK OG KAN DU SIGE JA, TIL NEDSTÅENDE.Så send os endelig en ansøgning samt et CV, til vores mailadresse: job@aarhustolkeservice.dk Vi søger en freelance Arabisk tolk, til at dække vores tolkeydelser til private samt til det offentlige i Region Midtjylland. Vores tolkeopgaver drejer sig bla:-Lægebesøg.-Jobcenter.-Kommuner.-Regioner.-Skolehjemsamtaler.-Børneinstitutioner.-Hjemmebesøg. 
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 01-04-2018

Freelance ungarsktalende tolke søges, til Randers og omegn
Translation Team Jylland Afdeling
Translation Team søger freelance ungarstalende tolke.   Arbejdsopgaver består i mundtlig tolkning for vores samarbejdspartnere som er kommuner, skoler, daginstitutioner, sprogcentre, retten, politiet og private virksomheder.   Jobbet indebærer tolkning ved fremmøde, tlf. tolkning, videokonference eller skriftlige oversættelser. Translation Team forventer at du:   - har et godt kendskab til det danske samfund og kultur  
Indrykket : 21-02-2018 Ansøgnings frist : 18-04-2018

LETTISK TOLK SØGES TIL FREELANCE JOB.
AARHUS TOLKESERVICE ApS
ER DU VORES NYE LETTISKE TOLK OG KAN DU SIGE JA TIL NEDSTÅENDE. Så send os endelig en ansøgning samt et CV, til vores mailadresse: job@aarhustolkeservice.dk   Vi søger en freelance lettisk tolk, til at dække vores tolkeydelser til private samt til det offentlige i Region Midtjylland.   Vores tolkeopgaver drejer sig bla: -Lægebesøg. -Jobcenter. -Kommuner. -Regioner. -Skolehjemsamtaler.
Indrykket : 21-02-2018 Ansøgnings frist : 01-04-2018

LITAUSK TOLK SØGES !
AARHUS TOLKESERVICE ApS
LITAUISK TOLK TIL FREELANCE JOB. ER DU VORES NYE LITAUSK TOLK OG KAN DU SIGE JA TIL NEDSTÅENDE. Så send os endelig en ansøgning samt et CV, til vores mailadresse: job@aarhustolkeservice.dk   Vi søger en freelance Litausk tolk, til at dække vores tolkeydelser til private samt til det offentlige i Region Midtjylland.   Vores tolkeopgaver drejer sig bla: -Lægebesøg. -Jobcenter. -Kommuner.
Indrykket : 21-02-2018 Ansøgnings frist : 01-04-2018

KROATISK TOLK SØGES !
AARHUS TOLKESERVICE ApS
ER DU VORES NYE KROATISK TOLK OG KAN DU SIGE JA TIL NEDSTÅENDE. Så send os endelig en ansøgning samt et CV, til vores mailadresse: job@aarhustolkeservice.dk   Vi søger en freelance Kroatisk tolk, til at dække vores tolkeydelser til private samt til det offentlige i Region Midtjylland.   Vores tolkeopgaver drejer sig bla: -Lægebesøg. -Jobcenter. -Kommuner. -Regioner. -Skolehjemsamtaler.
Indrykket : 21-02-2018 Ansøgnings frist : 01-04-2018

SOMALISK TOLK SØGES !
AARHUS TOLKESERVICE ApS
ER DU VORES NYE SOMALISKE TOLK OG KAN DU SIGE JA, TIL NEDSTÅENDE. Så send os endelig en ansøgning samt et CV, til vores mailadresse: job@aarhustolkeservice.dk   Vi søger en freelance Somalisk tolk, til at dække vores tolkeydelser til private samt til det offentlige i Region Midtjylland.   Vores tolkeopgaver drejer sig bla: -Lægebesøg. -Jobcenter. -Kommuner. -Regioner. -Skolehjemsamtaler.
Indrykket : 21-02-2018 Ansøgnings frist : 01-04-2018

Freelance farsitalende tolke søges, til Randers og omegn
Translation Team Jylland Afdeling
Translation Team søger freelance farsitalende tolke.   Arbejdsopgaver består i mundtlig tolkning for vores samarbejdspartnere som er kommuner, skoler, daginstitutioner, sprogcentre, retten, politiet og private virksomheder.   Jobbet indebærer tolkning ved fremmøde, tlf. tolkning, videokonference eller skriftlige oversættelser. Translation Team forventer at du:   - har et godt kendskab til det danske samfund og kultur  
Indrykket : 20-02-2018 Ansøgnings frist : 17-04-2018

Lettisk talende freelance tolk til Vejle, Haderslev og Aabenraa
Sprog og Tolketjenesten ApS
Sproghuset i Vejle, søger Lettisk talende tolke i Vejle, Haderslev og Aabenraa. Arbejdsopgaver: Tolkens arbejdsopgaver består i mundtlig tolkning bl.a. i forbindelse med lokale samarbejdspartnere. Herunder vil der være en række skriftlige oversættelsesopgaver, som diverse dokumenter og informationsmateriale. Kvalifikationer: -bred kendskab til Dansk og Lettisk kultur -evne til at formidle kommunikation mellem parterne uden meningsforstyrrende fejl
Indrykket : 20-02-2018 Ansøgnings frist : 17-04-2018

Hebraisk talende freelance tolk i Vejle
Sprog og Tolketjenesten ApS
Sproghuset i Vejle, søger Hebraisk talende tolke i vejle. Arbejdsopgaver: Tolkens arbejdsopgaver består i mundtlig tolkning bl.a. i forbindelse med lokale samarbejdspartnere. Herunder vil der være en række skriftlige oversættelsesopgaver, som diverse dokumenter og informationsmateriale. Kvalifikationer: -bred kendskab til dansk og israelsk kultur -evne til at formidle kommunikation mellem parterne uden meningsforstyrrende fejl
Indrykket : 20-02-2018 Ansøgnings frist : 17-04-2018