Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Områdeleder til attraktivt plejecenter
Hillerød Kommune
Sophienborg plejecenter søger ny områdeleder.Vil du være en del af et dynamisk og velfungerende lederteam? Er du på jagt efter et krævende, spændende og givende lederjob, er det nu, du skal slå til.Vi har besluttet, at alle 3 områdelederstillinger skal indeholde mere fokus på udvikling, den faglige kvalitet og øget ledelse tæt på medarbejderne, hvorfor vi ønsker at ansætte en ekstra områdeleder.Hver områdeleder vil være nærmeste leder for ca. 30 medarbejdere.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 09-09-2018

Chef for Rekrutteringssektionen i Hjemmeværnskommandoen
Hjemmeværnskommandoen
Brænder du for at arbejde med frivillige? Har du pionerånd og lyst til at stå i spidsen for at opbygge en ny enhed med strategisk fokus på rekruttering og fastholdelse i en af Danmarks største frivillige organisationer? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, så har vi jobbet til dig.Om osHjemmeværnskommandoen gennemfører med virkning fra 1. januar 2019 en reorganisering af staben.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 27-08-2018

Chef til Sundhed og Forebyggelse i landets 6. største kommune
Økonomi, Arbejdsmarked & Sundhed
Har du viljen til at stå i spidsen for Vejle Kommunens Sundheds- og Forebyggelsesafdeling? Om jobbet Vejle Kommune har stærke visioner og realiserer ambitiøse mål inden for velfærdsudvikling, læringsmiljøer, erhvervsfremme og er samtidig en attraktiv bosætningskommune.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 02-09-2018

Forstander søges til velfungerende bosted
Jysk børneforsorg/Fredehjem
Vi opslår nu en særdeles attraktiv lederstilling på et tilbud, præget af høj faglig kvalitet, sund økonomi, godt arbejdsmiljø og lavt sygefravær. Vi søger med andre ord en leder med forudsætninger for at løfte et i forvejen stærkt tilbud til nye højder. Tilbuddet er Bostedet Ellengården, som skal have ny forstander den 1. november 2018.   Om Bostedet Ellengården
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 31-08-2018

Pædagogisk leder med ansvar for Specialfritidsinstitutionen ved Øresundsskolen
Koncern Service og IT
Da vores tidligere leder er gået på pension søger vi en ny kollega. Øresundsskolen er en folkeskole, som varetager specialundervisning og fritidstilbud for børn med vidtgående psykiske og fysiske funktionsvanskeligheder, herunder børn med multiple funktionsvanskeligheder og børn med autisme. Vi har et integreret pædagogisk, organisatorisk og administrativt samarbejde mellem skole og specialfritidsinstitution i gode fælles fysiske rammer på Ydre Østerbro. Er du som pædagogisk leder særlig optaget af, at:
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 03-09-2018

Pædagogisk leder til Børnehuset ByToften
Koncern Service og IT
Pædagogisk leder som skal stå i spidsen for at give den mangfoldige børnegruppe i ByToften de bedste muligheder i livet. Genopslag, da vi desværre ikke fandt den rigtige sidste gang prøver vi igen. Brænder du for at gøre en forskel for en mangfoldig børnegruppe og via nyeste metoder og forskning skabe chancelighed for alle børn? Er du drevet af at skabe de bedste rammer for dine medarbejdere, så de kan lykkes i deres arbejde? Så er det dig, vi søger til ByToften.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 07-09-2018

Souschef med stærkt lokalkendskab søges til Dagrofa S-Engros i Hjørring
Dagrofa S-Engros Hjørring
Hos Dagrofa S-Engros i Hjørring har vi ambitiøse mål for fremtiden. Til at bidrage til at indfri disse søger vi til vores vinderhold en souschef, som sætter ambitiøse mål – og ikke stopper før de er nået.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 13-09-2018

Global Product Manager
Danfoss A/S
Job Description
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 29-08-2018

Senior Projektchef
Danmarks Tekniske Universitet
Vi søger en dygtig og erfaren projektchef, der har dokumenteret erfaring med succesfuldt at igangsætte og drive et DKK 100 mio. projekt indenfor innovative næste generations kommunikations infrastrukturer, omfattende 15 - 20 partnere fra industrien og fra universiteterne. Stillingen er en åremålsansættelse på DTU Fotonik, og finansieres delvist af DTU og delvist af en fond. Du refererer primært til Projektets Executive Komite og sekundært til Projektets Styre Komite, hvor alle projektpartnere er repræsenteret.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 27-08-2018

Genopslag - Leder til Ungdomsskolen
Nordfyns Ungdomsskole
Om jobbet Nordfyns kommune søger leder til Ungdomsskolen som brænder for de unges uddannelse. I Nordfyns kommune søger vi en leder til stillingen som ungdomsskoleleder til besættelse pr. 1. november 2018. Ungdomsskolens hovedopgave er, ud over de lovpligtige opgaver og fritidsundervisning, at udvikle fokus på unges uddannelsesparathed og fastholdelse i uddannelse.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 04-09-2018