Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Speciallæger søges til spændende bijob med stor fleksibilitet, oplevelser og attraktiv lønpakke!
POWERDOC A/S
Powerdoc A/S søger speciallæger inden for alle lægefaglige specialer, til at varetage vikariater i Norge af varierende længde. Som lægevikar vil du få en lønpakke som ikke opnås i Danmark og du vil samtidig blive del af et godt team af fagligt kompetente medarbejdere og kollegaer, der står parat til at hjælpe dig så snart behovet skulle opstå.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist :

Kundeservicemedarbejder på deltid
CHECK POINT TRAVEL ApS
Vi søger 1-2 nye kollegaer på deltid til vores kundeserviceteam i Check Point Travel. Vi søger 1-2 deltidsagenter til vores kundeserviceteam, med tiltrædelse snarest muligt. Som kundeserviceagent, hos Check Point Travel i Brabrand, bliver du en del af vores Service Support-afdeling, hvor salg og kundeservice sker via telefon, e-mail, chat og på de sociale medier.
Indrykket : 13-12-2018 Ansøgnings frist : 27-12-2018

Køkkenmedhjælper
Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt
Nordjyllands Idrætsefterskole – Stidsholt søger en køkkenmedhjælper til barselsvikariat. Skal du være en del af vores team?   Vi laver mad til 120 elever og personale hver dag med syv serverings- måltider om dagen. Du vil få rig mulighed for at lære eleverne at kende og lære fra dig, da eleverne kører en turnusordning i køkkenet. Vi et team på 3 køkkenmedarbejdere, som har et tæt samarbejde med skolens øvrige ansatte.
Indrykket : 13-12-2018 Ansøgnings frist : 31-12-2018

Hjælpetræner /aflaster til handicappet barn.
Alberts ABA
Hjælpetræner/aflaster søges til musik-glad dreng på 9 år  Vi søger en hjælpetræner og aflaster snarest muligt, og gerne med opstart i januar. 
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 17-01-2021

Skal julen stå på nyt job for dig?
ONLINE TELEMARKETING AARHUS ApS
Vi har valgt, at udvide alle vores hold. Derfor er vi på jagt efter flere energiske medarbejdere, der har lyst til at arbejde i en spændende og lærerig branche.  Jobbet består i opsøgende salg til det danske B2C og B2B-marked. Vores kundegruppe består flere store og velrenommerede virksomheder, såsom Telenor og Verisure. Vi fungere som vores kunders eksterne salgsafdeling, hvorfor vi har et meget tæt og stærkt samarbejde med dem. 
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 10-01-2019

Skal julen stå på nyt job for dig?
ONLINE TELEMARKETING AARHUS ApS
Vi har valgt, at udvide alle vores hold. Derfor er vi på jagt efter flere energiske medarbejdere, der har lyst til at arbejde i en spændende og lærerig branche.  Jobbet består i opsøgende salg til det danske B2C-marked. Vores kundegruppe består flere store og velrenommerede virksomheder, såsom Telenor og Verisure. Vi fungere som vores kunders eksterne salgsafdeling, hvorfor vi har et meget tæt og stærkt samarbejde med dem. 
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 10-01-2019

Vi udvider vores B2B-hold! Skal du være med?
ONLINE TELEMARKETING AARHUS ApS
Vi leder efter flere udadvendte og modne salgskonsulenter til opsøgende salg af produkter fra Telenor Erhverv til det danske B2B-marked. Erfaring med telemarketing og/eller salg er en fordel, men bestemt ikke et krav. Vores dygtige teamchef vil nemlig stå for en grundig oplæring af dig. Derudover er der også løbende salgstræning og rig mulighed for videreuddannelse. Om os
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 10-01-2019

Barnepiger søges til Ørestad Family Helper!
Ørestad Family Helper IvS
Vi søger stabile, kreative og omsorgsfulde barnepiger til at passe børn i alderen fra 6 måneder til 12 år, hjemme i familiens eget hjem. Dine opgaver kunne være at hente barnet i institution, følge til fritidsaktiviter, servere mad og putte til lur og ligende. Der kan også være behov for weekend pasning med overnatning. Der skal kunne fremvises ren straffeattest samt børneattest for at blive taget i betragtning hos Ørestad Family Helper.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 10-01-2019

Studiejob som Social Media specialist!
Wojcik ApS
Stillingsbetegnelse: Studiejob som Social Media specialist! Hos Startupkonsulenten ApS søger vi en Facebookhaj med flair for data og content. Vi tilbyder en spændende og alsidig arbejdsplads, hvor DU har mulighed for, at udvikle dine evner indenfor online markedsføring.
 Vi er en mindre virksomhed med hovedsæde på Mejlgade i Aarhus C, som har det formål at hjælpe startups, iværksættere og vækstvirksomheder på de sociale medier!
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 19-12-2018

Projektleder til langvarige el-entrepriser, Fyn
& Friends
Søger du et job med dygtige og engagerede kolleger, der altid arbejder på at have fokus på at udføre opgaverne med kvalitetsmæssigt højt niveau. Kolleger der lægger vægt på at samarbejde, så søger vi lige nu efter projektledere indenfor EL-entreprise.Du vil få en stilling med spændende opgaver, hvor du vil kunne udvikle dig både fagligt og personligt.du kan læse mere og søge jobbet her!
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 10-01-2019