Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Tjen penge, styrk dit CV - mens du oplever solrige Malaga
TMPO
Skal dit CV krydres til fremtidig karriere? Hvorfor ikke krydre det under sydens palmer? Bliv en del af TMPO Malaga og få boostet din læring. Vi søger medarbejdere til opstart hurtigst muligt, så søg allerede i dag.   Arbejdet hos TMPO Malaga 
Indrykket : 24-01-2018 Ansøgnings frist : 22-02-2018

Salgsassistent deltid/fuldtid søges
Ønskebørn
Til vores butik i Frederikssund søger vi en udadvendt og serviceminded salgsassistent.   Som salgsassistent er den primære opgave, at give vores kunder den bedste service og sørge for, at butikken er præsentabel. Det er vigtigt at du er åben og imødekommende, videre skal vi sammen sikre os at vores kunder får den bedste service og rådgivning.   Vi tilbyder:
Indrykket : 20-09-2017 Ansøgnings frist : 16-10-2018

Speciallæger søges til spændende bijob med stor fleksibilitet, oplevelser og attraktiv lønpakke!
POWERDOC A/S
Powerdoc A/S søger speciallæger inden for alle lægefaglige specialer, til at varetage vikariater i Norge af varierende længde. Som lægevikar vil du få en lønpakke som ikke opnås i Danmark og du vil samtidig blive del af et godt team af fagligt kompetente medarbejdere og kollegaer, der står parat til at hjælpe dig så snart behovet skulle opstå.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist :

Studiejob i København og omegn
Chrconsult IVS
Vi tilbyder snarest muligt den rette person studiejob i Chrconsult, som markedsfører innovative fødevareprodukter på det danske marked. Produkter som er bedre for miljøet, sundheden og dyrevelfærden. Mærkerne er startet op i England og USA, hvor de har fået stor succes. Vi har derfor valgt at udvide markedet til Danmark. Dine primære opgaver bliver, at sample/ uddele smagsprøver i butikkerne til forbrugerne og få deres feedback, som er meget vigtig for os på kontoret.
Indrykket : 24-01-2018 Ansøgnings frist : 27-04-2018

AB Anlæg & Belægning søger anlægsgartner
AB ANLÆG & BELÆGNING ApS
 AB Anlæg og Belægning søger anlægsgartnerKunne du tænke dig en alsidig hverdag med mange forskellige opgaver, store som små?Arbejdsopgaverne er hovedsaligt flise- og brolægningsarbejde både for private, virksomheder og kommunale. Vi bestræber os på at have de nyeste hjælpemidler for at lette dagligdagen for os alle. 
Indrykket : 24-01-2018 Ansøgnings frist : 01-03-2018

Data Protection Officer med et stærkt projektledergen
FK Distribution A/S
Synes du rådgivning om persondata, databeskyttelse og persondataretlige regler for +600.000 permissions fra danske forbrugere er en spændende udfordring? Er du en dygtig projektleder, der evner at skabe et overblik over komplekse IT-systemer og datasammenhænge?
Indrykket : 24-01-2018 Ansøgnings frist : 28-02-2018

Ernæringsassistent / deltid / vikariat
PLEJECENTER KÆRBO
Vi søger en ernæringsassistent snarest muligt.Der er tale om et vikariat på omkring 2 måneder.Arbejdstiden vil være på ca. 20 tm. hver anden uge.For yderligere oplysninger og ansøgning, kontakt Centerleder Lene Brandhøj Christensen på tlf. 99669502 eller på mail lbc@vesthimmerland.dk
Indrykket : 24-01-2018 Ansøgnings frist : 31-01-2018

Projektmedarbejder Integration
KHRS ApS
Er du vores nye erfarne projektmedarbejder Integration?   Stabil og professionel medarbejder søges til projektansættelse i integrationsfremmende projekter   KHRS søger en erfaren deltidsprojektassistent, der referer direkte til en projektchef og assisterer ved integrationsfremmende projekter i samarbejde med kommuner og jobcentre.
Indrykket : 24-01-2018 Ansøgnings frist : 25-01-2018

Servicetekniker søges til arbejde i Storkøbenhavn
FEJEKOSTEN VICEVÆRTSERVICE ApS
Keder du dig af at lave for lidt?   Vi leder efter dynamiske mennesker, der har tekniske evner, kan gøre rent, har kørekort, ved hvordan man håndterer grønt-arbejde og kan lide intenst arbejde.   Kontakt os direkte på em@fejekosten.dk
Indrykket : 24-01-2018 Ansøgnings frist : 28-02-2018

Leder
HumanAssist
Leder søges til kommunalt botilbud indenfor det specialiserede socialområde Kan du lede faglig energi og forskellighed, teams med stor mangfoldighed og være en engageret sparringspartner i et stærkt lederteam, så læs mere her:
Indrykket : 24-01-2018 Ansøgnings frist : 11-02-2018