Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Vinduespudser søges til Nordsjælland og København
DIN POLERING ApS
Vi søger en stabil, pålidelig, udadvendt og fleksibel vinduespudser til vores kunder i København og Nordsjælland. Det er vigtigt at du ikke er bange for højder og en fordel hvis du har erfaring som vinduespudser. Vi forventer at du har en god moral (frihed under ansvar), idet arbejdet foregår meget selvstændigt. Du får udleveret udstyr og en firmabil som du kører fra egen bopæl hver morgen. Vi forventer endvidere rimelige danskkundskaber. Arbejdstiden er 37 timer i tidsrummet 7-16.
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 20-05-2019

Syerske / produktionsmedarbejder
AKTIESELSKABET LYKKE REFSGAARD STRUER
Vi søger hurtigst muligt en dygtig og kvalitetsbevidst produktionsmedarbejder til vores systue i Struer. Stillingen omfatter syning i elastiske materialer samt evt. slutkontrol og pakning af de færdige produkter (badetøj, gymnastiktøj og rotøj). Vores produktion er med varierende seriestørrelser af egne produkter samt specialproduktioner til bl.a. stomi og brystprotesebrugere.
Indrykket : 09-04-2019 Ansøgnings frist : 24-04-2019

CNS Group søger designer til Solid
CNS Group
CNS Group søger en dygtig og trend stærk designer til Solid. Ønsker du nye udfordringer og er du klar til at arbejde i en dynamisk og innovativ virksomhed? Har du et stærkt kreativt gen og brænder du for at designe herretøj til et stort europæisk marked? Trives du blandt engagerede og kreative kollegaer? Så er det dig, vi søger som vores nye designer. JOBBET
Indrykket : 08-04-2019 Ansøgnings frist : 22-04-2019

Erfaren, struktureret og dynamisk Konstruktør
INROTECH ApS
Er du klar på en spændende tilværelse, hvor du vil kunne præge udviklingen af nogle af verdens mest avancerede svejserobot systemer og vil kunne sætte dine aftryk i en virksomhed med store ambitioner. Har du solid erfaring i mekaniskkonstruktion på højt niveau og er i stand til at tage ansvar for dine opgaver og drive dem fremad, har vi jobbet til dig.   VIRKSOMHEDEN
Indrykket : 01-04-2019 Ansøgnings frist : 30-04-2019

3D konstruktør til konstruktion af simpel beslag løsning for højttaler, arbejdssted Horsens
Worksome ApS
Note: Dette er et freelancejob på Worksome - Danmarks største platform for professionelle konsulenter og freelancere. Se mere om virksomheden og stillingen og ansøg via Worksome her: https://use.worksome.dk/job/7348   Konstruktion af ophængsløsning for ophængning af sound bar højttaler på væg.
Indrykket : 25-02-2019 Ansøgnings frist : 22-04-2019