Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Chauffør/driver
Flying Seafood
Vi har forrygende travlt og søger derfor endnu en chauffør. Gerne med kørekort C. Der er mulighed for deltid. Vi søger en ansvarsbevidst chauffør til at indgå i et team af 13 dygtige chauffører. Din mødetid kan variere fra kl 03 - 07 og udkørsel foregår fra Fredericia. Dine primære opgaver vil være læsning af bil efter rute og levering hos vore kunder i Danmark og sydsverige. Lyder dette som noget for dig, så send gerne en ansøgning på daju@fsgfoods.dk
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 10-03-2019

Turistbuschauffør med erfaring
PAPUGA A/S
Vi søger en dygtig, fleksibel og erfaren turistbuschauffør til blandet kørsel i ind- og udland. Arbejdstiderne vil være varierende, men der vil være tale om en fuldtidsstilling. Udgangspunkt er fra Papuga A/S i Brørup, og det er derfor et krav at du er bosiddende i lokalområdet.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 29-03-2019

Ufaglært chauffør/lagermedarbejder i Smørum
GO:WORK ApS
Står du og mangler et job, og kan du lide at være fysisk i gang? Så er du måske den medarbejder, vi står og mangler. GO:WORK søger på vegne af vores kunde i Smørum en all-rounder til ufaglært chauffør- og lagerarbejde. Jobbet Som medarbejder hos vores kunde kommer du til at køre reservedele ud til virksomhedens kunder, hjælpe til på lageret, samt løse diverse forefaldne opgaver. Din profil
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 18-04-2019

Danmarks skarpeste flyttemænd søges, gerne makkerpar
HOVEDSTADENS FLYTTEFORRETNING ApS
Danmarks skarpeste flyttemænd søges, gerne makkerpar Vi søger danmarks skarpeste flyttemænd. Fed bonusmodel uden loft, udover den gode løn........... HFLYT søger flyttechauffører(Gerne makkerpar) til stor flyttebil(C/CE kørekort) HFLYT består i dag af flere flytteforretninger efter opkøb, hvor bl.a. Flyttemand Olsen og Flytter.nu er de seneste skud på stammen. Vores kunder spænder lige fra de største virksomheder i Norden til Hr. & Fru. Nielsen i Bagsværd. Så hos os er der sjældent 2 dage der er ens.
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 16-04-2019

Chauffør til AVV I/S
AVV Kørselsafdelingen
Virksomheden
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 05-03-2019

Distributionschauffør
Skovby Transport ApS
Vi søger en ny mand/dame til vores nathold. Det drejer sig om fast kørsel på et velfungerende nathold betående af 10 mand. Det vil typisk være kørsel i 8 pallers bil / Forvogn på fast rute...på sigt vil der være mulighed for at blive flyttet over til vores Line Hauls, der henter varene ind til terminalen. Derudover vil der være ca 2 timers terminal arbejde inden man starter på turen. Mødetid er kl 23 på vores terminal i Risskov. Du skal være i besiddelse af C  - CE og Truck kort.
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 16-04-2019

Flyttemedarbejder til Gerdsen Flytteservice
Gerdsen Flytteservice v/Jens Nedergaard Gerdsen
Flyttemedarbejder til flytteforretning i Silkeborg Nord Er du frisk på et alsidigt og aktivt job, hvor ingen dage er ens ?Vi søger en flyttemedarbejder, som kan tage fat, er smilende og med et godt humør til et hold af sjove og dygtige kolleger som står klar til at tage godt imod dig. Krav: God fysik kan tale og forstå dansk. Fordel med stort lastbilkørekort C MEN IKKE ET KRAV.... Du skal dog have et kørekort samt bil.  - høre gerne fra ALLE der kunne være interesseret.
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 15-04-2019

Chaufførmedhjælper for anerkendt møbelvirksomhed
PROFIL MATCH ApS
Profil Match søger arbejdsom og engageret chaufførmedhjælper til en kvalitetsbevidst møbelhandler. Arbejdsopgaver
Indrykket : 19-02-2019 Ansøgnings frist : 15-04-2019

Stabile chauffører med C eller CE søges til kørsel på Sjælland
HOVEDSTADENS FLYTTEFORRETNING ApS
Stabile chauffører med C eller CE søges til kørsel på Sjælland Stabile chauffører med højt serviceniveau søges til kørsel på Sjælland. Har du erfaring med distributionskørsel, fødevarekørsel eller som chauffør? Er du ansvarsbevidst, løsningsorienteret, fleksibel og serviceminded? Leverer du høj service og samarbejder godt med både kunder og kolleger?
Indrykket : 19-02-2019 Ansøgnings frist : 16-04-2019

We are looking for drivers to drive groceries in Sjælland
HOVEDSTADENS FLYTTEFORRETNING ApS
Do you want to be part of a well-functioning team within a successful company? We are currently looking for an experienced and stable driver for distribution of groceries for our customer.  If you want to work within a successful medium-sized company, and be part of a well-functioning team you might be our new colleague.  Your profile: You hold a large vehicles drivers licence truck and proof of driver qualification (EU certification)
Indrykket : 19-02-2019 Ansøgnings frist : 16-04-2019