Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Svensk freelance tolk i Århus.
Sproghuset ApS
Sproghuset søger Svensk talende freelnace tolke i Århus. Arbejdsopgaver: Tolkens arbejdsopgaver består i mundtlig tolkning bl.a. i forbindelse med lokale samarbejdspartnere. Herunder vil der være en række skriftlige oversættelsesopgaver, som diverse dokumenter og informationsmateriale. Kvalifikationer: -bredt kendskab til dansk og europæisk kultur -evne til at formidle kommunikation mellem parterne uden meningsforstyrrende fejl
Indrykket : 17-11-2018 Ansøgnings frist : 12-01-2019

Vietnamesisktalende freelance tolk i Vejle.
Sproghuset ApS
Sproghuset søger Vietnamesisktalende freelance tolk i Vejle. Arbejdsopgaver: Tolkens arbejdsopgaver består i mundtlig tolkning bl.a. i forbindelse med lokale samarbejdspartnere. Herunder vil der være en række skriftlige oversættelsesopgaver, som diverse dokumenter og informationsmateriale. Kvalifikationer: -bredt kendskab til Dansk og Vietnamesisk kultur -evne til at formidle kommunikation mellem parterne uden meningsforstyrrende fejl
Indrykket : 17-11-2018 Ansøgnings frist : 12-01-2019

Tolkecenter Syddanmark søger regionens dygtigste tolke
Sygehus Lillebælt, Vejle Sygehus
Vil du være kollega med regionens dygtigste arabiske tolke i Tolkecenter Syddanmark? 1.oktober 2018 oprettede Region Syddanmark eget tolkecenter, Tolkecenter Syddanmark. Vi er kommet rigtig godt fra start og oplever allerede nu et øget behov for arabiske tolke. Vi søger derfor dygtige arabiske tolke, der har lyst til at indgå i medarbejdergruppen i Tolkecenter Syddanmark.
Indrykket : 15-11-2018 Ansøgnings frist : 13-12-2018

Søger tolk til alle sprog
Mayas tolkeservice
Bliv freelance tolk hos MayasTolkeservice Mayas Tolkeservice er landets førende tolkebureau med over 500 tolke tilknyttet. Vi formidler tolkning på ca. 115 forskellige sprog og er altid på udkig efter dygtige og erfarne tolke. Er det vigtigt for dig, at dit arbejde er udfordrende med alsidige opgaver og selvstændigt med fleksible arbejdstider? Så søg et spændende job som freelance tolk for Mayas Tolkeservice. Vi søger netop nu tolke til alle sprog i hele Horsens Kommune.
Indrykket : 14-11-2018 Ansøgnings frist : 14-12-2018

Lettisk talende freelance tolk i Vejle.
Sproghuset ApS
Sproghuset søger Lettisk talende tolke i Vejle. Arbejdsopgaver: Tolkens arbejdsopgaver består i mundtlig tolkning bl.a. i forbindelse med lokale samarbejdspartnere. Herunder vil der være en række skriftlige oversættelsesopgaver, som diverse dokumenter og informationsmateriale. Kvalifikationer: -bredt kendskab til Dansk og Lettisk kultur -evne til at formidle kommunikation mellem parterne uden meningsforstyrrende fejl
Indrykket : 05-11-2018 Ansøgnings frist : 31-12-2018

Somalisktalende tolk i København 20 timer/ugentlig.
Sproghuset Kommunikation og Tolketjenesten ApS
Sproghuset søger Somalisktalende tolke i København 20 timer/ugentlig. Arbejdsopgaver: Tolkens arbejdsopgaver består i mundtlig tolkning bl.a. i forbindelse med lokale samarbejdspartnere. Herunder vil der være en række skriftlige oversættelsesopgaver, som diverse dokumenter og informationsmateriale. Kvalifikationer: -bredt kendskab til Dansk og Somalisk kultur -evne til at formidle kommunikation mellem parterne uden meningsforstyrrende fejl
Indrykket : 04-11-2018 Ansøgnings frist : 30-12-2018

Thai talende søges til København
TRANSLATA ApS
TRANSLATA Aps søger Thai freelance talende til København   Er du to-sproget eller er du bare god til sprog?- Har du enten uddannelse eller erfaring med tolkning og oversættelse?- Har du lyst til at arbejde freelance i et dynamisk team af tolke? Så er du måske vores nye medarbejder.  Arbejdsopgaver:
Indrykket : 01-11-2018 Ansøgnings frist : 27-12-2018

Somalisk talende søges til København
TRANSLATA ApS
TRANSLATA Aps søger somalisk freelance talende til København   Er du to-sproget eller er du bare god til sprog?- Har du enten uddannelse eller erfaring med tolkning og oversættelse?- Har du lyst til at arbejde freelance i et dynamisk team af tolke? Så er du måske vores nye medarbejder.  Arbejdsopgaver:
Indrykket : 01-11-2018 Ansøgnings frist : 27-12-2018

Tigrinya talende søges til Aarhus
TRANSLATA ApS
TRANSLATA Aps søger tigrinya freelance talende til Aarhus   Er du to-sproget eller er du bare god til sprog?- Har du enten uddannelse eller erfaring med tolkning og oversættelse?- Har du lyst til at arbejde freelance i et dynamisk team af tolke? Så er du måske vores nye medarbejder.  Arbejdsopgaver:
Indrykket : 01-11-2018 Ansøgnings frist : 27-12-2018

Thai talende søges til Aarhus
TRANSLATA ApS
TRANSLATA Aps søger Thai freelance talende til Aarhus   Er du to-sproget eller er du bare god til sprog?- Har du enten uddannelse eller erfaring med tolkning og oversættelse?- Har du lyst til at arbejde freelance i et dynamisk team af tolke? Så er du måske vores nye medarbejder.  Arbejdsopgaver:
Indrykket : 01-11-2018 Ansøgnings frist : 27-12-2018