Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Maskinsnedker søges til møbelfabrik
TREKANTEN-HESTBÆK A/S
Vi har meget travlt og søger endnu flere folk, vi mangler pt. en dygtig maskinsnedker med uddannelse inden for faget, til et alsidigt arbejde i vores maskinhal, der er tale om et alsidigt og et meget selvstændigt arbejde, hvor der produceres spisebordsstole, borde, reoler og sovesofaer. Vi tilbyder god løn og ordnede arbejdsforhold. Ansøgning sendes på mail til:Lars Binding Mouritzenlbm@trekanten.as  
Indrykket : 05-12-2018 Ansøgnings frist : 30-01-2019

Møbelsnedker/tømrer til CJA A/S - specialinventar
MatchMind A/S
Chr. Juul Andersen A/S producerer flotte og specielle inventarløsninger til bl.a. hoteller, restauranter og detailbutikker. De ønsker at udvide deres dygtige medarbejderstab med 2 dygtige håndværkere, til deres nye topmoderne fabrik i Aabybro. Chr. Juul Andersen fremstiller og monterer specialinventar og står bag adskillige markante inventaropgaver i hele Danmark samt enkelte i udlandet. Her kan nævnes Hotel Hvide Hus, Sunset Boulevard-restauranterne, Odense Musikhus, Rigshospitalet og mange flere.
Indrykket : 05-12-2018 Ansøgnings frist : 30-01-2019

Flere uddannede snedkere søges
GESTEN BÅDAPTERING ApS
Flere uddannede snedkere søges til træindustrivirksomhed Gesten Bådaptering ApS søger snedkere, som kan indgå i vores team af dygtige medarbejdere i vores snedkerafdeling. Her producerer vi primært aptering (bådinventar) og designmøbler i små serier til erhvervsbåde, sejlbåde samt super yachts.
Indrykket : 04-12-2018 Ansøgnings frist : 21-12-2018

Frisk Maskinsnedker eller bygningssnedker søges til stilling i Aarhus N
Tempu IVS
Maskinsnedker eller bygningssnedker søges til spændende alsidig stilling.Opgaverne vil omhandle specialopgaver i træ på værksted, og det forventes at du har erfaring inden for dette.  Lønnen er efter kvalifikationer og der vil blive afholdt samtaler når den rette kandidat er fundet.
Indrykket : 03-12-2018 Ansøgnings frist : 28-01-2019

HOLMRIS B8 i Bjerringbro søger CNC-operatør til fast nathold
JKS a/s, Viborg
Du vil blive en del af vores velfungerende produktionsteam, som i alt tæller 80 dygtige og kvalitetsbevidste medarbejdere, hvoraf teamet på nathold udgør 10-11. Om jobbet Som CNC-operatør vil dine arbejdsopgaver være betjening af tre forskellige CNC-maskiner, både helt nye og ældre, af mærkerne Homag og IMA. Mere specifikt vil du arbejde med:
Indrykket : 30-11-2018 Ansøgnings frist : 30-12-2018

Møbelsnedker til færdiggørelse afdeling.
HKC MØBLER ApS
HKC møbler i Vinderup søger snarest muligt en møbelsnedker, eller tillært træindustriarbejder. Dine opgaver vil være samling af møbler til individuelle ordre, primært til vores serie Cube-it der kan bestilles efter individuelle størrelse efter ordre. Vi lægger vægt på at du er stabil og omhyggelig med dine opgaver. Stillingen er fuldtids 37 timer om ugen i dagvagt.
Indrykket : 28-11-2018 Ansøgnings frist : 23-01-2019

J.L. Møllers Møbelfabrik søger ny medarbejder til maskinafdeling.
AKTIESELSKABET J L MØLLERS MØBELFABRIK
Om dig: Du skal være stabil, kunne arbejde selvstændigt og være kvalitetsbevidst. Vi forestiller os at du har en baggrund som maskinsnedker eller møbelsnedker, eventuelt tillært træindustriarbejder. Jobbet: Arbejdsopgaverne varierer fra betjening af diverse træbearbejdningsmaskiner, herunder CNC maskiner, til at opstille selvsamme maskiner. Der vil være oplæring i de maskiner vi har på stedet.
Indrykket : 26-11-2018 Ansøgnings frist : 14-12-2018

Dygtig møbel- eller maskinsnedker til Try/Hire-forløb søges!
VANG Vikar & Rekruttering ApS
VANG Vikar & Rekruttering søger, for vores kunde, beliggende i udkanten af Vejle, en dygtig og stabil møbel- eller maskinsnedker! Vores kunde, som er en mindre virksomhed, der specialiserer sig indenfor fremstilling af nicheprægede inventarløsninger, har behov for en god snedker snarest muligt. Du skal helst være uddannet møbel- eller maskinsnedker, eller have en del års erfaring på bagen.
Indrykket : 22-11-2018 Ansøgnings frist : 01-01-2019

Møbelsnedker
JobConnection ApS
Vi søger på vegne af en kunde i Aalborg, en møbelsnedker med erfaring til langtidsvikariat. Der er tale om almindelig snedker/montør arbejde og arbejdsopgaverne er primært montering af skabe, låger, m.m. Derudover kommer man til at arbejde med en CNC-maskine, men det er ikke et krav at man har erfaring med CNC, da man får god oplæring. Vi forventer, at du er uddannet møbelsnedker/maskinsnedker og har god erfaring indenfor området.
Indrykket : 21-11-2018 Ansøgnings frist : 14-12-2018

Snedker træindustriarbejder søges.
IDE-BYG V/ERIK VESTERGAARD
Til savværk/snedkeri.
Indrykket : 09-11-2018 Ansøgnings frist : 04-01-2019