Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Maskinsnedker/Møbelsnedker eller tillært til Møbelfabrik
SKOVBY MØBELFABRIK A/S
Til maskinafdeling i Galten søger vi medarbejder med erfaring indenfor CNC, Dobbeltapper, Boremaskine og KF'-gade, hvor der oprettes forskudt tid fra 6 -18 og derfor vil arbejdstiden være i dette tidsrum efter endt oplæring.
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 20-04-2018

Maskinsnedker søges
LACUNA A/S
Er du vores nye kollega? Lacuna A/S er en danskejet virksomhed, der udvikler, fremstiller og sælger facade foldedøre i ind- og udland. Se mere på http://www.lacuna.dk Vi er i rivende udvikling og søger nu en erfaren og dygtig maskinsnedker. Lacuna er kendt for høj kvalitet og finish og ønsker derfor at vores kommende medarbejder aktivt tager ansvar og bidrager til arbejdet med at sikre vedvarende høj kvalitet i produktionen af foldedøre. Du har gode samarbejdsevner, er fleksibel og stabil.
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 29-03-2018

Møbelsnedker søges
Nicolaj Bo I/S
Vi søger en kollega med god fornemmelse for ensartet høj kvalitet og finish. Vi er en møbelproduktionsvirksomhed med tegnestue og værksted samlet under ét tag i Københavns Sydhavn. Vi udvikler, designer, producerer og monterer specialtilpassede køkkener og inventar i eget design. Alle dele af produktionen finder sted på adressen i København. Vi forventer at:
Indrykket : 18-02-2018 Ansøgnings frist : 12-03-2018

Maskinsnedker, - med kendskab til værktøjsvedligehold
BØGELY MASKINSNEDKERI APS
Bøgely Maskinsnedkeri søger maskinsnedker eller tillært, til fremstilling af brædder og lister.Dine opgaver vil hovedsageligt være opstilling og betjening af kehlemaskine og sav (båndsav/multisav), derudover evt. afløsning med slibning/vedligehold af vore skærende værktøjer .
Indrykket : 12-02-2018 Ansøgnings frist : 09-04-2018

Spændende job til faglært maskinsnedker
Herning
Vi søger en dygtig og erfaren maskinsnedker, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt.Arbejdsopgaver:Arbejdsopgaverne er primært ved CNC maskine men kan også være inden for følgende områder:Indstilling og betjening af maskinerOvervågning af anlæg/produktionsudstyrKvalitetskontrolPakning og håndteringSmåreparationerForefaldende arbejdeFaglige kompetencer:
Indrykket : 08-02-2018 Ansøgnings frist : 07-03-2018

2 Maskinsnedkere til fast job på aftenhold 4 dags uge
AktivPersonale A/S
For vores kunde i Herning søger vi to maskinsnedkere til et fast job på aftenhold 4 dages uge. Den ene stilling indebærer CNC betjening og programmering, og den anden er ved kantlimer anlæg. Om dig:
Indrykket : 08-02-2018 Ansøgnings frist : 09-03-2018

Maskinsnedker / Industriel snedker søges til aftenhold på maskinværksted
RIBU INVENTARSNEDKERI A/S
Er du interesseret i at blive en del af vores professionelle team?   Trænger du til fornyelse, udfordringer, styring i teams, mere selvbestemmelse og planlægning, en moderne ledelse og spændene opgaver, som kræver dine ekspertiser?   For os er det vigtigt, at vi både har glade medarbejder og tilfredse kunder. Derfor ligger vi meget vægt et godt arbejdsmiljø, efteruddannelse af personale, på høj kvalitet og overholdelse leveringstiderne. Sammen skaber vi kvalitetsprodukter og en god service.  
Indrykket : 05-02-2018 Ansøgnings frist : 02-04-2018

Maskinsnedker
Region SMO
Vi søger en dygtig og erfaren maskinsnedker, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt.Arbejdsopgaver:Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder: Indstilling og betjening af maskinerOvervågning af anlæg/produktionsudstyrKvalitetskontrolPakning og håndteringSmåreparationerForefaldende arbejdeFaglige kompetencer:Du har praktisk erfaring fra produktionsvirksomhedDu er selvkørende og tager aktivt del i ar
Indrykket : 05-02-2018 Ansøgnings frist : 07-03-2018

Maskinsnedker
TORRING A/S
Maskinsnedker eller tillært Torring A/S er en virksomhed der har specialiseret sig i produktion af omklædningsskabe, skillevægge og elektronisk adgangskontrol. Vore løsninger henvender sig primært til svømmehaller, idrætsanlæg og større virksomheder, hvor der stilles store krav til holdbarhed og hygiejne.
Indrykket : 05-02-2018 Ansøgnings frist : 02-04-2018

Møbelsnedker
TORRING A/S
Dygtig Møbelsnedker Til produktion af specialinventar søger Torring A/S en dygtig møbelsnedker, maskinsnedker eller lignende.Du er uddannet møbelsnedker eller har tillærte kompetencer – Arbejdstiden er på daghold og der kan forekomme eksterne montageopgaver.
Indrykket : 05-02-2018 Ansøgnings frist : 02-04-2018