Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Maskinsnedker
JKS a/s, Viborg
Vi søger en dygtig og erfaren maskinsnedker, faglært eller tillært, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt. Der produceres døre og vinduer, så er du klar på nye udfordringer og muligheder, så læs med her. Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder: Manuel drejning og fræsning Erfaring med CNC Betjening og vedligeholdelse af maskiner Faglige kompetencer:
Indrykket : 17-10-2018 Ansøgnings frist : 16-11-2018

Ingeniørassistent - værksteder og laboratorier
DTU Diplom
DTU Diplom søger en engageret ingeniørassistent til at understøtte de studerendes undervisning og projekter i samarbejde med underviserene. DTU Diplom i Ballerup leverer undervisning til DTU's diplomingeniøruddannelser, hvor fokus ligger på de studerendes innovative og praktiske kompetencer. Vi vil inspirere de studerende og gøre dem parate til deres første job og ikke mindst til fremtidens udfordringer. Derfor bygger vores undervisning på en praksisnær faglighed og pædagogik, kombineret med værkstedsforlagt undervisning, der giver en praktisk kontekst til teorien.
Indrykket : 15-10-2018 Ansøgnings frist : 04-11-2018

Maskinsnedker søges
LACUNA A/S
Er du vores nye kollega? Lacuna A/S er en danskejet virksomhed, der udvikler, fremstiller og sælger facade foldedøre i ind- og udland. Se mere på http://www.lacuna.dk Vi er i rivende udvikling og søger nu en erfaren og dygtig maskinsnedker. Lacuna er kendt for høj kvalitet og finish og ønsker derfor at vores kommende medarbejder aktivt tager ansvar og bidrager til arbejdet med at sikre vedvarende høj kvalitet i produktionen af foldedøre.
Indrykket : 11-10-2018 Ansøgnings frist : 06-12-2018

Allround maskinsnedker til snedkerværksted
JKS a/s, Århus
Til én af vores kunder, et snedkerværksted i Århus, søger vi en allround maskinsnedker til et vikariat 4 måneder, evt. længere. Virksomheden er i en fornuftig udvikling, så for den rette kan der være mulighed for fastansaættelse. Optart hurtigst muligt.
Indrykket : 03-10-2018 Ansøgnings frist : 26-10-2018

Møbelsnedker til snedkeri
A/S JULIUS NIELSEN & SØN
Møbelsnedker til Snedkeri. Julius Nielsen & Søn er i udvikling som kræver flere ressourcer. Derfor søger vi en faglig dygtig person som har lyst, evner, vilje og yder gerne en ekstra indsats når der er brug for det.Da vi har travlt, er det vigtigt, at du kan tage ansvar og arbejde målrettet i forhold til deadlines.
Indrykket : 03-10-2018 Ansøgnings frist : 28-11-2018

Snedkere & maskinsnedkere
Dan Modul A/S
Snedkere & Maskinsnedkere søges til inventarvirksomhed Dan Modul A/S søger flere dygtige og alsidige Snedkere & Maskinsnedkere med det rette engagement. Vi søger personer, som kan lide at have et spændende og varieret job, hvor nytænkning og selvstændighed er et must. Du vil indgå i et team af dygtige kollegaer, hvor du skal kunne varetage forskellige opgaver alt efter om du er snedker eller maskinsnedker. For maskinsnedkere vil nogle af opgaverne være indenfor følgende:
Indrykket : 03-10-2018 Ansøgnings frist : 22-10-2018

Maskinsnedker eller møbelsnedkere søges!!
Tempu IVS
Vores kunde har rigtig travlt og søger efter nye kræfter til deres træproduktion.Du skal leve op til følgende:Gerne erfaring med CNC fræsningPositiv og holder humøret højtTager ansvar for dit arbejde, men forstår også at spørge når det bliver nødvendigtDisciplineret med styr på tingeneDer tilbydes en fast spændende stilling med løn efter kvalifikationer.Send dit CV til: info@tempu.dk
Indrykket : 24-09-2018 Ansøgnings frist : 19-11-2018

Maskinsnedker søges
René Svendsen
Vi er et tømrerfirma, der har eget maskinsnedkeri, hvor vi specialfremstiller døre og vinduer. Vi søger derfor en maskinsnedker, der kan betjene snedkerimaskiner selvstændigt. Du skal være mødestabil, flexibel, tage ansvar, arbejde selvstændigt, tale og læse dansk.  
Indrykket : 31-08-2018 Ansøgnings frist : 26-10-2018

Maskinsnedker eller tillært til vores nathold
SKOVBY MØBELFABRIK A/S
Maskinsnedker eller tillært søges til vores maskinafdelingen i Skovby, og gerne med nogen års erfaring indenfor branchen, til fremstilling af massivtræskomponenter.
Indrykket : 31-08-2018 Ansøgnings frist : 26-10-2018

Montage medarbejder til aftenarbejde
Kelly Services, Århus
Vi søger nogle dygtige montage medarbejdere til vores kunde Dynaudio i Skanderborg. De producerer højttalere af fantastisk høj kvalitet med lydgengivelse i verdensklasse. Det er derfor vigtigt, at du er meget kvalitetsbevidst omkring dit arbejde.
Indrykket : 29-08-2018 Ansøgnings frist : 24-10-2018