Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Kontorelev til QuickPot i Viborg
QuickPot A/S
Er du frisk på at få en uddannelse, der kan bruges bredt? Så er du muligvis QuickPot's nye kontorelev med speciale i økonomi.  Som elev påtager du dig voksende udfordringer og arbejder på lige fod med dine kolleger - samtidig med, at vi hele tiden har for øje, at du er under uddannelse. Du bliver en del af økonomiafdelingen, hvor vi er 4 kolleger, som alle tager ansvar og samtidig udfordres fagligt. 
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 22-06-2018

Kontorelev til Egholmskolen pr. 1/8-2018
Vallensbæk Kommune
Vi søger en elev, som har lyst til en spændende kontoruddannelse med speciale i offentlig administration. Så er du fyldt med ambitioner, overskud, godt humør og har du lyst til at lære og udvikle dig – så er det dig, vi søger… Administrationen er skolens hjerte. Vores kerneopgave er elevernes trivsel og læring, vi er nemlig det daglige fundament sådan at pædagogernes og lærernes dag med eleverne lykkes. Derudover er vi omverdens møde med skolen – og vi vil gerne være kendt for, at være imødekommende, yde en god service - og respekteret for vores høje faglige niveau.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 10-06-2018

VVS LÆRLINGE
VAGNER KNUDSEN & SØNNER A/S
Til vores VVS afdeling søger vi kalificerede og motiverede lærlinge med tiltrædelse snarest. Vi tilbyder gode arbejdsforhold / kollegaer. Yderligere oplysninger - kontakt Anker Knudsen på anker@vks.dk eller 23 21 67 50.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 19-07-2018

Vil du være social- og sundhedsassistentelev?
Rudersdal Kommune
Om jobbet Her er en uddannelse med udviklings- og karrieremuligheder - hvor du får løn under hele uddannelsen! Er du interesseret i en spændende sundhedsuddannelse, er Rudersdal Kommune stedet.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 29-06-2018

Fleur i Hobro søger en frisk og udadvendt butikselev
Fleur Bodywear v/ Line Tolborg Thy
Kunne du tænke dig at blive en del af et engageret team indenfor lingerimode og samtidig få en attraktiv samt spændende uddannelse indenfor salg og service. Så er det måske dig vi leder efter. Vi søger en frisk, smilende og udadvendt butikselev, der kan lide at have fokus på kunderådgivning, service og som BRÆNDER for lingerimode. Elevuddannelsen veksler mellem butik og fagskole, og vi vil, i den tid du er her, sørge for at du indgår i et team som brænder for arbejdet og den fortsatte udvikling.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 30-06-2018

INTERSPORT Kolding Storcenter søger butikselev pr. 1. august 2018
Intersport Kolding Storcenter
Drømmer du om at uddanne dig og arbejde i verdens største sportskæde? Vil du gøre en karriere indenfor sport? Så er det måske dig, vi leder efter.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 15-06-2018

Kontorelever med speciale i offentlig administration, Bispebjerg og Frederiksberg Hospital
HR og Uddannelse
I september 2018 har vi brug for 2-3 dygtige og initiativrige kontorelever, der vil være med til at sætte sit præg på administrationen på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital, Region Hovedstaden. Vi søger dig, fordi du er ansvarsbevidst, evner at bidrage til et godt samarbejde, er serviceminded og fordi du har gåpåmod og lyst til at tage en alsidig uddannelse inden for offentlig administration. Kontoruddannelsens rammer Kontoruddannelsen med speciale i offentlig administration tager cirka to år alt afhængig af din alder og uddannelsesbaggrund.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 06-06-2018

Regnskabselev/trainee til økonomiafdeling
CONTRAST COMPANY A/S
Vil du med på rejsen, hvor destinationen er at blive det markedsledende tekstilhus? Vil du ind i et hus, hvor dine kompetencer indenfor økonomi, Excel og IT vil blive værdsat? Og kan du bidrage til fortsat vækst og succes? Så er det netop DIG vi søger!  
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 20-06-2018

Butikselev til en anderledes Guldsmed og Urmager.
Guld Sølv Ure Outlet
Guld Sølv Ure Outlet søger er sød, smilende og selvstændig elev gerne med butikserfaring. Vores guldsmed og urmager forretning er en outlet, så der er rabat på alle vare i butikken. Alt vores personale er fagudlært inden for guld sølv ure og meget kyndig inden for oplæring af nye medarbejder.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 15-06-2018

social- og sundhedassistentelev
Køge Kommune
Ønsker du at uddanne dig til social- og sundhedsassistent Ønsker du at få viden og kompetencer, så du kan få et stort ansvar i sundhedssektoren ? Du skal trives godt i en uforudsigelig hverdag, hvor borgeren er i centrum og hvor din faglighed og engagement gør en forskel. Du tager en uddannelse, der kan bruges på sygehus, i psykiatrien og ikke mindst i hjemmeplejen. Derudover kan du videreuddanne dig.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 24-06-2018