Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Speciallæger søges til spændende bijob med stor fleksibilitet, oplevelser og attraktiv lønpakke!
POWERDOC A/S
Powerdoc A/S søger speciallæger inden for alle lægefaglige specialer, til at varetage vikariater i Norge af varierende længde. Som lægevikar vil du få en lønpakke som ikke opnås i Danmark og du vil samtidig blive del af et godt team af fagligt kompetente medarbejdere og kollegaer, der står parat til at hjælpe dig så snart behovet skulle opstå.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist :

Pladsmand søges til Gudenåens Camping Silkeborg
Gudenåens Camping Silkeborg
Gudenåens Camping Silkeborg søger en pladsmand 20 timer om ugen. Vi leder efter en pladsmand der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt omkring opgaver der kan opstå på en campingplads: græsslåning, maling, havearbejde, strøm-problemer etc. Du skal kunne lide at arbejde udendørs og være en ørn til gør-det-selv opgaver. Hvis du har tømreerfaring eller kan lide at arbejde med træ er dette en fordel! Opstart er snarest mulig.
Indrykket : 22-02-2019 Ansøgnings frist : 28-02-2019

Event bureauet Jessica Sky søger B2B deltidssælger
Sky Consulting IVS
Hvad går jobbet ud på? Som sælger er telefonen dit vigtigste redskab til at lave opsøgende salg, mødebooking & leadgenerering.
Indrykket : 22-02-2019 Ansøgnings frist : 23-03-2019

Klinikassistent søges Thisted
PETER KLOSTER
Klinikassistent søges snarest muligt til større tandklinik i Thisted centrum.   Vi er til daglig 9 medarbejdere på klinikken og du vil komme til at opleve en hverdag præget af et travlt og uhøjtideligt arbejdsmiljø. Arbejdstiden er 30 timer ugentlig. Løn og ansættelsesvilkår efter nærmere aftale. Send hurtigt din ansøgning til os på mail, eller aflever den personligt på klinikken.
Indrykket : 22-02-2019 Ansøgnings frist : 23-03-2019

PTA-medarbejder, vil du være en del af noget særligt?
BE-GE JANY A/S
Be-Ge Jany har en stærk og stabil plads i markedet blandt kunder og samarbejdspartnere og et ønske om at fortsætte den positive udvikling – en udvikling som præger hele Be-Ge gruppen. Som et led i denne udvikling søger vi, til en nyoprettet position på vores fabrik i Frøstrup, en dygtig og engageret kollega til R&D teamet. 
Indrykket : 22-02-2019 Ansøgnings frist : 06-03-2019

Er du vores nye traktorfører
Dybmosegård v/Jacob Brødsgaard
Dybmosegaard på Vestfyn søger en dygtig og erfaren traktorfører.  Vi driver selv ca. 450 planteavl samt maskinstation. Arbejdsopgaverne består af alle de typer opgaver der skal løses i marken samt vedligeholdelse og reparation af maskinpark.  Den traktorfører vi søger skal have følgende kvalifikationer:
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 22-03-2019

Stilladsmontøre
FAABORG STILLADS A/S
Sæsonopstart  Vi mangler stabile stilladsfolk til fast arbejde - Gerne et makkerpar - Gerne en der vil tage ansvar - med stort kørekort  - Systemstillads, rør og koblingskursus, Faldsikringskursus, - Er punktlig, selvstændig, fleksibel, gode samarbejdsevner og initiativrig - loyal og ikke mindst godt humør   - Vi tilbyder god løn og gode arbejdsforhold  - Ønsker du mere info omkring jobbet er du velkommen til at kontakte Claus på 40119642
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 22-03-2019

Er du vores nye sygeplejerske
Holbæk kommune
Er du vores nye sygeplejerske? Har du lyst til at arbejde på en spændende arbejdsplads, hvor dagene ikke er ens og med mulighed for at præge den positive udvikling, vi er i? Så er Stenhusbakken noget for dig.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 22-03-2019

Sjældent udbudt stilling hos CSIS! Karriere start inden for IT sikkerhedsbranchen
CSIS SECURITY GROUP A/S
Leder du efter en karriere start?   Vi har to sjældent udbudte stillinger som B2B Sales Associate I CSIS, et af Danmarks mest velrenommerede IT sikkerhedsvirksomheder.   Stillingen   CSIS leder efter stærke profiler der vil (og kan!) være med til at genetablere vores fokus på et af vores kerne produkter og, på sigt, udvide produkt porteføljen inden for det specifikke forretningssegment.   Profilen  
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 22-03-2019

Er du vores nye servicemedarbejder??
ANDERSEN-DAHL ApS
  7-Eleven på Ishøj Strandvej 78 søger en servicemedarbejder til deltid med skiftende arbejdstider.   Vores forventninger til dig
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 22-03-2019