Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Visitator til Bevillingsenheden i Vesthimmerland Kommune
Vesthimmerlands Kommune
Vesthimmerlands Kommune, Bevillingsenheden søger Visitator med sundhedsfaglig baggrund (sygeplejerske eller ergoterapeut) gerne suppleret med visitator uddannelse.Visitator til Bevillingsenheden i Vesthimmerlands Kommune Vi er et friskt team i Bevillingsenheden, der søger en kollega med sundhedsfaglig baggrund (sygeplejerske eller ergoterapeut) gerne suppleret med visitator uddannelse.
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 16-03-2018

Automatikteknikerelev søges til vores tekniske team i Vejen
AGRI-NORCOLD A/S
Til vores tekniske afdeling hos Agri-Norcold i Vejen søger vi en lærling, som har interesse for el-teknik, og som minimum har gennemgået grundforløbet på en el-teknisk uddannelse. Du ved måske endnu ikke, hvilken vej du præcist vil gå, men her kan vi tilbyde en spændende uddannelse som Automatiktekniker, hvor man bliver uddannet i at arbejde med en bred vifte af opgaver. Du kan læse mere om jobbet og hvordan du ansøger på vores hjemmeside via dette link:  http://agri-norcold.dk/DK/HR/Job.aspx
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 06-04-2018

Social- og sundhedsassistentelever, optag august 2018
Nordfyns Kommune
Om jobbetNordfyns kommune søger nye SSA-elever med uddannelsesstart august 2018.For uddannede social- og sundhedshjælpere vil uddannelsen først starte februar 2019, pga. tvungen merit. Du bedes kontakte SOSU-Fyn på http://sosufyn.dk/ansoegning/, for at få lavet en realkompetencevurdering som du skal vedlægge din ansøgning.Om uddannelsenSocial- og sundhedsassistentuddannelsen er en erhvervsuddannelse med praktikpladsgaranti.
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 03-04-2018

bagerlærling søges
KOLDBY BAGERI V/KARSTEN STRØM
vi søger en bagerlærling nu eller til sommer der er et krav at du har gemmenført gundforløb  
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 20-04-2018

Social- og sundhedshjælperelev – Er det dig?
Rudersdal Kommune
Om jobbetHer er en uddannelse med udviklings- og karrieremuligheder - hvor du får løn under hele uddannelsen! Er du interesseret i en spændende sundhedsuddannelse, er Rudersdal Kommune stedet.Hverdagen som social- og sundhedshjælperelev er fyldt med interessante og udfordrende rehabiliterings- pleje-, omsorgs-, og aktivitetsopgaver og praktiske gøremål, som borgeren ikke kan klare, for en tid eller permanent.
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 20-04-2018

Tjenerelev til Marselis Hotel
MARSELIS HOTEL-AARHUS A/S
Helnan Marselis Hotel søger en motiveret og engageret tjenerelev. Vores to nuværende elever er snart færdiguddannet og vi søger derfor en ny tjenerelev, hvis store drøm er at få en fremtid inden for hotel og restaurationsbranchen. Du vil indgå i et engageret team som professionelt og med et smil servicere hotellets gæster. Du vil få en solid elevplads, hvor du vil få stort kendskab til a’ la carte restaurant, konferencer, store og små selskaber samt morgenmad, bar, roomservice m.m. Vi forventer:
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 01-04-2018

IT-SUPPORTER ELEV
Holstebro Kommune
Har du hurtig acces til harddisken, rigeligt med RAM og er du udstyret med et udpræget service gen? Har du en stor interesse for IT, er du åben og udadvendt, god til at formulere dig og befinder du dig godt i et travlt, krævende men spændende IT-miljø? Så er vi måske stedet for dig som søger en læreplads som IT-supporter!
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 12-03-2018

Er du vores nye interne IT-studiemedhjælper?
NO ZEBRA ApS
Intern IT-studiemedhjælper hos No Zebra Leder du efter et fritidsjob som IT-studiemedhjælper? Så er du helt sikkert lige den kollega, vi står og mangler. Vi søger hurtigst muligt en knivskarp og teknisk kompetent IT-studiemedhjælper, som sammen med vores Service Delivery Manager får ansvaret for vores netværk samt al hard- og software, og dertil relaterede opgaver. Hvem leder vi efter?
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 23-03-2018

Detailslagterelev søges til Meny i Als
Meny ALS ApS
MENY Als søger en stabil, smilende og engageret detailslagterelev, som skal være med til at fastholde og fortsætte den gode udvikling i vores slagterafdeling.
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 17-04-2018

Butikselever søges til Meny i Als
Meny ALS ApS
MENY Als søger 2 stabile, smilende og engagerede butikselever, som skal være med til at fastholde og fortsætte den gode udvikling i vores butik.Som elev i MENY er du med til at gøre en forskel. Vi sætter en ære i alt, hvad vi laver – og kunderne skal mærke, at der er en oplevelse til forskel, når de handler i MENY. Kan du skabe en god kundeoplevelse, og er du klar på at få en stærk uddannelse i købmandsskab?
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 17-04-2018