Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Produktionsmedarbejdere
SOFTLINE A/S
PRODUKTIONSMEDARBEJDERE   SOFTLINE søger tre dygtige og stabile produktionsmedarbejdere til vores monteringsafdeling med henblik på fastansættelse. Vi producerer designmøbler i høj kvalitet, så det er vigtigt, at du er kvalitetsbevidst og har blik for finish og detaljer.   Jobbet Arbejdet består hovedsageligt i manuelt polstringsarbejde med montering af betræk, steldele og polstermaterialer.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 31-08-2018

Maskinsnedker/Værkfører til Herning
Job InWest Vikar
For produktionsvirksomhed i Herningområdet søger vi en dygtig maskinsnedker, med en leder gemt i maven eller erfaring som leder/værkfører. Der er tale om henblik på fast stilling i en spændende virksomhed. Du vil få et ansvar for et område, hvor der er 4-5 ansatte. Du vil selv indgå i det daglige arbejde, men har det overordnede ansvar som værkfører. Om dig:
Indrykket : 10-08-2018 Ansøgnings frist : 24-08-2018

Snedker søges
Moestrup
Er du vores nye værkstedssnedker/maskinsnedker? Moestrup Tømrer og Snedker har en stadigt stigende ordretilgang og er i vækst. Derfor søger vi en dygtig faglært snedker til vores værksted til tiltrædelse snarest muligt. Hos Moestrup hænger vi os i detaljen, og det er vigtigt, at du også gør og sætter en stor ære i dit arbejde. Vi har mange forskelligartede arbejdsopgaver, der indbefatter alt fra produktion af specielfremstillede vinduer og døre til bordplader, lister, skabe og reoler. 
Indrykket : 09-08-2018 Ansøgnings frist : 15-09-2018

Maskinsnedker, Møbelsnedker eller Inventarsnedker
CLAUS ANDERSEN RUSTFRI STÅL A/S
Claus Andersen Rustfri Stål A/S har som et af de primære forretningsområder, at udvikle og producere storkøkken inventar til hoteller, resturanter, institutioner, kantiner mm.   Vi søger en snedker til at indgå i vores bestående hold af dygtige snedkere.   Arbejdsopgaverne er primært fremstilling af plademøbler, diske og køle-varmemøbler. Vi arbejder i en bred vifte af materialer; massivtræ, pladetræ, Corian og glas.
Indrykket : 08-08-2018 Ansøgnings frist : 03-10-2018

MASKINSNEDKER TIL FREMSTILLING AF MØBLER I TRÆ
Pro Wood Aps
Det hurtige overblik…
Indrykket : 06-08-2018 Ansøgnings frist : 01-10-2018

VIKARIAT Træ industri medarbejdere til vikariat
AktivPersonale A/S
For vores kunde søger vi gode produktionsmedarbejdere, der har tillært sig erfaring indenfor træindustrien. Det er vigtigt, at du som ansøger har en bred, relevant og god faglig baggrund, som gør dig i stand til at løse alle opgaver indenfor området. Om dig:
Indrykket : 06-08-2018 Ansøgnings frist : 24-08-2018

Møbelmontører søges til omgående tiltrædelse
Somers ApS
Da vi har travlt søger vi 2 møbelmontører til at indgå i vores team. Vi håber at du er en af dem. Arbejdet består primært i at levere og montere forskellige typer møbler for vores kunder. Du behøver således ikke være uddannet møbelsnedker dog skal du have hænderne skruet rigtigt på samt have erfaring med brug af værktøj fra tidligere ansættelser. Lidt om os:
Indrykket : 02-08-2018 Ansøgnings frist : 31-08-2018

Dygtige glarmestersvende og nysgerrige lærlinge søges
Glarmestrene Stig og Jesper
Vi har travlt og søger nye mænd til vores team.Derfor søger vi både dygtige glarmestersvende og nysgerrige lærlinge der er opsatte på at læreog tage fat.Vi er et firma der både udfører store og små opgaver.Vi har stor fokus på kundetilfredshed, hvilket stiller krav til din ansvarlighed og sans for kvalitetDerudover forventer vi at du kan arbejde på egen hånd samt indgå i et team.Kørekort(gælder ikke lærlinge)Hvis du kan se dig selv passe ind i vores glarmesterfirma, så tøv ikke med at smide en ansøgning
Indrykket : 10-07-2018 Ansøgnings frist : 04-09-2018

Snedker træindustriarbejder søges.
IDE-BYG V/ERIK VESTERGAARD
Til savværk/snedkeri.
Indrykket : 09-07-2018 Ansøgnings frist : 03-09-2018

Erfaren og selvstændig værksteds-/maskinsnedker søges til specialopgaver
BYTØMREREN A/S
Vi søger en dygtig, erfaren og selvst&ae
Indrykket : 03-07-2018 Ansøgnings frist : 28-08-2018