Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Friskoleleder søges.
Margrethe Reedtz Skolen
  Er du den skoleleder, vi mangler? Tag testen her! (Selvom vi ellers ikke går så meget ind for testning!) Hvor mange af følgende udsagn passer godt på dig?  
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 15-03-2019

Restaurant Flammen i Aarhus søger en General Manager/bestyrer
Toldbodgade 6, Aarhus
Forstår du at gå forrest når der skal spredes hygge og leveres gode oplevelser? Til vores velbesøgte restaurant i Aarhus søger vi en ny General Manager, der forstår sammenhængen mellem vores tre kerneområder; glade og tilfredse gæster, motiverede og glade medarbejdere samt en stabil og sund driftsøkonomi. Vores nuværende General Manager har efter mange gode år i restauranten valgt at søge nye udfordringer.   Vi forventer, at du:
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 27-03-2019

Struktureret driftleder til lager- og logistikopgaver.
HR-INDUSTRIES A/S
HR-Industries søger en dygtig og engageret driftleder af lager- og logistikfunktion til større produktionsvirksomhed nordøst for Aarhus.  Stillingen er en delvis nyoprettet stilling som led i et naturligt og glidende generationsskifte, hvor jobprofilen og -indholdet pudses lidt af i forbindelse med generationsskiftet. Jobbet indebærer ledelse af ca. 20 medarbejdere, hvor lederen - ud over det store overblik - også skal kunne arbejde hands-on med opgaverne, hvis der bliver behov herfor.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 17-03-2019

Funktionsleder til Udland 5
Skatteforvaltningen, Høje-Taastrup, Helgeshøj Allé 9
Er du en dygtig og engageret personaleleder? Brænder du for driftsstyring og arbejdet i en professionel ledergruppe? Så er du måske vores nye funktionsleder til Udland 5.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 28-02-2019

Visionær uddannelsesleder søges til Teknologisk Videncenter
Mercantec
Vil du bidrage til at udvikle Teknologisk Videncenter (TVC) og være en del af en teambaseret ledergruppe med store ambitioner inden for fremtidens undervisning og teknologi? Har du lyst til at sætte dit præg på fremtidens teknologiske vidensniveau og være med til at sikre, at vores elever matcher den teknologiske udvikling og et arbejdsmarked i rivende udvikling?
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 11-03-2019

Chef for forretningsområdet Bulk
RØNNE HAVN A/S
Rønne Havn Rønne Havn søger en entreprenant forretningsområdechef, der kan sætte retning for og drive udviklingen af forretningsområdet Bulk og som kan se sig selv ind i en kreativ, proaktiv og ambitiøs virksomhed. Stillingen
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 04-03-2019

Viceforstander til plejehjemmet Kongsgården. Område Viby-Højbjerg
Aarhus Kommune
Om jobbet:Viceforstander med øje for drift og hjertet på rette sted søges til KongsgårdenBanker dit hjerte lidt hurtigere ved tanken om, at du kan være med til at gøre Kongsgården til det bedste sted for borgere, der bor på plejehjem. Drømmer du om at være en del af det ledelsesmæssige, der insisterende sætter din egen høje faglighed i spil til af få andre til at lykkes? Og har du en ægte lyst til at stå i spidsen for Kongsgården sammen med forstanderen, hvor du med din tydelighed medvirker til at skabe et hus, hvor ledetrådene lever.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 11-03-2019

Er du stærk til at skabe følgeskab, kommunikere og prioritere, er der mulighed for at blive vores nye teamleder i skole- og dagtilbud i Middelfart Kommune
Middelfart Kommune
Er du stærk til at skabe følgeskab, kommunikere og prioritere, er der mulighed for at blive vores nye teamleder i skole- og dagtilbud i Middelfart Kommune.Skole- og dagtilbud søger en teamleder til området. Der er tale om en stilling på fuld tid.Du bliver den daglige leder af konsulent- og læringsteamet, og du refererer til skole- og dagtilbudschefen. Du skal være med til at skabe retning og sammenhæng i et konsulentteams mangeartede opgaver. Du skal ligeledes have tæt kontakt til skole- og dagtilbudslederne.Vi søger en teamleder, der:
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 11-03-2019

Salgsleder - 30 timer om ugen - Sønderborg
Lidl Danmark K/S Administration
Lidl arbejder vi hårdt, mens vi har det sjovt. Sådan vil dine nye kolleger beskrive deres job i Lidl. Når vi møder ind, smøger vi ærmerne op og giver alt, hvad vi kan for at levere Danmarks bedste indkøbsoplevelse. Men bare rolig, vi har altid overskud til at have det sjovt sammen og hjælpe hinanden. For sådan er det at arbejde i Lidl – vi tror på, at sammenhold er vinderhold. Om jobbet Som salgsleder har du en vigtig rolle i butikken. Du bliver en del af lederteamet og er medansvarlig for den daglige drift. Dine opgaver bliver derudover blandt andet at:
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 20-03-2019

Salgsleder til Bygma Rønne
Bygma Rønne
  Vi søger en salgsleder til vores proff-butik i Bygma Rønne, hvor kunderne primært er professionelle håndværkere. Jobbet
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 13-03-2019