Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Kriminalforsorgen Hovedstaden, søger Maskinsnedker eller Møbelsnedker til Snedkeriet i Horserød Fængsel
Horserød Fængsel
Kriminalforsorgen Hovedstaden, Institution Nordsjælland søger en Maskinsnedker / Møbelsnedker til Snedkeriet i Horserød Fængsel Horserød Fængsel søger en Maskinsnedker/Møbelsnedker eller lignende til Snedkerværkstedet. Du vil starte som tariflønnet håndværker og vil i starten blive aflønnet efter gældende overenskomst. Har du lyst til at gøre en vigtig forskel for indsatte og kollegaer i det daglige arbejde i Kriminalforsorgen med at bringe mennesker videre til et sikkert liv uden kriminalitet?
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 15-03-2019

Maskinsnedker søges til fast job
AktivPersonale A/S
Til at arbejde i Herning kommune søger vi for vores kunde 1 faglært og erfaren maskinsnedker til fast job med start hurtigst muligt. Der foretrækkes ansøger med bred og god erfaring med såvel enkeltproduktion som serieproduktioner, hvor der arbejdes med akuratesse og fingersnilde og man ikke går på kompromis med kvaliteten. Udover din relevante og fagligt dygtige baggrund forventer vi, at du har en frisk indstilling til opgaverne. Din faglige profil:
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 17-04-2019

Møbelsnedker / snedker søges hurtigst muligt
ROLIGHED - HUMANIA A/S
Kunne du tænke dig at være med til at skabe møbler og være med i hele processen Lyder en arbejdsuge på 4 dage attraktiv for dig Vi skaber unikke kvalitetsmøbler og hver gang er du med i processen lige fra start til slut. Dvs. du er med til at videreudvikle og ser slutresultatet. Vi kan tilbyde følgende:
Indrykket : 19-02-2019 Ansøgnings frist : 16-04-2019

ScanPeople søger Maskinsnedker/Montør spændende virksomhed i Slagelse
SCANPEOPLE ApS
Vi søger en Maskinsnedker/Montør til en spændende og global virksomhed i Slagelse. Virksomheden producerer altid kundespecifikke løsninger, hvorfor du sjældent vil opleve, at to dage er ens. Virksomheden leverer udstyr og maskineri til fødevare- og landbrugsindustrien. Dine primære arbejdsopgaver: Opskæring. Montage Lakering Faglige kvalifikationer:
Indrykket : 18-02-2019 Ansøgnings frist : 27-02-2019

Munkebjerg Hotel søger snedker
MUNKEBJERG HOTEL
Kunne du tænke dig at blive en del af Teknisk Afdeling på det smukt beliggende Munkebjerg Hotel i Vejle? Vi søger en faglært snedker/møbelsnedker til primært at tage sig af vedligehold af vores mange møbler og andet hotelinventar. Da din arbejdsgang vil blive på hele hotellet og kasinoet, er det væsentligt, du er serviceminded og har en løsningsorienteret tilgang til tingene.   Den rette kandidat opfylder følgende:
Indrykket : 15-02-2019 Ansøgnings frist : 28-02-2019

maskinsnedker eller tillært søges (daghold)
TMK A/S
TCM Group søger en maskinsnedker eller tillærte medarbejder til maskinafdelingen, fabrik 1 i Tvis ved Holstebro på daghold.  Jobprofil: Arbejdet består i kørsel med diverse maskiner Kvalifikationer: Ansøgeren skal have maskinkendskab og det vil være en fordel, hvis man er uddannet maskinsnedker, alternativt tillært. Det er et krav, at man har erfaring med kørsel med maskiner fra plademøbel- eller køkkenindustrien.
Indrykket : 14-02-2019 Ansøgnings frist : 11-04-2019

Medarbejder til produktion
SGS-DOORS A/S
Grundet travlhed søger vi endnu en medarbejder til vores produktion til samling af låger + diverse maskiner Den rette kandidat har erfaring fra træindustrien eller har flair for hurtig oplæring indenfor området Dansk i skrift og tale er et krav   Hvis du har spørgsmål eller du ønsker at komme i betragtning til stillingen, kan du henvende dig til Karsten Søndergaard på mail: ks@sgs-doors.dk
Indrykket : 12-02-2019 Ansøgnings frist : 13-03-2019

REKRUTTERING Møbelsnedker søges til fast job – start hurtigst muligt
AktivPersonale A/S
Til at arbejde i Herning kommune søger vi for vores kunde 1 faglært og erfaren møbelsnedker til fast job med start hurtigst muligt. Der foretrækkes ansøger med bred og god erfaring med såvel enkeltproduktion som serieproduktioner, hvor der arbejdes med akuratesse og fingersnilde og man ikke går på kompromis med kvaliteten. Udover din relevante og fagligt dygtige baggrund forventer vi, at du har en frisk indstilling til opgaverne. Din faglige profil:
Indrykket : 12-02-2019 Ansøgnings frist : 09-04-2019

Møbelsnedker søges til workshop
GLYN PETER MACHIN A/S
Er du erfaren indenfor møbelindustrien, kvalitetsbevidst, selvkørende og arbejdssom, så søger vi en dygtig medarbejder i workshoppen hos Glyn Peter Machin, Kolding. Hos os kan du få forskelligartede opgaver inden for møbel produktion, reparation og installation. Skal kunne beherske dansk og engelsk.
Indrykket : 01-02-2019 Ansøgnings frist : 29-03-2019

maskinsnedker eller tillært søges (fast aftenhold)
TMK A/S
TCM Group søger to maskinsnedkere eller tillærte medarbejdere til maskinafdelingen, fabrik 1 i Tvis ved Holstebro på fast aftenhold (4 dags uge - mandag til torsdag) Jobprofil: Arbejdet består blandt andet i kørsel med maskingader og diverse småmaskiner. Kvalifikationer: Ansøgeren skal have maskinkendskab og det vil være en fordel, hvis man er uddannet maskinsnedker, alternativt tillært og har erfaring med kørsel med maskingader.
Indrykket : 28-01-2019 Ansøgnings frist : 25-03-2019