Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
maskinsnedker
STEENS GROUP A/S
Maskinsnedker eller tillært søges til opstilling og kørsel med maskingade på aftenhold. Det er vigtigt at du har erfaring med dobbelttapper og eller gennemløbsboremaskiner.   
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 12-07-2018

Møbelsnedker eller dygtig altmuligmand
CD PLAST & ACRYL ApS
VI HAR MONSTERTRAVLT I CORIAN-AFDELINGEN OG MANGLER LIGE DIG...... CD Plast søger den rette person til at arbejde med møbelfremstilling - primært Coriandiske og Corian bordplader.
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 18-07-2018

Dygtig maskinsnedker - til mindre møbelvirksomhed mellem Horsens & Vejle
MANIS-H 2013 A/S
Kan du dit håndværk.... så mangler vi en maskinsnedker, som kan håndtere vores daglige produktion. Vi udvikler og producerer børnemøbler i en kombination af massivt bøgetræ og MDF. Specialdele producerer vi selv, mens de fleste basiskomponenter købes i ind- og udland.
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 18-07-2018

Maskinsnedker
DAVINDE SAVVÆRK A/S
Maskinsnedker eller person med kendskab til snedkerarbejde, søges til forefaldende arbejde.
Indrykket : 22-05-2018 Ansøgnings frist : 22-06-2018

Værkmester med træfaglig baggrund til Enner Mark Fængsel, Horsens
Enner Mark Fængsel
Enner Mark Fængsel er et lukket fængsel beliggende 10 km vest for Horsens med plads til 235 indsatte. Fængslet er et af Danmarks mest moderne og bedst sikrede fængsler, det består bl.a. af et arrestafsnit, fællesskabsafsnit, et behandlingsafsnit, afsnit for banderelaterede indsatte, et særligt sikret afsnit, et isolationsafsnit. Fængslet har omkring 260 medarbejdere.
Indrykket : 17-05-2018 Ansøgnings frist : 07-06-2018

Maskinsnedker eller tillært søges til daghold
Front-z A/S
Front-z A/S søger maskinsnedker eller tillært til daghold. Jobprofil: Jobbet vil primært foregå ved dobbelttapperlinje, men der kan også være opgaver på vore CNC-anlæg. Kvalifikationer: Du er uddannet maskinsnedker - alternativt er du tillært og har erfaring fra træindustrien. Du arbejder selvstændigt, er effektiv og har et godt overblik. Du er omstillingsparat og tager de daglige udfordringer med et smil.
Indrykket : 17-05-2018 Ansøgnings frist : 12-07-2018

Maskinsnedker til aftenhold
MATCHMIND A/S - Aarhus
Vi søger maskingadeoperatør på aftenhold i Silkeborg kommune.   Du kan være udlært, tillært industrioperatør eller maskinsnedker. Det er en fordel, hvis du har erfaring med drift af automatiserede anlæg. Kvalifikationer Du kan arbejde selvstændigt, og tage initiativer på egen hånd, men samtidig ser du også dig selv som en teamplayer.
Indrykket : 16-05-2018 Ansøgnings frist : 31-05-2018

Maskinsnedker til daghold
MATCHMIND A/S - Aarhus
Vi søger maskingadeoperatør på daghold i Hammel.   Du kan være udlært eller tillært industrioperatør eller maskinsnedker. Det er en fordel, hvis du har erfaring med drift af automatiserede anlæg. Kvalifikationer Du kan arbejde selvstændigt, og tage initiativer på egen hånd, men samtidig ser du også dig selv som en teamplayer. Du har flair for teknik og mekanik, og du har fokus på kvalitet og detaljen.
Indrykket : 16-05-2018 Ansøgnings frist : 31-05-2018

KPK Døre & Vinduer søger maskinsnedkere
KPK DØRE & VINDUER
Søger du nye udfordringer på en stabil arbejdsplads? Er du en dygtig håndværker? Så har vi ledige pladser og vil gerne høre fra dig!   Vi har brug for maskinsnedkere til maskinbearbejdning og fremstilling af døre og vinduer. Dine opgaver vil hovedsageligt være: fremstilling af skrå og buede elementer i specialafdelingen bearbejdning ved tapper-, kehler- og fræseranlæg  
Indrykket : 14-05-2018 Ansøgnings frist : 09-07-2018

REKRUTTERING Møbelsnedker søges til fast job – start hurtigst muligt
AktivPersonale A/S
Til at arbejde i Herning kommune søger vi for vores kunde 1 faglært og erfaren møbelsnedker til fast job med start hurtigst muligt. Der foretrækkes ansøger med bred og god erfaring med såvel enkeltproduktion som serieproduktioner, hvor der arbejdes med akuratesse og fingersnilde og man ikke går på kompromis med kvaliteten.   Udover din relevante og fagligt dygtige baggrund forventer vi, at du har en frisk indstilling til opgaverne. Din faglige profil:
Indrykket : 14-05-2018 Ansøgnings frist : 08-07-2018