Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
SOSU HJÆLPERELEVER START APRIL 2019 VED SUNDHED OG OMSORG
Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg
Om jobbetSom SOSU i Aarhus er du medskaber af det vigtigste i verden: At gøre en forskel i et andet menneskes liv. Bliv en vigtig del af livet i Aarhus - bliv SOSU. Under uddannelsen vil du opnå viden og færdigheder inden for det overordnede kompetenceområde: Professionel omsorg, pleje og praktisk hjælp i et rehabiliterende perspektiv inden for det primærkommunale område. Uddannelsen består af både skole og praktikperioder.  
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 12-12-2018

SOSU ASSISTENTELEV APRIL 2019 ELLER SENERE VED SUNDHED OG OMSORG – SOM HAR ELLER ER I GANG MED GRUNDFORLØB 2
Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg
Om jobbetØnsker du at uddanne dig til social- og sundhedsassistent og har taget grundforløb 2 er dette det korrekte stillingsopslag. Er du allerede uddannet social- og sundhedshjælper skal du vælge stillingsopslaget for meritter. Som SOSU i Aarhus er du medskaber af det vigtigste i verden: At gøre en forskel i et andet menneskes liv. Bliv en vigtig del af livet i Aarhus - bliv SOSU. Du vil arbejde med en professionel og helhedsorienteret sygepleje og rehabilitering i det nære og sammenhængende sundhedsvæsen.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 12-12-2018

SOSU ASSISTENTELEV APRIL 2019 ELLER SENERE VED SUNDHED OG OMSORG – FOR UDDANNEDE SOSU-HJÆLPERE/MERIT
Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg
Om jobbetKun uddannede social- og sundhedshjælpere kan søge via dette opslag. Er du ikke uddannet social- og sundhedshjælper, men ønsker at uddanne dig til social- og sundhedsassistent skal du søge via et andet stillingsopslag.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 12-12-2018

Social - og sundhedsassistentelever til Haderslev Kommune
Voksen- og Sundhedsservice
- uge 14 og 19 i 2019.Er du uddannet social- og sundhedshjælper, brænder du for at uddanne dig til social- og sundhedsassistent, så har du mulighed for at søge en stilling som social- og sundhedsassistentelev i Haderslev Kommune med start uge 14 (hvis du er under 25 år) eller uge 19 (hvis du er over 25 år).En social- og sundhedsassistent arbejder med følgende opgaver: borger- og patientrettet sundhedsfremme og sygdom forebyggelse det social- og sundhedsfaglige myndighedsområde personlig og praktisk hjælp og støtte til egen
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 22-11-2018

MOLSLINJEN A/S søger kontorelever til Aarhus og Rønne - Kombardo!
Molslinjen Bornholm
 
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 22-10-2018

Kokkenborg søger elev
JENS HIMMELSTRUP
En af vores elever skal på skole, og derfor er vi til februar klar til at tage imod en ny elev. Du vil blive oplært i arbejdet hele vejen rundt - lige fra poltestalden, løbeafdelingen, drægtighedsstalden og farestalden, til klimastaldene. Vi tilbyder en god uddannelse sammen med fagligt dygtige kolleger og ordnede forhold. Vi arbejder alle hverdage fra kl. 6.30 - 14.15, har vagt hver 3. weekend og hver 2. helligdag. Ved levering af grise, kan der forekomme skæve mødetider.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 15-11-2018

Handels Trainee Søges til Brørup
NDI Group A/S
Brænder du for salg og kommunikation og kan du lide at have kundekontakt?Ønsker du at arbejde i en international virksomhed med mange muligheder?Så se her!
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 13-12-2018

Administrationselev søges til NDI Group A/S Brørup
NDI Group A/S
Eksportafdelingen i Brørup er i vækst, og mangler derfor nogle ekstra hænder til at supportere salgsafdelingen og håndtere administrative opgaver. Som vores nye medarbejder vil du i samarbejde med resten af eksportafdelingen sørge for at give vore eksportkunder en god oplevelse når de handler ved NDI. 
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 13-12-2018

Worldtrans Air Sea Service A/S søger speditørelever
Worldtrans Air-Sea Service A/S
Til vores afdeling i Vejle søger vi elever, som ønsker en speditionsuddannelse i en udfordrende og spændende branche.   Vi tilbyder:   En 2-årig uddannelse i en kinesisk ejet virksomhed. Høj grad af indflydelse på hverdagen og mulighed for ansvar. Internationalt arbejdsmiljø med meget kunde- og leverandørkontakt. Muligheder for fastansættelse efter endt uddannelse.    Vi forventer at du:
Indrykket : 17-10-2018 Ansøgnings frist : 30-11-2018

Laborantpraktikant til Kemisk Institut, Københavns Universitet.
KU - SCIENCE - NBI
Pr. 1.februar 2019 søger Kemisk Institut, Københavns Universitet en laborantpraktikant. Praktikperioden er på 1 år, som består af oplæring og eksamensprojekt. Kemisk Institut som arbejdsplads: Kemisk Institut forestår forskning og uddannelse indenfor det kemiske område, fra bachelor- til ph.d.-niveau. Laborantaktiviteterne ved instituttet omfatter medvirken ved øvelser, forskningsstøtte samt indkøb og andre praktiske infrastrukturopgaver. Da vi har mange udenlandske gæster og studerende, sker meget af vores kommunikation på engelsk.
Indrykket : 17-10-2018 Ansøgnings frist : 29-10-2018