Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Kontorelev søges til produktionshøjskoles administration
GLOSTRUP ALBERTSLUND PRODUKTIONS HØJSKOLE
GLOSTRUP ALBERTSLUND PRODUKTIONSHØJSKOLE Vi søger en engageret og serviceminded elev til skolens administration med tiltrædelse 17. september 2018 eller snarest derefter. Vi kan tilbyde en spændende og alsidig kontoruddannelse med speciale i administration, og en livlig arbejdsplads med gode kolleger, tæt kontakt til skolens elever, og stor variation i de daglige opgaver. Som elev kommer du til at beskæftige dig med både regnskab, elevadministration, lettere sagsbehandling og diverse serviceopgaver. Profil
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 31-08-2018

Social- og sundhedsassistentelever søges
Hørsholm Kommune, Rådhuset
Hørsholm Kommune ansætter hvert år et antal social- og sundhedsassistentelever. Kommunen har en samarbejdsaftale med social- og sundhedsskolen SOPU i Hillerød. Hvad får du? En spændende og meningsfyldt uddannelse, med gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Du kommer til at arbejde med mennesker og gøre en forskel. Der er gode muligheder for at få job i en kommune, i Regionen eller du kan søge videre på en mellemlang videregående uddannelse til fx sygeplejerske, fysioterapeut, ergoterapeut eller socialrådgiver.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 10-09-2018

Er du Roskilde Handelsskoles nye kontorelev?
ROSKILDE HANDELSSKOLE
Drømmer du om at arbejde med administration og sagsbehandling, kommunikation og service? Så er du måske Roskilde Handelsskoles kommende kontorelev.For at blive kontorelev skal du have gennemført en af følgende uddannelser:- eux (kontor)- hg- hhx med fem ugers studenterforløb- stx, hf, htx med 10 ugers studenterforløb. 
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 29-08-2018

Elev søges - C. Antonsen Guld- & Sølvsmedie
C. Antonsen Guld- og Sølvsmedie ApS
Elevplads i spændende, historisk guldsmedeforretning   LIDT OM OS. Vi har eget værksted, hvor vi designer og producerer egne smykker og udfører reparationer. Vi har egen import af diamanter, ædelsten og perler. Vi beskæftiger faguddannet guldsmed og 1 lærling, 2 faguddannede salgsassistenter og 1 bogholder. Vi uddanner efter den uddannelsesplan vor brancheorganisation har udarbejdet. Vi uddanner alsidigt og på et højt niveau med ansvar som en væsentlig del af uddannelsen.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 02-09-2018

Skov-og Naturteknikerelev
Nordsjællands Park og Vej I/S
Nordsjællands Park og Vej søger en Skov – og Naturteknikerelev på kortaftale med opstart august/september 2018. Eleven skal indgå i vores skovteam, så du skal have en stor interesse for drift og pleje af skov og natur samt naturpleje og sætte en ære i at levere høj faglig kvalitet. Da du også skal indgå i et team er det vigtigt, at du kan samarbejde og har respekt for den kultur og de værdier virksomheden besidder.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 15-09-2018

Bagerlærling
Nordbyens Bageri v/Palle Nielsen
Til vores bageri søger vi en bagerlærling til start hurtigst muligt. DET ER ET KRAV, AT DU TALER OG FORSTÅR DANSK. Der er ikke krav om skoleophold inden start. Mødetiderne kan variere efter aftale. Tiltrædelse er efter aftale. Vi er et bageri der producerer udelukkende kvalitetsvarer og vi fremstiller vores produkter fra bunden. Derfor forventer vi, at du har en god kvalitetssans og har både interesse i - og flair for at fremstille såvel kendte og nye produkter. Dine arbejdskolleger er et frisk team .
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 09-10-2018

Kantinen Campus Viborg søger ernæringsassistentelev
Kantinen - Viborg
VIA University College, Campus Viborg søger en ny dygtig og engageret ernæringsassistentelev. Stillingen ønskes besat pr. d. 1. november 2018. Kantinen på Campus Viborg laver mad til studerende på Pædagog-, Pædagogisk assistent-, sygplejerske-, administrationsbachelor-, animationsworkshop-, og DANIA uddannelser, kursister og personale i alt ca. 1100 studerende og 130 medarbejdere.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 31-08-2018

Social- og sundhedsassistentelever til Esbjerg Kommune
Esbjerg kommune
SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENTELEVERSundhedsuddannelse med autorisation Til efteråret 2018 (Opstart nov. og dec.) søger Esbjerg Kommune engagerede og dygtige social- og sundhedsassistentelever. Uddannelsen til social- og sundhedsassistent veksler mellem teori og praktik. Teoriperioderne foregår på Social- og Sundhedsskolen i Esbjerg. Praktikkerne foregår på et af kommunens plejecentre og/eller i hjemmeplejen, i psykiatrien og på hospitalet.
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 27-08-2018

Social- og sundhedshjælperelever til Esbjerg Kommune
Esbjerg kommune
SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPERELEVERGrundlæggende sundhedsuddannelse Til 12. november 2018 søger Esbjerg Kommune engagerede og dygtige elever, som vil være med til at gøre en forskel for vore borgere. Uddannelsen til social- og sundhedshjælper veksler mellem teori og praktik. Teoriperioderne foregår på Social- og Sundhedsskolen i Esbjerg. Praktikkerne foregår på et plejecenter og/eller i hjemmeplejen i kommunen.
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 27-08-2018

Social- og sundhedsassistentelever november 2018
Varde Kommune
   • Sundhedsuddannelse med autorisationTil november 2018 søger Varde Kommune engagerede og dygtige social- og sundhedsassistentelever. Uddannelsen til social- og sundhedsassistent veksler mellem teori og praktik. Teoriperioderne foregår på Social- og Sundhedsskolen i Esbjerg. Praktikkerne foregår på et af kommunens plejecentre, i hjemmeplejen, i socialpsykiatrien eller demensområdet og på sygehuse.
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 27-08-2018