Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Salgsassistent deltid/fuldtid søges
Ønskebørn
Til vores butik i Frederikssund søger vi en udadvendt og serviceminded salgsassistent.   Som salgsassistent er den primære opgave, at give vores kunder den bedste service og sørge for, at butikken er præsentabel. Det er vigtigt at du er åben og imødekommende, videre skal vi sammen sikre os at vores kunder får den bedste service og rådgivning.   Vi tilbyder:
Indrykket : 20-09-2017 Ansøgnings frist : 16-10-2018

Speciallæger søges til spændende bijob med stor fleksibilitet, oplevelser og attraktiv lønpakke!
POWERDOC A/S
Powerdoc A/S søger speciallæger inden for alle lægefaglige specialer, til at varetage vikariater i Norge af varierende længde. Som lægevikar vil du få en lønpakke som ikke opnås i Danmark og du vil samtidig blive del af et godt team af fagligt kompetente medarbejdere og kollegaer, der står parat til at hjælpe dig så snart behovet skulle opstå.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist :

GOD MAD I GODE RAMMER
Museum Midtjylland S/I
Vi søger medarbejder til vores nye café Forstår du at give god, enkel mad noget kant, har du flair for kundeservice og lyst til at være med til at starte en helt ny og hyggelig café op fra bunden på et museum i rivende udvikling? Til vores nye café på Tekstilmuseet søger vi pr. medio maj en medarbejder til opstart og drift af caféen. Vi drømmer om duften af nybagte boller - og mad og service med smil og gode miner.   Opgaver Indkøb og planlægning
Indrykket : 20-03-2018 Ansøgnings frist : 04-04-2018

Driftskoordinator
Middelfart Spildevand A/S
Middelfart Spildevand søger driftskoordinator Middelfart Spildevand søger en ny medarbejder, til funktionen som driftskoordinator/"sjakbajs." Middelfart Spildevand består af 24 medarbejdere, herunder 13 driftsansatte. Du vil få reference til driftschefen. Din arbejdsdag vil have udgangspunkt fra Middelfart Renseanlæg. Vi leder primært efter en person, som kan holde overblik over prioriteringen af driftsopgaverne, og ledelsesmæssigt sætte retningen for teams og daglige opgaver. 
Indrykket : 20-03-2018 Ansøgnings frist : 14-04-2018

Pædagogisk assistentuddannelsen
Pædagogisk assistentuddannelsen - PA
For at ansøge på optagelse på Pædagogisk assistentuddannelsen skal du klikke på "Send ansøgning". Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/ (Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob.aspx?ofirid=79e82422)
Indrykket : 20-03-2018 Ansøgnings frist : 22-04-2018

Deltidssælger 20-25 timer om ugen 1
Circle K A/S
Tænder du på at sælge og give kunderne en god oplevelse?Du får udfordringer. Du får travlt. Du får en sjov hverdag sammen med dine kollegaer i en butik med stærkt fokus på salg. Og hvis du trives med høje forventninger om at skabe mersalg og gode resultater, så får du et spændende job. Du får også:* Sammenhold: Vi har salgskonkurrencer, vi går ud sammen og har et godt samarbejde
Indrykket : 20-03-2018 Ansøgnings frist : 03-04-2018

Uddannelseskonsulent i Ribe Stift
RIBE STIFTSADMINISTRATION
Ribe Stift søger en uddannelseskonsulent. Der er tale om en nyoprettet stilling på 33%, som kan besættes ved frikøb af en allerede ansat præst i stiftet. Stillingen er tidsbegrænset til 3 år. Det er en forudsætning for ansættelsen, at du er ordineret præst. Uddannelseskonsulenten har til opgave
Indrykket : 20-03-2018 Ansøgnings frist : 09-04-2018

Lejre Kommune søger en dygtig Børne ergo-/fysioterapeut, der kan arbejde tværfagligt og helhedsorienteret
Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR)
Har du lyst til at arbejde i en PPR, hvor fokus er på trivsel og udvikling i fællesskaber? Vil du gerne have et godt kollegafællesskab og varierende og udfordrende arbejdsopgaver? Kan du arbejde selvstændigt med dit eget ansvarsområde og selv tilrettelægge arbejdet? Så er du måske vores nye børneergo-/fysioterapeut. Om jobbet - med barnet i centrum Dine opgaver vil blandt andet være:
Indrykket : 20-03-2018 Ansøgnings frist : 09-05-2018

Deltidsbeskæftiget, overenskomstansat sognepræst i Taastrup Nykirke Pastorat i Helsingør Stift
HELSINGØR STIFTSADMINISTRATION
En stilling som deltidsbeskæftiget, overenskomstansat sognepræst i Taastrup Nykirke Pastorat i Helsingør Stift er ledig. Stillingens beskæftigelsesgrad er fastsat til 50 % af fuldtidsbeskæftigelse. Ansættelse og aflønning i henhold til gældende overenskomst for akademikere i staten med tilhørende protokollat. Der vil til lønnen kunne ydes et rådighedstillæg på 43.000 kr. årligt (grundbeløb pr. 31. marts 2012) samt et særligt tillæg på 11.100 kr. årligt (grundbeløb pr. 31. marts 2012). Der er ikke knyttet tjenestebolig til stillingen.
Indrykket : 20-03-2018 Ansøgnings frist : 09-04-2018

Negleteknikker søges (Ikke kosmetolog)
La Prestige I/S
Vi er en professionel kosmetolog klinik midt i hjertet af kolding storcenter, som søger en dygtig negleteknikker til vores team. Du vil blive ansat som selvstændig, og vi vil hjælpe dig godt igang fra starten af. Du bestemmer selv om du vil være her på fuldtid eller deltid.   Du skal være: Udadvendt  Smilende Ansvarsbevidst  Mødepligtig Elske dit fag Servicemindet   Vi tilbyder: Neglebord behandlerstol Lampe
Indrykket : 20-03-2018 Ansøgnings frist : 09-05-2018